Jarrda Odesláno 25. červenec 2019 Odesláno 25. červenec 2019 Netušíte prosím někdo, zda jde nějak nastavit ovládání teploty z jednoho místa? Trošku mi vadí, když chci zvýšit či snížit teplotu, tak musím pro řidiče a spolujezdce zvlášť . Ještě máme doma Picasso (taky 3 zónová klima) a tam to nastavit jde. Díky Citovat
spagetti73 Odesláno 26. červenec 2019 Odesláno 26. červenec 2019 To určitě nejde, navíc je nestandardní řešení u výduchů, kde nelze jednotlivě přepnout klapku, ale musíš postupně zvýšit teplotu, aby přestal foukat.. to je taky celkem zvláštní.... Citovat
Jarrda Odesláno 2. srpen 2019 Autor Odesláno 2. srpen 2019 Toto s tou klapkou jsem si nevšiml. Přijde mi, že pokud si to chci poslat pouze na okno, tak mi to normálně jde. Nějak zvlášť jsem to tedy nezkoumal. Citovat
spagetti73 Odesláno 2. srpen 2019 Odesláno 2. srpen 2019 poslat to jde, ale foukání ztlumiš jenom zvýšením teploty... Citovat
Jarrda Odesláno 2. srpen 2019 Autor Odesláno 2. srpen 2019 a proč bych si nezměnil otáčky ventilátoru? Citovat
spagetti73 Odesláno 5. srpen 2019 Odesláno 5. srpen 2019 Já jedu pořád na automatiku a tam si to nijak nezměníš, hlavní výtka byla, že si nemůžeš úplně vypnout jednotlivé výduchy v přístrojové desce,protože prostě není čím. Citovat
caraxx Odesláno 6. srpen 2019 Odesláno 6. srpen 2019 (upraveno) Ty se podle mne daji zavrit tim, ze je das uplne do prava nebo do leva. Upraveno 6. srpen 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek jarokare a Péťa ohodnotil 2 Citovat
jarokare Odesláno 6. srpen 2019 Odesláno 6. srpen 2019 Přesně tak , ono to chce občas číst návod Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
rass76 Odesláno 6. srpen 2019 Odesláno 6. srpen 2019 (upraveno) On 8/2/2019 at 8:32 PM, spagetti73 said: poslat to jde, ale foukání ztlumiš jenom zvýšením teploty... foukani stlmim tlacitkom na stlumeni foukani, nie ? Upraveno 6. srpen 2019 uživatelem rass76 Citovat
spagetti73 Odesláno 6. srpen 2019 Odesláno 6. srpen 2019 No hoši to jste mě dostali. Dokonce jsem takhle pozdě v noci vzal klíče a šel se podívat a ono to fakt klapne a zavře se. Sypu si popel na hlavu a před spaním si začnu číst příručku... Třeba objevím další věci Dík Pijerek a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
gom_18 Odesláno 21. listopad 2020 Odesláno 21. listopad 2020 Ahoj, abych nezakládal nové téma. Začala zima, minulou zimu mi to nepřišlo, ale je možné že výdechy pro okno, zejména ty boční pouští studený vzduch při automatické topení. Jako řidiči je mi objektivně (změřeno) zima od dveří, ale zdá se že těsněním netáhne. Citovat
spagetti73 Odesláno 21. listopad 2020 Odesláno 21. listopad 2020 Mám stejný problém, většinou jezdím s levou rukou na vyplní dveří, opřenou o okno a je to hodně studené a nepříjemné. Citovat
gom_18 Odesláno 21. listopad 2020 Odesláno 21. listopad 2020 spagetti73: Jako studené ok ok, ale mám studené snad i stehno, A dneska sem měl pocit že v tom menším kastlíku je i jinovatka Snad ty dveře rozeberu a přidám vlepovací izolaci na tapec zevnitř, stejně to mám v plánu u zadních vrat aby mi od nich nevlhnul spacák. To je možná na druhé téma, Ale už někdo řešil na 180PS elektrický předehřev motoru? Mám už tak na autě přípojku na 230 V, tak bych toho mohl u baráku využít. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. listopad 2020 Odesláno 21. listopad 2020 třeba totok ? https://www.normans.cz/produkty Citovat
gom_18 Odesláno 23. listopad 2020 Odesláno 23. listopad 2020 Jj, něco takového průtokáč s vlastním čerpadlem. Dělá se toho víc. Citovat
martinecondrej Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 dveře jsou studené, ale teplo mi jde z výdechů obou horních bočních dostatečně. Ale zadní topení mám zapnuté naplno (větrák zhruba na půl), když vypnu, tak zezadu táhne dost zima. Jinak zatím to topí výborně a neskutečně rychle Citovat
gom_18 Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 @martinecondrej: Topi to topí poměrně rychle, Ale když zapnu "auto" tak mí tím výdechem co je přímo na boční okno nejde skoro nic. Když zapnu okna tak na to jak valí ventilátor taky nic moc. Zapínám kvůli tomu separé funcke nohy palubka zavírám prostřední výdechy bo v autě vedro a na levý špek mi je regulérně kosa. Citovat
martinecondrej Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 (upraveno) auto má ještě fast funkci. A co to zadní topení? Používáš? Sice fouká jen z pravé zadní strany, ale pod sedadly to jde úplně všude. Za řidičem vlevo to fouká na nohy super a právě to dost cítím i jako řidič. Jinak pod nohama řidiče to fouká zprava i zleva (tam trošku míň) Velký výdech vlevo mám namířený na okno kde si odkládám ruku ty boční výdechy nejdou hned, ale až se to víc ohřeje Upraveno 8. únor 2021 uživatelem martinecondrej Citovat
gom_18 Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 Jezdim se zapnutým topením odzadu, ale mám v autě vestavbu, Takže mám dvojsedák v druhé řadě na pravé straně. A pod sedadlem řidiče elektro rozvaděč. Co se nohou týče, tepelný výměník je odizolovaný dobře. Nicméně Je to jenom rozvodná trubka, kde pro mé pohodlí sme se rozhodl ty první dva malé otvory co jsou hned u středové tunelu zkusit zaslepit. Mám pravou nohu pečenou a levou chlazenou. Co se oken týče, ono ani při manuálním směrování na okna nejsou ty výdechy na boční žádná sláva. A změna režimu Auto na jiné není relevantní. V autě jako takovém mám vedro a od dveří vpředu kosa na obou stranách. A to i když mám za sebou 150 km a přepnu zpátky na auto. Citovat
martinecondrej Odesláno 8. únor 2021 Odesláno 8. únor 2021 asi taky záleží jak to kdo vnímá, ale horní výdechy mi na auto foukají všechny stejně, prostřední i boční, když přepínám, tak tam co míří šipka se vzduch výrazně zvedne. Auto mi přijde že upřednostňuje skla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.