Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Imobilizer fault a Economy mode - problém

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, předem se omlouvám zda dotaz zadávám špatně ale hledala jsem a nenašla příslušnou kolonku kde dotaz zadat.

Jde o to že mám Peugeot 807 2.0 HDi a nemůžu nastartovat, hlásí mi to na palubním počítači Imobilizer fault a Economy mode, zkusila jsem vyměnit baterku,  řídící jednotku a pojistkovnici, i jsem zkusila klíče ale vůbec nic se neděje, jen se motor točí ale nenastartuje.

Napadlo mě že by to mohlo být ještě v relé v řídící jednotce u motoru to jsem neměnila.

Kdyby jste náhodou někdo věděl budu ráda za jakoukoliv informaci.

Opravdu moc díky Lenka

Odesláno

Problém je s imobilizérem- buď špatnej klíč nebo se vymazala konfigurace klíče z BSI- znovu nakódovat klíč k jednotce. Stačí k tomu jen PIN k autu a original diagnostika. Economy mode je jen důsledek nenastartování motoru- zmizí nastartováním.

Odesláno

Mohu poprosit rozšířené vysvětlení? přece jen jsem ženská 😄 vymazala konfigurace klíče z BSI- znovu nakódovat klíč k jednotce. Stačí k tomu jen PIN k autu.

Jinak i tak děkuji za odpověď

Odesláno

Musí se na to podívat někdo s originální diagnostikou, pomocí které se znovu nakonfiguruje jednotka a dá se autu vědět, že tímhle klíčem může nastartovat.
Auto ten klíč nezná a čip imobilizéru v klíči se nedomluví s imobilizérem v autě. Takže sice mechanicky startuje, ale elektronika neumožní nastartování.
PINem je myšlen speciální kód, který má každé vozidlo specifický a majitel ho většinou dostane společně s autem na kartičce. Pokud ho nemá, tak ho zjistí v Peugeotu (v autorizovaném servise). Je k tomu třeba jen doložit, že je dotyčný vlastníkem vozidla :myslim 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...