Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám 308 rv2014 a na autě jsou FullLed světlomety. Přijde mi že potkávací světla svítí "nakrátko". Dálková světla jsou v pohodě, ale při potkávacích se mi zdá, že vidím cca na 15metrů. Je možné nějak světla seřídit? Ještě mne napadlo zda správně funguje náklon světel.

Petr

Odesláno

Ano. Světla lze normálně seřídit. Stejným způsobem, jako halogeny, nebo xenony. Každopádně dej pozor, ať dodržíš předepsané procento sklonu světla, ať neoslňuješ :myslim 
A nebo se zkus domluvit se sousedem @jarokare na seřízení :aut 

Odesláno (upraveno)

Me zas sviti od novoty jak dalkove, skoro netreba na dalkove prepinat. Takze jsem kazdeho v jistych situacich oslnoval (horizont, pravotocive zatacky a to i na dalnicich). Nechal jsem si to v servisu 2x sklonit a vse ok, ale uz to nebyla takove hitparada. Ted po trech letech jsem jel na TUV, technik si tam s tim pohral, seridil a zase kazdeho oslnuji...

Upraveno uživatelem AlBunda
Odesláno

Je tam na vrchu ibmus, 5 ci 6 , postav auto oproti stene, zasviet svetla, tak aby si videl liniu svetla a toc tusim dolava a mal by si vidiet ako sa to dviha. Tiez mi po kupe svietili nizko, tak som ich trochu dvihol.

Nemal by tam byt aj nejaky auto korektor podla zatazenia vzadu? Koliecko na nastavenie tam nemam.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj,menší problém po náštěvě myčky hned po vyjetí přestal fungovat automatický náklon full led světel....nápis SERVIS....knížka říká že se teda světla nastaví na nejnižší možnou polohu...(je fakt že to svití proklatě nízko)

Možná přičina?odešlo čidlo náklonu?Nějaké řešení než naštívím servis peugeot?A teoreticky když si tedka zajedu někam kde mě světla seřídí at svítí více nahoru,a po opravě auto.náklonu se ruční nastavení vyruší a nastaví se dle zatíženi vozu?

Odesláno

Asi se jen dostala voda někam, kam neměla :myslim  Třeba se to po vyschnutí opraví samo. Nebo lehnout pod auto a mrknout na zadní nápravu, jak na tom čidlo je. 
Zvednout světla ručně si můžeš, ale jsou teď v nejnižší možné poloze, takže i když je zvedneš, co tě ten nastavovací šroub pustí, nebude to svítit tak daleko, jak by mělo. Jen mysli na to, že pokud ti to zase začne fungovat, bude ti to svítit do korun stromů a řidičům mezi oči :aut 

Odesláno

Myslím , že u 308 je na pravý straně u kola , jedna část je na stabilizátoru a druhá na držáku na nápravnici a jsou spojený táhlem , podívej se , jestli ti to táhlo nevypadlo . Na přední nápravě je taky ...

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 2. 7. 2019 at 9:06, jarokare napsal:

Myslím , že u 308 je na pravý straně u kola , jedna část je na stabilizátoru a druhá na držáku na nápravnici a jsou spojený táhlem , podívej se , jestli ti to táhlo nevypadlo . Na přední nápravě je taky ...

Takže problém vyřešen na přední nápravě utrhlá taková kulička u čidla co drží tahlo.....možná vjetím do vetšího vymolu se to rozlomilo....viz foto..oprava rychlá a levná!

seergfs.jpg

stažený soubor.jpg

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravím, je možné seřízení FullLed světla do strany? Přijde mi že pravé světlo svítí hodně doprostřed a potřeboval bych jej trochu více doprava do krajnice. 

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...