Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevím nevím zda dovezeme nějaké dárky nebo ozdoby ale dovezeme jednoho malého klubáka... 🙂 

Odesláno

A to mě klidně oprav.... 😀 ale Natálku sem právě nemyelela....! Chceme ozdovu na strom.... přeci jí tam nepověsíš k těm všem koulím...? 😂😂😂

Odesláno

Ahoj těm co jedou na Vánoční sraz.   Otázka : nejste někdo v kontaktu s @kloupec406 ???   Dlužím mu vrátit jeho medaili a on se z každé akce vyvlékne . . . .   Na Vánočním dělal také s Weri vlny o ubytování a nakonec nedorazí . . .  Díky Vlasta

Odesláno

Mam to k němu asi nejblíž, tak bych mu to mohl vzít. Akorát že naše učast je trochu ohrožena. Už druhý den ležime oba s nějakou střevní chřipkou, jestli se to do zitřka nesrovná tak nevim nevim.

Odesláno

@Weri 605   Samozřejmě si nikdo asi nepřejeme, aby zdraví nedovolilo Hurvajzovi a Radce přijet nicméně kdyby se tak náááhodou nedejbože stalo můžeme si s Markétou prohodit pokoj a vzít tenhle se sociálkou???  😇

Odesláno

Nedělej si srandu, Zůza si něco takového přivezla z jižní Moravy, kde jsme byli minulý týden. A ještě včera to nebylo ono. Taky mě v týdnu říkala, že případně pojedu sám. 

Odesláno

TVL to je skupina.  Já původně nechtěl prezentovat co jsem za vola , ale . . . .   Jsem si z toho víkendového výletu lodí také něco dovezl . Ale nebojte rýmička to není - tak velký kapesník ještě nevyrobili - posouvám si prostěradlo kolem ramen 🤒IMG_20191123_102411.thumb.jpg.4ae9641febd1f59c6a762718a4e5575b.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...