Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

U nás v Brně taky něco padá, ale je to spíš déš? než sníh , to bude sranda :bojim :bojim, až to namrzne, ale zatím je celkem teplo :) .Takže uvidíme v noci a zítra.

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

U nás v Brně taky něco padá, ale je to spíš déš? než sníh , to bude sranda :bojim :bojim, až to namrzne, ale zatím je celkem teplo :) .Takže uvidíme v noci a zítra.

To tedy jo jak to namrzne bude zle :bojim

Je to hrozný počasí :grr

Odesláno

Uz me ten snih taky pekne s...e takhle dlouhou zimu fakt jeste asi nepamatuju, jen co to trochu oschne, tak uz zase chvista to bily svinstvo, jak zpiva Nohavica 3 mesice furt prosinec

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Jak koukám tak už ta zima každého štve!!!

bodejt by ne, u postele se mi vali nove srouby na hlinikace ktere jsem minulej tyden koupil, doma se vali nove hliniky a uz chteji vyjet a rezat zatacky a misto toho zase bile svinstvo

Odesláno

Původně zaslal: komisar

co naděláme dle mého je jen zima a léto:Duž mne to nebaví stále škrabat auto a ometat.

Naštěstí mam auto v garáži. Ale chápu tě taky by mi to nebavilo :D

Já chcííí taky garáž :roll:D nebo mi někdo bude chodit dobrovolně odmetat auto :D :D :D :D ??

Odesláno

Já nemám zimu ráda vůbec a letošní je opravdu drsná. Jestli se najde někdo, koho tato zima ještě baví, tak a? se přihlásí :D :D !!

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Já nemám zimu ráda vůbec a letošní je opravdu drsná. Jestli se najde někdo, koho tato zima ještě baví, tak a? se přihlásí :D :D !!

Zima mám celkem rád, ale letos už ji bylo moc a leze mi na nervy :grr

Odesláno

no, pokud by bylo zas pod nulou a ten snih zustal jako snih, tak bych se uplne nebranila, ale ne ze z toho zas bude ta sr**** jako vzdycky....to bych i zas vytahla zimni obleceni, ktery sem v blahovy nadeji prichazejiciho jara uklidila.

Odesláno

u nás ideální podmínky na běžky ;) půl metru hutného zmrzlého sněhu a natršku 5čísel prašánku, odpoledne cca kolem 0, prostě paráda :P:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...