Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 39 minutami, Vena garážmistr napsal:

jdi k doktoru až v pátek po tom KOLOSU

To mám také podle situace v plánu :papa

Odesláno
před 1 hodinou, Klemoň napsal:

Neboj tohle není chřipečka , ale normálně mám "dýbu" a jsem nastydlej . A jestli se bojíš bacila tak pozdě - to jsi neměl chodit v pátek na Lípu  :papa

Hele já mám rýmu už asi čtvrtej den a na Lípě jsem ji měl sebou taky takže... :D

Odesláno
před 45 minutami, StibTo napsal:

na Lípě jsem ji měl sebou taky takže...

Takže to mám vlastně od tebe . . . .  😎

Odesláno

Tak vzhledem k tomu , že jsem spolu s el.receptem dostal "výhružný" dopis z ordinace mojí lékařky , tak tam v pátek musím ať chci nebo nechci.  Prý jsem tam měl být už na podzim 2019 na nějaké laborky a testy . . .  😀

Guest Scratch
Odesláno

vcera se u me taky zastavil a mlel z cesty :D do toho jeste smrkal, kaslal a kychal :D :D :D . Nemohl jsem rozklicovat rec jeho kmene :D :D :D 

Odesláno (upraveno)

Čímž chceš říct(napsat) že jsem byl velmi diplomatický v hodnocení jeho stavu? Výš jak já mám přece jen trochu úcty k jeho šedinám. Proto jsem to nenapsal na plno. To by znělo asi tak : je z toho že se sveze TATROU 8x8 vypleskanej jak malej fakan a teď neví co se s ním děje co teprve až to bude všem vyprávět jaký to bylo. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Guest Scratch
Odesláno
před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

Čímž chceš říct(napsat) že jsem byl velmi diplomatický v hodnocení jeho stavu? Výš jak já mám přece jen trochu úcty k jeho šedinám. Proto jsem to nenapsal na plno. To by znělo asi tak : je z toho že se sveze TATROU 8x8 vypleskanej jak malej fakan a teď neví co se s ním děje co teprve až to bude všem vyprávět jaký to bylo. 

on k mym sedinam taky zadnou uctu nema a kdyz ma moznost, tak me taky podobne sejme :D :D :D :D 

Odesláno

Málo chlastáte a nic nevydržíte....... :D ale jestli od vás něco chytnu, tak vím kde bydlíte...!!!! :D 

Odesláno

Jsem asi od půl 10 doma ze srazu... A asi od půl 10 rozdejchávám divnozážitek z cesty domů. Kdybych neuklízel po zaparkování auta ze sedačky spolujezdce zpět do peněženky volně ležící doklady (a nevyklepával hov*a z nohavice) myslel bych si, že se mi to zdálo.

Asi 5 minut od domova 1 auto přede mnou na světlech, padne zelená, neuvěřitelně pomalej rozjezd a jak metry ubíhaly nelepšilo se to. Nikde nikdo, před námi několik set metrů rovný přehledný úsek a borec tam měl 40km/h. Asi tak za 50 metrů mohla končit plná a začínat přerušovaná no nevydržel sem to prostě, hodil tam "S" a vypálil. Do vnitřního zpětného jsem se nejspíš nekoukl. V momentě kdy jsem byl vedle předjížděného auta za mnou majáky, policie... V ten moment jsem na tachometru viděl číslo 96 a chystal se zařadit se zpět do pruhu...

Zajel jsem na nejbližší autobusovou zastávku, ani nevystupoval z auta jak mám ve zvyku, sundal okénko a rukama co se mi neskutečně rozklepaly jako už hodně dlouho ne vyndaval z peněženky papíry a přemítal, zda jsem opravdu právě přišel o řidičák. "Dobrý den pane řidiči, silniční kontrola..." ... odešel aby se snad ani ne za minutu (nekecám) vrátil, podává mi papíry a říká "Vše v pořádku, pane řidiči, pěkný večer". Vzmohl jsem se jen na "Já vám děkuju. Hezký večer!" nastartoval, vyjel, samozřejmě tempomat a rovných 50 oni za mnou ale na nejbližší křižovatce jeli jinam než já.

😬

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...