Pažout508 Odesláno 7. únor 2019 Odesláno 7. únor 2019 (upraveno) Zdravím všechny, mám tedy už pátého frantíka ,ale jsem tu nový . Teď je to 508 sw , sháním radu jestli se dá vypnout start stop systém a bezklickovy přístup. Díky za radu. Upraveno 7. únor 2019 uživatelem Pažout508 Citovat
Péťa Odesláno 7. únor 2019 Odesláno 7. únor 2019 Třeba s tím chce dělat pokusy Přesunuto Hafity ohodnotil 1 Citovat
Pažout508 Odesláno 7. únor 2019 Autor Odesláno 7. únor 2019 (upraveno) Vím učím se Chtěl jsem to přihodit na servis ale nevím jak Upraveno 7. únor 2019 uživatelem Péťa Nepiš dva příspěvky těsně za sebou, použij edit ;) Citovat
inoxing Odesláno 7. únor 2019 Odesláno 7. únor 2019 Melo by to jít přes diagnostiku. Bezklíčkový vstup je otázka, ale start stop by mel jit vypnout. Citovat
mmartinkovic Odesláno 8. únor 2019 Odesláno 8. únor 2019 Bezkľúčový prístup skôr vypnes ako SaS. Citovat
Pažout508 Odesláno 8. únor 2019 Autor Odesláno 8. únor 2019 Dam tam systém igla ale ještě nějak vyřešit ten start stop abych nemusel to nemusel vypínat při každým startu. Já ještě možná ,ale stará na to štve Citovat
Laďa Odesláno 8. únor 2019 Odesláno 8. únor 2019 Dívej, zde máš něco pro inspiraci. Myslím, že to mají zde na fóru i jiní členové. Citovat
Pažout508 Odesláno 8. únor 2019 Autor Odesláno 8. únor 2019 Tohle vlákno jsem už četl a Ten spínač pod kapotu jsem hledal. Žádný jsem nenašel. Když jsem zkoušel jezdit s otevřenou kapotou tak to vždy chcíplo. Takže u mě tohle fungovat nebude. Citovat
Laďa Odesláno 8. únor 2019 Odesláno 8. únor 2019 Stačilo si přečíst jen ten příspěvek na který jsem dal odkaz. Cituji "Vyriešil som to "relátkom- teda elektronickou krabičkou" za 600 českých. Má to štyri drátiky, červený na/za poistku 15+, hnedý na kostru, a dva žlté bez ohladu na polaritu na spínač StartStop. PO naštartovaní sa automatický asi po 2 sec. deaktivuje StartStop. Dá sa pôvodným tlačidlom opäť aktivovať, alebo znovu deaktivovať. Odpadá otravné vypínanie po štarte." O spínači na kapotu v tom příspěvku není nic psané. Citovat
Pažout508 Odesláno 8. únor 2019 Autor Odesláno 8. únor 2019 Jojo díky, rozklikl jsem si příspěvek z 22.01.18. Už jsem to relé našel na aukru asi do toho půjdu. Díky za info. Citovat
inoxing Odesláno 9. únor 2019 Odesláno 9. únor 2019 Nevim jak u 508, ale jinde to vypnout jde pres diagnostiku. Normalne se to nakoduje. To, ze ti to neudela autorizak, stejne jak ti nevypne kontrolku pásů je zase vec druha...ikdyz to jde. Citovat
Pažout508 Odesláno 9. únor 2019 Autor Odesláno 9. únor 2019 Super, děkuji za rady. Máme tu blízko jednoho šikulu přez auta. Jezdí mu tam na servis snad všechny auta co potkáte na silnici. Tak ho zkusím. A když se to povede vypnout, tak co na to řeknou na technický? Citovat
inoxing Odesláno 9. únor 2019 Odesláno 9. únor 2019 Akorád na to musí být peugeot diagnostika. Na technické jim je to jedno, nemají to jak otestovat. Citovat
Pažout508 Odesláno 9. únor 2019 Autor Odesláno 9. únor 2019 Tak to je super, nějakou diag má , u předchozí 508 mi také něco zapínal. Vlastně jen zapinal el. Když jsem montoval tažné. Tak uvidím jestli se dostane i na start stop. Každopádně díky za příspěvky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.