Šalda Odesláno 2. listopad 2019 Odesláno 2. listopad 2019 Ahoj, kamarád by chtěl vyměnit svoji 407 za 508sw po face, naftu. Můžete mi prosím pomoct s výběrem, na co si dát pozor, jaký naftový motor zvolit a podobně? Jaký jsou vstřiky atd.? Něco jsme už našli, ale takhle to bude pěkně pohromadě. Vím že chce 2.0hdi, tam jsou 103,110 a 120kw. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 (upraveno) Ahoj @Šalda už jsem myslel že budeme mít zase stejné auto a on kamarád. Relativně nedávno jsem kupoval a tak pár poznatků. Hodně záleží jestli chce facelift nebo před. Po face byli problémy s nádrží ad blue odcházely čerpadla a je to systém s 2 aditiv. Jinak obecně co jsem byl já tak nefunkční sklápění zrcátek je klasika. Zkontrolovat Led na zadních lampách taky jich pár bylo i na mém. Určíte zkusit všechny okna způsobem že zastavíš třeba v půlce a jedeš nahoru, občas praskaly stahovačky a neoriginální se sami zastavovali. Já jsem chtěl taky 2.0 HDI ale kvůli ceně stavu a nájezdu jsem vzal 1.6 HDI zatím musím říct že super řek bych že jezdí líp než bývalá 406 2.0HDI a určitě za míň Upraveno 3. listopad 2019 uživatelem Péťa Odstraněna prázdná citace Šalda ohodnotil 1 Citovat
Šalda Odesláno 3. listopad 2019 Autor Odesláno 3. listopad 2019 Díky moc, takové info přesně potřebuji. A ohledně motoru s vstřiků? Nebo dá se koupit vůbec 2.0hdi bez adblue? Citovat
Vítek1 Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 Ano do 2014 jsou bez adblue. Naftovej pokud vím nebyl špatný žádný i 1.6 už jsou jen 8v Citovat
Šalda Odesláno 3. listopad 2019 Autor Odesláno 3. listopad 2019 Ale právě když chce face, tak holt už je to jenom s adblue. Samý *neumím psát slušně*ky. Bude mít i fap i adblue. Citovat
MJSytic Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 Facelift byl jak s Euro6 AdBlue, tak i s Euro5 bez Musí koukat na výrobu tuším do konce léta 2014 Šalda ohodnotil 1 Citovat
Šalda Odesláno 4. listopad 2019 Autor Odesláno 4. listopad 2019 Díky za tip, on se snaží se dívat na 15 nebo 16 rok, a cena tak kolem 250. Holt bude muset počítat s vicenakkady na provoz. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.