ivolen Odesláno 7. červenec 2019 Odesláno 7. červenec 2019 Dobrý den, předem se omlouvám zda dotaz zadávám špatně ale hledala jsem a nenašla příslušnou kolonku kde dotaz zadat. Jde o to že mám Peugeot 807 2.0 HDi a nemůžu nastartovat, hlásí mi to na palubním počítači Imobilizer fault a Economy mode, zkusila jsem vyměnit baterku, řídící jednotku a pojistkovnici, i jsem zkusila klíče ale vůbec nic se neděje, jen se motor točí ale nenastartuje. Napadlo mě že by to mohlo být ještě v relé v řídící jednotce u motoru to jsem neměnila. Kdyby jste náhodou někdo věděl budu ráda za jakoukoliv informaci. Opravdu moc díky Lenka Citovat
inoxing Odesláno 7. červenec 2019 Odesláno 7. červenec 2019 Problém je s imobilizérem- buď špatnej klíč nebo se vymazala konfigurace klíče z BSI- znovu nakódovat klíč k jednotce. Stačí k tomu jen PIN k autu a original diagnostika. Economy mode je jen důsledek nenastartování motoru- zmizí nastartováním. Citovat
ivolen Odesláno 8. červenec 2019 Autor Odesláno 8. červenec 2019 Mohu poprosit rozšířené vysvětlení? přece jen jsem ženská vymazala konfigurace klíče z BSI- znovu nakódovat klíč k jednotce. Stačí k tomu jen PIN k autu. Jinak i tak děkuji za odpověď Citovat
MJSytic Odesláno 8. červenec 2019 Odesláno 8. červenec 2019 Musí se na to podívat někdo s originální diagnostikou, pomocí které se znovu nakonfiguruje jednotka a dá se autu vědět, že tímhle klíčem může nastartovat. Auto ten klíč nezná a čip imobilizéru v klíči se nedomluví s imobilizérem v autě. Takže sice mechanicky startuje, ale elektronika neumožní nastartování. PINem je myšlen speciální kód, který má každé vozidlo specifický a majitel ho většinou dostane společně s autem na kartičce. Pokud ho nemá, tak ho zjistí v Peugeotu (v autorizovaném servise). Je k tomu třeba jen doložit, že je dotyčný vlastníkem vozidla pesastor, Ferry a Vena garážmistr ohodnotil 3 Citovat
HonzaZ Odesláno 8. červenec 2019 Odesláno 8. červenec 2019 Řídící jednotka je tam původní nebo jiná? Všechny pojistky jsou v pořádku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.