Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

jaké máte zkušenosti s touto apkou? Mě fungovala pár dní s 308, ale s 3008 odmítá spolupracovat. Prostě mi chybí ikona volantu a nevím jak to oživit ,kdyby mi někdo poradil, bych bych moc rád

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mně to doteď fungovalo, dneska se mně po otevření aplikace auto smazalo, samozřejmě se všemi daty o jízdách a tankováních. Znovu nejde přidat, prej neznámý VIN. Ať jdou bodnout :grr

Odesláno

Tak jsem to zkusil a už mně to taky funguje. V mezičase jsem psal na zákaznickou podporu Peugeot a odpověděli mně, že mají ten problém reportovaný z více stran a že to řeší se správcem aplikace ve Francii. Auto už je zpět a předešlé jízdy taky. Nové nevím a nechce se mně do garáže, nicméně s autem nechávám v rámci denního používání jezdit ženu a já drandím ve Ferrari (červená Thália z podpisu:cool:), takže na celou aplikaci už kašlu:aut

Odesláno

Ahoj. Používám od dnešního rána a funguje dobře. Jen mi nejde doplnit informace o garancnich prohlídkách. Vyplním vše, co se vyplnit dá a nejde to potvrdit. Jako bych mě měl ještě někam neco napsat ale není kam.

Nemáte někdo podobnou zkušenost?

Díky
W

FRD-L09  

• O 11 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mě to taky po poslední aktualizaci telefonu nestahuje data o jízdách vše ostatní jako telefon či android auto bez problémů. Myslíte že stačí aplikaci přeinstalovat??

Dík za info

Odesláno

Mně to dost často blbne stejným způsobem (na Ohryzku), řešením bývá shodit aplikaci, přes displej auta odpojit telefon, zapnout aplikaci, připojit telefon. pak se nahoře v aplikaci objeví "vůz připojen k telefonu" a už to tam padá.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Včera jsem zkusil jaký je rozdíl mezi spotřebou uváděnou v aplikaci telefonu a na displeji auta a na cca 15km dlouhé trase byl rozdíl 0,2 l což je dost. Vím že se tomu moc věřit nedá ale rozdíl na tak krátké trati je znatelný 

Odesláno

Máš měřit od takovani do tankovani,  udeláš i reálný test... 

Jen by mě zajímalo, jak jsi to přesně měřil... počítadlo v autě jsi nuloval až po startu, že? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...