Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim , pani na Peugeot 508 2.0hdi 103kw manuál . 
prisiel som po radu , pri obiehaní a silnejším pridaní plynu , mi vyskočila kontrolka motora , auto išlo normlane - žiadny núdzový režim že by išlo bez turba alebo čo . No hneď som isiel do servisu a na diagnostiku a vypísalo chybu P1166 . Po vymazaní kontrolka zmizla a od vtedy nič . 

Čítal som rôzne fóra , a našiel som po väčšine snímač tlaku paliva . 
mate niekto skúsenosť stymto ? Popripade kde by som ten snímač našiel ( myslím že by to mohlo byt pri čerpadle ) nejaká rada ,foto ? Ďakujem 

este mimo toho , môže byt príčina , že občas sa mi stalo taká vec , že ak pridám plyn tiež prudšie , tak ako keby má na pol sekundy spomalí a hneď potlači . Menil som palivový filter nedávno aj s olejom a všetkými filtrami . Ďakujem za reakcie 

Odesláno

V Peugeotu to bude určitě k objednání. Stojí to kolem 4K. Hoď mi do zprávy VIN a najdu ti kód toho snímače. Ale taky dodávám, že to tím nemusí být, jenom ti odpovídám na dotaz, kde hledat to čidlo.

Odesláno

Som v práci , zajtra to pozriem v tp . No skúsim ako prvú vec , keďže už diagnostika ukázala tu chybu a podľa ostatných čo som sa dočítal do pomohlo , mali ten istý problém že to auto ako keby stratí výkon na sekundu a hneď potiahlo .. 

• O 9 měsíců později...
  • O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím, mám ten samý problém, koukám, že vám nikdo neodpověděl 😄 . Můžete mi aspoň vy napsat čím to bylo u vás? Díky moc 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Já  u své 407 2,0hdi 100kw RHR toto čidlo vyměnil s tím, že diagnostika diagnostikovala jeho smrt. Od té doby mi vyskakuje chyba na tom novém čidle, že je na něm únik paliva. Psalo to něco o koherenci, ale přesné znění ani kód nevím. Musel bych znovu na diag. Je to pouze přechodná chyba, která vyskočí, pokud přidám víc plyn. Je i znát drobná nerovnoměrnost tahu motoru. V servisu mi doporučili výměnu dalšího čidla na liště. Nevím, jestli to s tímto může souviset. Moc se mi to nezdá a nechce se mi jen kupovat a měnit čidla na motoru, že třeba nějaké bude špatné.

Otázka zní:

Může tato chyba souviset se špatným čidlem na vysokotlaké liště?

Odesláno (upraveno)

Ahoj,  ktere čidlo .. já výměnil všechny a bylo to čerpadlem a pak se zjistilo že aj výstřiky, chce to live data. 

Upraveno uživatelem neo.22
Odesláno

Omlouvám se. Myslel jsem to na obrázku o pár zpráv výš. Je to regulátor tlaku na čerpadle. To mám nový a diag píše, že je na něm únik nafty. Vytáhl jsem to čidlo znovu a to těsnění vystříkal WDčkem pro případ, že by tam byla nějaká nečistota a nepomohlo. Teď ta chyba nabíhá čím dál častěji. Ale domluvím se dnes na diagnostiku a napíšu jsem přímo číslo chyby.

Odesláno
V 12. 2. 2020 at 15:14, Ghost666 napsal:

Zdravim , pani na Peugeot 508 2.0hdi 103kw manuál . 
prisiel som po radu , pri obiehaní a silnejším pridaní plynu , mi vyskočila kontrolka motora , auto išlo normlane - žiadny núdzový režim že by išlo bez turba alebo čo . No hneď som isiel do servisu a na diagnostiku a vypísalo chybu P1166 . Po vymazaní kontrolka zmizla a od vtedy nič . 

Čítal som rôzne fóra , a našiel som po väčšine snímač tlaku paliva . 
mate niekto skúsenosť stymto ? Popripade kde by som ten snímač našiel ( myslím že by to mohlo byt pri čerpadle ) nejaká rada ,foto ? Ďakujem 

este mimo toho , môže byt príčina , že občas sa mi stalo taká vec , že ak pridám plyn tiež prudšie , tak ako keby má na pol sekundy spomalí a hneď potlači . Menil som palivový filter nedávno aj s olejom a všetkými filtrami . Ďakujem za reakcie 

Zdravím, chci se zeptat, čím to nakonec bylo? Mám stejný problém. Díky 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...