Ghost666 Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 Zdravim , pani na Peugeot 508 2.0hdi 103kw manuál . prisiel som po radu , pri obiehaní a silnejším pridaní plynu , mi vyskočila kontrolka motora , auto išlo normlane - žiadny núdzový režim že by išlo bez turba alebo čo . No hneď som isiel do servisu a na diagnostiku a vypísalo chybu P1166 . Po vymazaní kontrolka zmizla a od vtedy nič . Čítal som rôzne fóra , a našiel som po väčšine snímač tlaku paliva . mate niekto skúsenosť stymto ? Popripade kde by som ten snímač našiel ( myslím že by to mohlo byt pri čerpadle ) nejaká rada ,foto ? Ďakujem este mimo toho , môže byt príčina , že občas sa mi stalo taká vec , že ak pridám plyn tiež prudšie , tak ako keby má na pol sekundy spomalí a hneď potlači . Menil som palivový filter nedávno aj s olejom a všetkými filtrami . Ďakujem za reakcie Citovat
inoxing Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 To čidlo na railu vstřikování (takovej válec z kterýho jdou trubky ke vstřikům). Citovat
Ghost666 Odesláno 12. únor 2020 Autor Odesláno 12. únor 2020 Nemáš tušenie alebo link kde a koľko to stojí ? Kupujem diely 99% za autokelly ale nemohol som to nájsť . Citovat
inoxing Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 V Peugeotu to bude určitě k objednání. Stojí to kolem 4K. Hoď mi do zprávy VIN a najdu ti kód toho snímače. Ale taky dodávám, že to tím nemusí být, jenom ti odpovídám na dotaz, kde hledat to čidlo. Citovat
Ghost666 Odesláno 12. únor 2020 Autor Odesláno 12. únor 2020 Som v práci , zajtra to pozriem v tp . No skúsim ako prvú vec , keďže už diagnostika ukázala tu chybu a podľa ostatných čo som sa dočítal do pomohlo , mali ten istý problém že to auto ako keby stratí výkon na sekundu a hneď potiahlo .. Citovat
baffy Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 1166 nebude skôr regulátor tlaku paliva na VT čerpadle? brutall ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 12. únor 2020 Odesláno 12. únor 2020 I to je možný, že má něco s DRV. Já jsem mu popisoval, kde hledat snímač tlaku railu, jak se ptal. Citovat
neo.22 Odesláno 3. prosinec 2020 Odesláno 3. prosinec 2020 Ahojte, chci se zeptat zda nevíte v čem byl nakonec problém ? mám stejný problém u stejného auta i motoru. děkuji Citovat
Pepiczech Odesláno 27. květen 2022 Odesláno 27. květen 2022 (upraveno) Zdravím, mám ten samý problém, koukám, že vám nikdo neodpověděl . Můžete mi aspoň vy napsat čím to bylo u vás? Díky moc Upraveno 27. květen 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
neo.22 Odesláno 28. květen 2022 Odesláno 28. květen 2022 Ahoj, já jsem podle diagnostiky a live dat zjistil, špatně čerpadlo dávalo malej tlak. A poté jsem vyměnil aj výstřiky a vše ok. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 28. květen 2022 Odesláno 28. květen 2022 Já u své 407 2,0hdi 100kw RHR toto čidlo vyměnil s tím, že diagnostika diagnostikovala jeho smrt. Od té doby mi vyskakuje chyba na tom novém čidle, že je na něm únik paliva. Psalo to něco o koherenci, ale přesné znění ani kód nevím. Musel bych znovu na diag. Je to pouze přechodná chyba, která vyskočí, pokud přidám víc plyn. Je i znát drobná nerovnoměrnost tahu motoru. V servisu mi doporučili výměnu dalšího čidla na liště. Nevím, jestli to s tímto může souviset. Moc se mi to nezdá a nechce se mi jen kupovat a měnit čidla na motoru, že třeba nějaké bude špatné. Otázka zní: Může tato chyba souviset se špatným čidlem na vysokotlaké liště? Citovat
neo.22 Odesláno 29. květen 2022 Odesláno 29. květen 2022 (upraveno) Ahoj, ktere čidlo .. já výměnil všechny a bylo to čerpadlem a pak se zjistilo že aj výstřiky, chce to live data. Upraveno 29. květen 2022 uživatelem neo.22 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. květen 2022 Odesláno 29. květen 2022 V 28. 5. 2022 at 7:40, neo.22 napsal: A poté jsem vyměnil aj výstřiky a vše ok. jdu do toho taky Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 29. květen 2022 Odesláno 29. květen 2022 Omlouvám se. Myslel jsem to na obrázku o pár zpráv výš. Je to regulátor tlaku na čerpadle. To mám nový a diag píše, že je na něm únik nafty. Vytáhl jsem to čidlo znovu a to těsnění vystříkal WDčkem pro případ, že by tam byla nějaká nečistota a nepomohlo. Teď ta chyba nabíhá čím dál častěji. Ale domluvím se dnes na diagnostiku a napíšu jsem přímo číslo chyby. Citovat
Pepiczech Odesláno 29. květen 2022 Odesláno 29. květen 2022 V 12. 2. 2020 at 15:14, Ghost666 napsal: Zdravim , pani na Peugeot 508 2.0hdi 103kw manuál . prisiel som po radu , pri obiehaní a silnejším pridaní plynu , mi vyskočila kontrolka motora , auto išlo normlane - žiadny núdzový režim že by išlo bez turba alebo čo . No hneď som isiel do servisu a na diagnostiku a vypísalo chybu P1166 . Po vymazaní kontrolka zmizla a od vtedy nič . Čítal som rôzne fóra , a našiel som po väčšine snímač tlaku paliva . mate niekto skúsenosť stymto ? Popripade kde by som ten snímač našiel ( myslím že by to mohlo byt pri čerpadle ) nejaká rada ,foto ? Ďakujem este mimo toho , môže byt príčina , že občas sa mi stalo taká vec , že ak pridám plyn tiež prudšie , tak ako keby má na pol sekundy spomalí a hneď potlači . Menil som palivový filter nedávno aj s olejom a všetkými filtrami . Ďakujem za reakcie Zdravím, chci se zeptat, čím to nakonec bylo? Mám stejný problém. Díky Citovat
neo.22 Odesláno 30. květen 2022 Odesláno 30. květen 2022 Buď výstřiky a nebo čerpadlo je to napsáno výše. Chce to live data. A poznáš kolik dává třeba tlak čerpadlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.