Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Není nad to, když to stojí tolik (nejen) práce...ale i peněz...když je to dle představ...supr, fandím ti :super

Odesláno (upraveno)

Díky :) Mám to jako zábavu a jo, je to fajn pocit. Rád bych se pustil i hlouběji (onen swap na RFK), klidně zkusit 6Q špajzku z HDI, úpravy motoru a podobný blbosti... Ale není to kde dělat. Dům nám prodali před podpisem smlouvy, takže mi na jednu stranu zůstala na krku hypotéka, ze které se sice musím vyplatit, ale budu mít o spoustu peněz na tyhle voloviny víc, ale na stranu druhou, nemám onu vysněnou garáž xD (taky důvod, proč padl projekt 406) A lidem tady v okolí už se přestávají ty moje hurá akce s autem líbit 😕 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Návštěvník
Odesláno

Bez pořádně vybaveného zázemí je to na houby, no...venku vyměnit olej, max.brzdy a tím to pro mě hasne :)

Odesláno (upraveno)

Budu kupovat kovovou podložku na tisk, něco na styl co má prusa :)

Jinak rádio jede, jen rozjet páčku. Jak jinak, že nefunguje, i když se číňan dušoval že to půjde. Rádio dokonce nešlo zapnout kvůli CanBusboxu, který s autem nekomunikuje a neposílal spínaných 12v, to jsem teda obešel. (díky @ChouLuza vysvětlení funkce té krabičky) 

A ještě špek, rádio má mono výstup na sub... Tak snad pomůže Y kabel. 

IMG_20210301_191324.jpg

IMG_20210301_191319.jpg

• VojtouNerCZ changed the title to 307 sw - strasti s rádiem
Odesláno (upraveno)

Radio od Číňana, to je teda kauf když máte předface xD Prý musím zapojit konektor od starého displeje z kapličky na takovou redukci co vede do CAN boxu, jenže redukce je dělaná na 12 pin konektor z faceliftu místo 18 z před. No, s pomocí van2can jsem rádio rozjel, ale nereaguje na povely páčky (ovšem ukazuje info o spotřebě atd), tak to ještě zkusím zkombinovat s jedním ESPčkem, nebo tam prdnu connect2s. Problém nastal se subem, který prostě s rádiem nekomunikuje pomocí RCA kabelu. Takže komplet předělat na high low. Jo, mám to auto fakt rád, že se sním furt seru xD 

Odesláno (upraveno)

Právě proběhla dlouhá konverzace s Číňanem :D Absolutně netuší, jak vůbec rozjet samotný rádio (já to vím, ale fakt mu to nehodlám říct, že to jde obejít). Dokonce mi doporučil postup viz obrázek :D Rozštípnout konektor k rádiu a nacpat tam ten větší od displeje, případně z konektoru od rádia vytahat 2 drátky a zkoušet to připojovat k displeji tak dlouho, dokud se to nezapne (což se nezapne, protože auto prostě nemá CAN potřebný ke spuštění rádia). tak uvidíme, co z něj ještě vyleze a kdyžtak zažádám o refund a rádio zprovozním po svém pomocí této zhovadilosti :) Jinak ts kabeláž ještě není kompletní xD

H5fb6ff902fab45528171cd9be52c9c255.jpg

IMG_20210303_170338.jpg

Odesláno (upraveno)

Hlavně normálně smýšlející člověk by ty prachy investoval nějak inteligentně xD Když to sečtu. Rádio 5.5k, převodník 2k, CAN displej origo 600 (nakonec jsem musel koupit čínský klon, protože se s tím převodníkem kope + 1500), rádio 600 a spooooustu práce, času a nervů a jsem na +- 10k :)  Celkově hodnota investic za tyhle blbinky, úpravy a vylepšení mě vyšly hluboce nad pořizovací cenu vozu (auto bylo kupované za 67k pro představu). Ani nevím, kam to zahučelo xD Jinak ohledně rádia a subu ještě přemýšlím, zda se nevykašlat na high low vstup a nedodělat do auta rovnou zvlášť zesilovač. Zaujal mě tento. Tak uvidíme. V podstatě celej únor jsem byl na covid neschopence, tak nebude vejplata taková, jak jsem zvyklej, tak to asi nebude hned xD 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...