Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze cafte som vytoceny do cervena momentalne som v anglicku kupil som staru peugeot 106 1,5 XND rocnik 95 celkom to auto potrebujem takze som v peknych srackach doteraz slapalo ako hodinky ale dnes som nenastartoval pekne ako vzdy otocim klucikom kontrolky sa zasvietia secky ako maju a idem startovat a zrazu secko zhaslo a uz to ani nepiplo takze som sa musel rozdychat a zacat premyslat co s tym je mi jasne ze je to elektrika zajtra skusim nastartovat cez susedovu baterku pokial to naskoci mozem vylucit starter?potom sa obratim na baterku a alternator sulino co mi karu predaval vravel ze menil alternator a baterku ale asi mu nebudem verit a musim zistit ako je na tomk baterka ako drzi napatie a na kolko dava alternator stavu do baterky?za kazdu radu budem vdacny Dakujem

Odesláno

Citim s tebou ze si nas..., ale teraz chladnu hlavu a prosim presne napis:

nasadol si, otocil klucikom do prvej polohy, cervene svetielka svietili. Potom si otocil klucikom do polohy kedy ma ist starter a cervene svetielka zhasli a starter netoci. Je tak, alebo inak? Napis presne.

Ak je tak ako ja pisem tak je to kontakt od baterky, teda plus alebo minus, alebo to je druhy koniec tych hrubych drotov od baterky, teda ten co ide na kostru alebo ten co ide na starter.

Znamenalo by to, ze mas zly kontakt od baterky, takze rozsrobovat a vycistit. Spoznas to tak, ze ten chybny kontakt po pokuse o startovanie je trochu zahriaty.

[upravil dne 26.2.06 P607Olda]

Odesláno

Přesně tohle se mi stalo když jsem měl auto 3 dny. Taky jsem nejdřív byl vyděšenej co s tím je. No nakonec to byl jen volnej kontakt na baterce. ;)

Odesláno

podbna příhoda se mi už stala.Sednu do auta,zapnu zapalování,kontrolky svítí normálně,pak zastartuju a všechny zhasly a NIC. Byl to vadný startér - utrhl se v něm jeden ze čtyř permanentních magnetů,který jsou nalepený ve statoru,ten zablokoval rotor a pak při startu došlo vlastně ke zkratu - proto ty zhasnutý kontrolky.Po opravě startéru vše OK.Ale mohla by to být taky baterka.Začnul bych pátrat od ní.Mnoho zdaru.:papa

Odesláno

ja som mal nieco podobne... stocil som klucikom, vsetko ok, isiel som nastartovat vsetko zhaslo a uz nezazalo... vymena baterky> vsetko ok... cize treba poskusat... co sa tyka toho chlapika co ti to predal... neviem mozno ta naozaj chcel a natiahol ale tiez v tom moze byt uplne nevinne holt jazdene auto je jazdene auto s tym nic neurobis... kolko krat sa aj nove pokazia....to je vecou nahody a stastia...

Odesláno

Dakujem za vsetky myslienky a dotazy

co sa tyka toho sledu udalosti tak bolo to nasledovne strcil som klucik a otocil ho do prvej polohy zasvietili secky kontrolky zapol som svetla svietili pustil si CD hralo isliel som nastartovat hnet ako som otocil klucikom tma ticho a starter sa ani nepohol no des som este s tym nic nerobil(lebo uz nam za sebou trojhodinovu sichtu) ale musim sa na to ist pozriet takze mam zacat od baterky a kontaktof k stareru?Diky moc

a je mi jasne ze jazdene je jazdene zalezi len odomna ako sa o neho postaram ale su to nervy lebo kua sak tu je poistka plus cestna dan 3X drachsia ako auto a mne bude kara stat pred domom tak to teda ne idem na to Cafes

Odesláno

Caafte radcovia moji

takze isliel som na to podla istrukcii bateria najprf minus kocofka ok kostra ok plusak som len chytil a ostal mi v ruke rozlomeny vejpul potesil som sa ze vsetko ide podla planu ,,posrane kontakty\" koncofku kupim a bude secko ok potom ma napadlo ze otestujem bateriu takym jednoduchym sposobom (tak som vyhadzoval poistky v temeline) zobral som francuzak ze spravim daky ohnostroj ale nic ani iskricka a kua ona je uplne vymleta takze mam strach ze tam bude bud velky odber(starter) alebo slabe nabijanie (allternator) plusovu kocofku na bateriu kupim hnet zajtra a to iste spravim aj z nabijackof na bateriu a nabijem ju len mam strach co sa bude diat po tom ako dlho to vydrzi a ci to vobec vydrzi vsetko co sa bude diat dalej okamzite popisem a snat sa posunieme dalej

zatial vsetkym dakujem a nech vam care jazdie lepsie ako mne

Cafte

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...