Pe.Tr Odesláno 15. říjen 2019 Odesláno 15. říjen 2019 (upraveno) @MJSytic hm tak po uvedení příkladu to už chápu , tady si někdo vyloženě z @*nohafuc* vytřel prdel . Otázkou je jestli ta pohádka od VS byla jen pro uklidnění situace a interně to vyřešili (trest) nebo jestli je to běžná praxe a jen to srovnali když se někdo ozval. mmch pokud máš na faktuře naúčtovaný nd , tak je 100% že ho sklad vydal , minimálně papírově, jinak by to technik do zakázky/faktury nedostal a nemohl účtovat. k tématu , klidně bych pod záštitou klubu tedy tady vytvořil téma pod sekcí Peugeot ČR (NÁMĚTY A STÍŽNOSTI vůči autorizovaným servisům Peugeot v ČR) Vytvořil nějaký vzor formuláře pro vyplnění , který by se pak interně odesílal do sz @Verysek (Verýskovi) Upraveno 15. říjen 2019 uživatelem Pe.Tr Verýsek, Klemoň, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
nofran Odesláno 17. říjen 2019 Odesláno 17. říjen 2019 Hezký den..V žádném případě nepoužívám žádný značkový servis Peugeot..Byl jsem tam jednou a stačila mne zkušenost s jakou nízkou strojírenskou odbornost má personál značkového servisů Peugeot,která mnohdy je na úrovni výměnkářů diletantů..Jsem Peugeoťák..Mám dva 307 a 407 SW oba HDI..Vše si dělám jen a pouze sám..Díly jsou cenově velmi dostupné v některých e-shopech..Co ve značkovém servisu účtují 20400 Kč,tak pořídíte doma za desetinu ceny i s díly..Je mne 70 let a mnoho let jsem brousil klikové hřídele do všech tipů motorů a konstrukci aut mám v malíčku..Navíc elektronika a strojírenství je můj letitý koníček,tak mne halda konektorů v moderních autech nijak nevadí..Když nějaké čidlo nejde,tak osciloskop ho odhalí..Bohužel mne elektronika v autech připadá zbytečná (pro mne)..Je to jisté pohodlí otevřít notebook a mrknout jednou za čas do řídící jednotky zda je vše v pořádku.. Nyní se chystám po 240 tis na výměnu turba a celou spojku i s dvojhmotou na Peugeotu 407 SW ..Koukal jsem na cenu kvalitních dílů a počítám,že se budu vejít do 20 tis,když něco ještě najdu na výměnu....Práci budu mít zdarma..Tak,že pro mne značkové servisi Peugeot nemusí vůbec být..Jsem trochu perfekcionalista a mám každý šroubek namazaný a zatřený barvou,vystříkané dutiny,spodek natřený no prostě vše je podle mých představ a má strojírenskou úroveň..Loučím se a Všem přeji mnoho šťastných kilometrů..Vašek... OK406, Verýsek, dusan2 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Hafity Odesláno 18. říjen 2019 Odesláno 18. říjen 2019 Jednak tuto možnost všichni nemají, druhak toto téma je trošku o něčem jiném.... Klemoň, ozzy56 a Rikic339 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.