Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cca 29 500 + 5 hod práce (5000 Kč) plus věci kolem.. 

Na panoramu by mohlo být 25% na stáří vozu.. tzn za nějakých 30-35 by jsi to měl komplet pořídit

Odesláno

jeden zdejší člen na 508 platil  40000 kč , bylo to první co jsem se informoval zda mám v HAV :D 

Odesláno

Což o to.. v HAV to je.. ale jednou se u nás hádal zákazník, že má přece pojištěný skla, tak se to vztahuje i na panoramu, vždyť je to taky sklo :D

Odpověď pojišťovny byla k úsměvu: Panoramatické sklo neslouží k výhledu z vozidla potřebného k řízení motorového vozidla, tudíž ...odkaz na vyjímku... se proplacení zamítá :D

Odesláno

proto jsem volal pojišťovnu jak to je , mám dvě možnosti 1: úhrada z pojištění skel , limit 10000 a zbytek doplatím 2: úhrada z HAV a mám tam nějakou spoluúčast , teď nevím jestli 1 nebo 5 % s nějakým minimem . Takhle mi to poslali z pojišťovny emailem ( pro jistotu jsem to nechal ještě kontrolovat kamarádku co tam dělá :D ) 

Odesláno

Podle pojišťovny je panorama "karosérie" nikoliv okno (tedy "sklo"). Kooperativa. Takže prý na panoramu připojištění na skla netřeba, protože nelze... 🙃

Odesláno

Měl jsem 407 u Allianz a k POV. jsem měl připojištěny skla a panorama se na to vztahovala. Je pravda, že jsem měl tu nejvyšší variantu. Tenkrát to bylo myslím Exkluziv.

Odesláno
před 12 hodinami, Veverka napsal:

Podle pojišťovny je panorama "karosérie" nikoliv okno (tedy "sklo"). Kooperativa. Takže prý na panoramu připojištění na skla netřeba, protože nelze... 🙃

toho blba z Kooperativy, co tohle vypotil, bych chtěl fakt vidět

Odesláno

dohledal jsem konverzaci

Dobrý den,

děkujeme Vám za zaslání e-mailu.

Pojištění panoramatické střechy je možné krýt z havarijního pojištění MINI nebo z připojištění skel.

• O 4 měsíce později...
Odesláno
On 2/8/2020 at 1:25 PM, SAMUEL13 said:

Zdravím aké sú možnosti pri puknutom skle panorámy a hlavne v akej cene sa to pohybuje. 

Ako ste to vyriesil?ak je panorama prasknuta,nebude tam zatekat voda?vymenil ste to?ak ano,kolko to stalo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...