aka Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Netopýrka Bohoušku, MY JSME S VENDULKOU VŽDYCKY HNED V RESTAURACI...to vy se tam ještě hrabete v autech :D No my nejsme takový vožungři.......:D:D:papa Ty si chces postavit povest slusneho hocha na jednom srazu, kdy si pil caj?:Dto tezko!:D:D
Petr 406 red Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: Netopýrka Mno, kdyz uz se tady probira takove tema, nestavite se nekdo i pro me do Brezinevsi ???? ...ja vim, trochu z ruky, ale treba se nekdo slituje.........hm, ja vim, ze ne, ale tak napsat to sem muzu, ne? ...at vite, jaka jsem pekelna radna clenka, ze dorazim i MHD z tohoto konce sveta :D Tak já se tam pro Tebe zastavím
aka Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Jinak přijedu se na vás podívat na 100% Myslim, ze jsme to pochopili:D:D:D:Dja to snad i stihnu vcas...
Petr 406 red Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red Jinak přijedu se na vás podívat na 100% Myslim, ze jsme to pochopili:D:D:D:Dja to snad i stihnu vcas... No dobře, ale já to raději napsal
Vvitty Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: aka btw: to tam tech peugeotu moc nebude, kdyz vsichni jedou bud s johnem, nebo MHD nebo jinym vozem...... ja s drobeckem nepojedu, prijedu asi tou moji minikarou kdo chce svezt, muze se stavit v pet tricet na florenci
oddie Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Byl bych možná schopnej dorazit tak v 21h, bude tam někdo takhle dlouho?
Medvěd Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: oddie Byl bych možná schopnej dorazit tak v 21h, bude tam někdo takhle dlouho? Těžko Ti to slibovat, ale když mě prozvoníš, tak Ti řeknu aktuální stav a budeš se moct svobodně rozhodnout
Murdoc Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Tentokrate nedorazim.... Nechce za me nekdo vypracovat maturitni otazky? :D:D
John Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: Murdoc Tentokrate nedorazim.... Nechce za me nekdo vypracovat maturitni otazky? :D:D No tak to se pak taky hlasím, jestli mi to nechce někdo udělat, mám ten samý problém..... :grr
Neon Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: John Původně zaslal: Murdoc Tentokrate nedorazim.... Nechce za me nekdo vypracovat maturitni otazky? :D:D No tak to se pak taky hlasím, jestli mi to nechce někdo udělat, mám ten samý problém..... :grr Hlásim se taky:D, já zase potřebuju, aby mi někdo udělal bakalářku - mám na to už jen tři neděle a nejsem ani v půlce....
Ferry Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: John Původně zaslal: Murdoc Tentokrate nedorazim.... Nechce za me nekdo vypracovat maturitni otazky? :D:D No tak to se pak taky hlasím, jestli mi to nechce někdo udělat, mám ten samý problém..... :grr Hlásim se taky:D, já zase potřebuju, aby mi někdo udělal bakalářku - mám na to už jen tři neděle a nejsem ani v půlce.... To je casu co mas za tema ?
Neon Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Ferry: tj, je to hafo času, ale ještě k tomu práce a další věci... téma mam: OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Obnovitelné zdroje energie v EU hlavně zaměření na legislativní rámec , analýza využitelnosti finančních zdrojů ze strukturálních fondů, programy podpory výroby energie z OZE a další blbiny a mám zatim jenom úvod, co to vůbec OZE jsou:roll Mno - příští týden na to vlítnu rovnejma nohama:D I když tuhle frázi říkám už asi popátý...
aka Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: John Původně zaslal: Murdoc Tentokrate nedorazim.... Nechce za me nekdo vypracovat maturitni otazky? :D:D No tak to se pak taky hlasím, jestli mi to nechce někdo udělat, mám ten samý problém..... :grr Pokud jste vzornymi studenty(o cemz bych si netroufla pochybovat), tak mate prece vzorne napsane poznamky, ze kterych to jde nastudovat bez vypracovavani, ne?;)ale kdybyste meli zajem, mohu nabidnout mat. odpovedi na francouzskou maturitu z francouzstiny(rozumeli byste svym milackum:-)), nic jinyho sem nedelala....hodne stesti:papa
Dundee Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 S největší pravděpodobností také dorazíme... Jak tak na to koukám, jsem rád, že mě už dávno maturita netrápí
Aluška Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Maturita ta byla v pohodě, přijdou horší věci.... A jak psala Aka, dá se v pohodě učit, bez vypracování otázek, podle mě je to ztráta času, já to nedělala. Stejně v podstatě všechno, co jsme se učili, tak pak bylo na maturitě. Takže stačí otevřít sešity a směle do toho :D .
Neon Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 JJ, taky jsem si nepřipravoval maturitní otázky a na podruhý to vyšlo:D Ale ze státnic mam větší bobky...
voštík Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: Neon Ferry: tj, je to hafo času, ale ještě k tomu práce a další věci... téma mam: OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Obnovitelné zdroje energie v EU hlavně zaměření na legislativní rámec , analýza využitelnosti finančních zdrojů ze strukturálních fondů, programy podpory výroby energie z OZE a další blbiny a mám zatim jenom úvod, co to vůbec OZE jsou:roll Mno - příští týden na to vlítnu rovnejma nohama:D I když tuhle frázi říkám už asi popátý... A tak proto se tva strojovna dneska povalovala u Edenu... Ja si hned rikal, ze tady neco nehraje
Neon Odesláno 2. březen 2006 Autor Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: voštík Původně zaslal: Neon Ferry: tj, je to hafo času, ale ještě k tomu práce a další věci... téma mam: OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Obnovitelné zdroje energie v EU hlavně zaměření na legislativní rámec , analýza využitelnosti finančních zdrojů ze strukturálních fondů, programy podpory výroby energie z OZE a další blbiny a mám zatim jenom úvod, co to vůbec OZE jsou:roll Mno - příští týden na to vlítnu rovnejma nohama:D I když tuhle frázi říkám už asi popátý... A tak proto se tva strojovna dneska povalovala u Edenu... Ja si hned rikal, ze tady neco nehraje Tyjo - já sem teda ostře střeženej:D Přesně proto - a už se tady povaluje denně skoro měsíc (praxe...):roker
voštík Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 nojo, koukam na nej z okna, kdyz jsem u mladý Nekde v okolí se poflakuje i moje rozbity svetlo:(
Recommended Posts