dodS12 Odesláno 18. listopad 2019 Odesláno 18. listopad 2019 Caute, vsimol si jeden problem pri kureni na mojom peugeote 406 2,2 HDI, r. v. 2001. Pred tym zacalo auto kurit hned ako sa zahrial motor na 70 stupnov, kurilo mi na 23 stupnov, ale teraz mi auto kuri na 23 stupnov iba kym sa zohrieva, ale akonahle sa zahreje motor na 90 stupnov, tak mi kurenie na 23 stupnov uz nekuri, ale ide vlazny vzduch a kuri az na 25 stupnov a este som si vsimol, ze prieduchy na vodicovej strane mi viacej kuria, ako na spolujazdcovej strane. Mam podozrenie, ze to bude nejakymi klaplakmi, ktoré rozdelujú teply vzduch a studeny. Riesil uz niekto takyto problem? V servise mi povedali, ze musi ist cela pristrojovka dole a potom sa zisti problem. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. listopad 2019 Odesláno 18. listopad 2019 ahoj, spíše to bude čidlem, které ty klapky řídí , ale počkej na elektrikáře... Citovat
dodS12 Odesláno 18. listopad 2019 Autor Odesláno 18. listopad 2019 ano to som zabudol napísať, mam automaticku klímu Citovat
P607Olda Odesláno 19. listopad 2019 Odesláno 19. listopad 2019 (upraveno) Čidlo lze vyndat a očistit, jednodušší je bez demontáže profouknout stlačeným vzduchem. U čidla je motorek, ten stále šumí - pokud se netočí, tak špatně reguluje. Na některých typech aut (605) se bohužel ohřál celý panel kolem čidla a pak to špatně regulovalo. Upraveno 19. listopad 2019 uživatelem P607Olda Citovat
P607Olda Odesláno 2. prosinec 2019 Odesláno 2. prosinec 2019 (upraveno) http://rodiumplatedpipe.blogspot.com/2006/09/406-cabin-temperature-sensor-unit.html překlad strojový: 406 Senzor teploty kabinyPokud se vaše teplota v kabině kolísá, může být tento vinník. Čidlo teploty je umístěno nad hlavou, kde jsou umístěny čtecí světla. Tam jsou také umístěny IR otevřené / zavřené dveře tx / rx.Vyjměte jednotku teplotního čidla a vyčistěte ji. Nečistota obalila senzor, takže zpětná vazba neníla tak citlivá. Má malý stejnosměrný ventilátor, který bude nasávat vzduch v kabině, zatímco termistor bude snímat teplotu, která poskytuje zpětnovazební signály k ovládání klapky horkého / studeného vzduchu pro smíchání nastavené / požadované teploty. Po vyčištění termistoru a žeber ventilátoru je nyní jednotka citlivější.Vlhká bavlněná tyčka do uší je vhodná. Upraveno 2. prosinec 2019 uživatelem P607Olda Citovat
dodS12 Odesláno 3. prosinec 2019 Autor Odesláno 3. prosinec 2019 Ešte potrebujem poradiť ako vybrať celý ten plast dole zo stropu bez toho aby som ho poskodil, nechcem to dolamat, skúšal som to nejak mi nejde odtiaľ vybrať Citovat
MJSytic Odesláno 3. prosinec 2019 Odesláno 3. prosinec 2019 Mám jen návod pro starý model, ale třeba ti to pomůže Citovat
dodS12 Odesláno 3. prosinec 2019 Autor Odesláno 3. prosinec 2019 diki za navod, len u noveho modelu to vyzera byt ten plast, ze je vcelku a ked som sa ho snazil vypacit, tak mi to nejak neslo Citovat
Lihous Odesláno 4. prosinec 2019 Odesláno 4. prosinec 2019 U naseho to tez "topi" az kdyz si nastavime vic jak 23/24°C - pry je na vine zarostle topeni tedy radiatorek - klidne mozne po tolika letech. A pokud to topilo hned a ted ne je dost mozne ze je na vecnosti ele.radiatorek primo v topeni - ale to by mela napsat diag. / nam to pise ... Citovat
Bjukemen Odesláno 29. březen 2020 Odesláno 29. březen 2020 ten el. radiator nezvykne odchadzat, tiez mi ho pisalo ale chyba bola iba v relatku bolo spalene ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.