Scholtz Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Ahojte, mám 106-ku 1.5D a myslím si, že je to jedno z najlepších aut. Jedna vec ma však vytáča - že sa nedá nastavi? rôzny interval na cyklovači stieračov. Myslíte, že by bol problém namontova? tam inteligentný (či ako sa to presne volá) cyklovač napr. z Felície? Nemáte s tým náhodou niekdo skúsenosti? Citovat
P607Olda Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Zkus hledat v prosinci - decembri, probíralo se to tady a prý do většiny pasuje pamě?ové relé ze Škodovky. Tam je i přesný typ. Citovat
Ferry Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 nedavno reseny tema, staci dat vyhledat slovo cyklovac, vypadne ti spousta prispevku napr.: ZDE ZDE nebo ZDE Citovat
Scholtz Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Ďakujem veľmi pekne. Už sa neviem dočka? - hneď idem do obchodu a potom montova?. Samozrejme dát vedie? či to funguje aj na 106-ke. Citovat
rimmer Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 hele..ja to u sveho nastavit muzu..nemel bys ten nazor o nejlepsim aute prehodnotit ????? :aut:aut:aut Původně zaslal: Scholtz Ahojte, mám 106-ku 1.5D a myslím si, že je to jedno z najlepších aut. Jedna vec ma však vytáča - že sa nedá nastavi? rôzny interval na cyklovači stieračov. Myslíte, že by bol problém namontova? tam inteligentný (či ako sa to presne volá) cyklovač napr. z Felície? Nemáte s tým náhodou niekdo skúsenosti? Citovat
Scholtz Odesláno 3. březen 2006 Autor Odesláno 3. březen 2006 ale keď si to spravím - a vyzerá to tak, že by to nemal by? vážnejší problém - tak to pôjde aj mne a nemám teda prečo prehodnocova? svoj názor Citovat
Scholtz Odesláno 17. březen 2006 Autor Odesláno 17. březen 2006 Chlapy funguje to - je to paráda. Ďakujem veľmi pekne za cenné rady. Citovat
Tornado Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Dneska jsem to rele zkousel vymenit a taky mi to FUNGUJE!!!! Skvela vec, cyklovac jsem hodne postradal! Peugeot 406 r.v.\'96 [upravil dne 17.3.06 Tornado] [upravil dne 17.3.06 Tornado] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.