Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jezdíte připoutaní?  

1. 1. jezdíte připoutaní?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zasadne prvni vec co delam v aute je ze se pripoutam ani nevim proc to delam protoze ono to je relativni nekoho pasy zahrani nekoho zabijou... Otec mel asi tak pred rokem nebo dvema tezkou nehodu a zachranilo ho ze pasy nemel protoze z auta vyletel ven a mel jen par zhmozdenin a otres kdyby zustal v aute buhvi jak by to bylo dal protoze auto letelo pres strechu a dost hrozne skoncilo a uznaly to i policajti ze ho zachranilo ze pasy nemel...... ale zase druha strana kamos v zime v zatacce vyletel vzal to 4x pres strechu a nemit pasy tak uz mezi nama neni..... Je to s tema pasama relativni....

Odesláno

Ano.

Onehdá (je tomu již \"pár\" let zpět) jsem poslal schade do \"škarpy\" - no, byl to takový cca 5-ti metrový sráz, cestou jsem trefil lípu atd. když jsem konečně \"přistál\", tak mě hodně bolelo rameno a všiml jsem si, že na něm mám pořádně rudý spálený flek. Jo, bylo to od pásu. Bez něj bych asi minimálně letěl předním oknem.;)

Odesláno

vzdycky, tatinek me to naucil kdyz sem byla mala a je to prvni vec co v aute delam....jen si pripadam jak magor, kdyz se chci poutat i v tramvaji....

Odesláno

Ano,poutám se furt,sednu nastartuju,připásuju se,rozsvítím světla...bez pásů bych si přišel jako bych měl každou chvílí vypadnout....oni tam ty pásy nejsou jen tak aby ná policajti mohli dát pokutu:D....a nechápu lidi co se nepoutaj:xvul...ale je to jejich věc....

Guest Ludweek
Odesláno

i kdyz se to v praze nenosi tak se priznavam ze se poutam i pri pojizdkach v praze :) jinak na dalnici bych bez pasu ani nemyslel :D

Odesláno

Vždy a za všech okolností. Když mi bylo 16, tak moje holka umrela na airbag, kterej nesel vypnout, protoze mela zlomenou klicni kost a nemohla se pripoutat. Rychlost 40 km/h se ji stala osudna. Doted na ni vzpominam...

Kdyz nejsem v aute pripoutanej, pripadam si jako nahej...

Crack: Bohuzel ne tak uplne jejich vec. Kdyz to do nekoho nasijes a nebude pripoutanej a bude mit nasledky, bude z toho pro tebe ublizeni na zdravi a budes solit, i kdyz blb je on, ze se nepripoutal...

[upravil dne 17.2.06 Fx]

Odesláno

Bohužel patřim k těm, co jezdili ještě v době, kdy neměli papíry a tak jsem ani otázku bezpečnosti moc neřešil...a nějaký nešfary mi ještě zůstaly...

Snažim se poutat pokaždý, ale prostě zapomínám (kor ve městě - kde najezdim 50%) a problém mam v zimě, když mam zimní bundu, to mi to prostě nesedí - vim, budu se muset zlepšit...:roll ale můj hlas je stejně \"ano-převážně\"

Odesláno

ja se teda poutam jen na dalnici a to jen kdyz je horsi pocasi, ve meste ne. Nemam to rad, clovek se pak nemuze skoro ani hnout

vim ze to neni zrovna nejlepsi pristup, ale .....

Odesláno

Ahoj.Vždy a děti poutáme také,i když jedem jen kilák do školky.Obě mají sedačky,a když je hned nepoutáme,tak se samy domáhají - a pozor! 2 a 4 roky.Jednou jsem si to sjel na skušební plošině při 30km/h a už netvrdím,že to udržím na rukách!P806

Odesláno

sednu do auta, otočím klíčkem, rozsvítím, zapnu radio, přehodím pás a pak teprve začne mozek přemejšlet, kam vlastně vyjedu apod.

prostě automatika, hlavně od doby, co mám auto s pytlama kolem sebe, ikdyž je fakt, že pokud mám popojet jenom někam za roh a mám na sobě kožku, tak se mi pás nechce dávat:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...