Klemoň Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 před 39 minutami, Vena garážmistr napsal: jdi k doktoru až v pátek po tom KOLOSU To mám také podle situace v plánu Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 před 1 hodinou, Klemoň napsal: Neboj tohle není chřipečka , ale normálně mám "dýbu" a jsem nastydlej . A jestli se bojíš bacila tak pozdě - to jsi neměl chodit v pátek na Lípu Hele já mám rýmu už asi čtvrtej den a na Lípě jsem ji měl sebou taky takže... Citovat
Klemoň Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 před 45 minutami, StibTo napsal: na Lípě jsem ji měl sebou taky takže... Takže to mám vlastně od tebe . . . . Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. leden 2020 Odesláno 6. leden 2020 @Klemoň tak sorry no příště už se líbat nebudem Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. leden 2020 Odesláno 7. leden 2020 tvl, me asi na ty Lipe neco uniklo Citovat
Klemoň Odesláno 7. leden 2020 Odesláno 7. leden 2020 Kdybys po těch třech 10° nechrápal pod stolem , tak to víš . . . Citovat
Klemoň Odesláno 8. leden 2020 Odesláno 8. leden 2020 Tak vzhledem k tomu , že jsem spolu s el.receptem dostal "výhružný" dopis z ordinace mojí lékařky , tak tam v pátek musím ať chci nebo nechci. Prý jsem tam měl být už na podzim 2019 na nějaké laborky a testy . . . Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 Ale však on je tak trochu zmaten a neví co se s ním děje. Dnes jede do té Ostravy na Libros a tomu podřídil program celého týdne. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 vcera se u me taky zastavil a mlel z cesty do toho jeste smrkal, kaslal a kychal . Nemohl jsem rozklicovat rec jeho kmene Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 (upraveno) Čímž chceš říct(napsat) že jsem byl velmi diplomatický v hodnocení jeho stavu? Výš jak já mám přece jen trochu úcty k jeho šedinám. Proto jsem to nenapsal na plno. To by znělo asi tak : je z toho že se sveze TATROU 8x8 vypleskanej jak malej fakan a teď neví co se s ním děje co teprve až to bude všem vyprávět jaký to bylo. Upraveno 9. leden 2020 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Weri 605 Odesláno 9. leden 2020 Autor Odesláno 9. leden 2020 Tak dneska to bude koukám veselý... Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal: Čímž chceš říct(napsat) že jsem byl velmi diplomatický v hodnocení jeho stavu? Výš jak já mám přece jen trochu úcty k jeho šedinám. Proto jsem to nenapsal na plno. To by znělo asi tak : je z toho že se sveze TATROU 8x8 vypleskanej jak malej fakan a teď neví co se s ním děje co teprve až to bude všem vyprávět jaký to bylo. on k mym sedinam taky zadnou uctu nema a kdyz ma moznost, tak me taky podobne sejme Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 A víte co je nejlepší já jen čtu(slyším ) o tom že Klemák prská a smrká a začínám prskat taky. Včera jsem zmoknul u jednoho zákazníka a asi se o mě pokouší rýmička. Citovat
Weri 605 Odesláno 9. leden 2020 Autor Odesláno 9. leden 2020 Málo chlastáte a nic nevydržíte....... ale jestli od vás něco chytnu, tak vím kde bydlíte...!!!! Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. leden 2020 Odesláno 9. leden 2020 Jsem asi od půl 10 doma ze srazu... A asi od půl 10 rozdejchávám divnozážitek z cesty domů. Kdybych neuklízel po zaparkování auta ze sedačky spolujezdce zpět do peněženky volně ležící doklady (a nevyklepával hov*a z nohavice) myslel bych si, že se mi to zdálo. Asi 5 minut od domova 1 auto přede mnou na světlech, padne zelená, neuvěřitelně pomalej rozjezd a jak metry ubíhaly nelepšilo se to. Nikde nikdo, před námi několik set metrů rovný přehledný úsek a borec tam měl 40km/h. Asi tak za 50 metrů mohla končit plná a začínat přerušovaná no nevydržel sem to prostě, hodil tam "S" a vypálil. Do vnitřního zpětného jsem se nejspíš nekoukl. V momentě kdy jsem byl vedle předjížděného auta za mnou majáky, policie... V ten moment jsem na tachometru viděl číslo 96 a chystal se zařadit se zpět do pruhu... Zajel jsem na nejbližší autobusovou zastávku, ani nevystupoval z auta jak mám ve zvyku, sundal okénko a rukama co se mi neskutečně rozklepaly jako už hodně dlouho ne vyndaval z peněženky papíry a přemítal, zda jsem opravdu právě přišel o řidičák. "Dobrý den pane řidiči, silniční kontrola..." ... odešel aby se snad ani ne za minutu (nekecám) vrátil, podává mi papíry a říká "Vše v pořádku, pane řidiči, pěkný večer". Vzmohl jsem se jen na "Já vám děkuju. Hezký večer!" nastartoval, vyjel, samozřejmě tempomat a rovných 50 oni za mnou ale na nejbližší křižovatce jeli jinam než já. Citovat
Weri 605 Odesláno 9. leden 2020 Autor Odesláno 9. leden 2020 To říkám furt, že policajti sou hodný... a to bylo v obci...? Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.