Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, v odkaze jsou dvě varianty třítlačítkového a dvě dvoutlačítkového klíče. Jak si poznal, jaký typ dvoutlačítkového potřebuješ právě ty ?

A pak se musí z původního klíče přendat to želízko, co se strká do spínačky a celý plošný spoj s baterií ?

Dík.

Odesláno

TAky jsem to měnil na své původní 5008ce a byl jsem nadmíru spokojen... po 4letém používání jako nový. Vnitřek se zamění z toho původního...trochu se musí přizpůsobit a přichytit silikonem. Jinak asi nejdražší je vyfrézování té planžety (u nás v Brně za 500 až 700Kč) Ale byl jsem spokojen. Mám ještě jeden tento klíč doma nepoužitý, pokud by byl zájem mohu přenechat.

Odesláno (upraveno)

Jestli jsi objednal na peugeota, tak to vyfoť, pošli jim fotku a vsadil bych se, že ti pošlou celý klíč znovu ... oni v honbě za pěti hvezdama dělají někdy nevídané.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Jde zaměnit dvoutlačítkový klíč za tří tlačítko, nejlépe aby bylo funkční i otevírání kufru? Rád bych si pořídil nový klíč z prvního příspěvku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...