Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý den.mam peugeot 307sw 1.6 hdi 2004.chtel bych se optat,jak postupovat při tomto problému:cca před půl rokem jsem měl meneno přední sklo.od te doby same hproblémy.prestalo mi fungovat čidlo na déšť a teď při těchto deštích mi začalo zatekat do motorového prostoru a auto si začíná dělat co chce.nejdrive psalo stop a ukazoval to nakou nadobku a včera s tím jela manželka a ze to bylo jak na ledě.ze to nechtělo jet a když zastavila a šla si sáhnout na kotouče,tak všechny rozpaleny jak ďas.tak předpokládám ze nateklo do ridici jednotky abs a esp a dělalo si to co chce.koukal jsem na torpédo a mám tam naky velký mezery.tak sehnat nové a zkusit to napasovat lépe?dekuji za radu Ondřej 

F6724B38-FBA2-4852-B85A-5D4716184C22.jpeg

0F933EE2-97CA-435F-84C7-AFA68528D0AF.jpeg

59A6CEE7-C34F-4C6C-AA11-8BCE165D1D53.jpeg

60AC1A2B-1DB2-4B6C-AA28-1FFDCEFB9222.jpeg

371B606C-F7AD-49EC-9B74-F79A03BBD5FD.jpeg

Upraveno uživatelem Truhlik
Odesláno

No řekl bych že to pěkně sprasili při výměně okna. Takže v první řadě bych to zkusil jít za nima aby odstranili tyhle problémy. To čidlo na déšť jsi měl reklamovat okamžitě když jsi to zjistil protože podle mě to má určitě spojitost s výměnou okna. Torpédo jako takové asi  bude v pohodě spíš je problém v utěsnění co vím tak spousta lidí se po výměně skla potýká s podobnýma problémama protože sklenáři pospíchají a když to skládají tak to nějak poskládají a moc je nezajímá jestli ty těsnění nejsou uskřípnutá nebo špatně napasovaná. 

Odesláno (upraveno)

Čidlo jsem reklamoval ihned a ze se jim to ještě nestalo a tím to skončilo.no proste v prdeli...takze si to budu muset dořešit sám...

Upraveno uživatelem Truhlik
Odesláno

Osobně jsem měl na těsnost záruku. Nicméně sklo jsem měl prasklý takže jsem zatékání u nich neřešil, jen jsem při výměně řekl, že mi do auta teče, tak ať si na to dají majzla. A pohoda. Nové sklo a uvnitř sucho. Rozhodně bych jim to omlátil o hlavu a nedal se tak snadno odradit. Stejně jako čidlo. 

Odesláno

Přes torpédo teče do motorového prostoru běžně, je to normální stav. To že tam nedoléhá plast ke sklu nic neznamená. Ale, že nefunguje seznor ve skle už jejich chyba je zcela jistě (patrně nepoužili novej gel).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...