Davidak79 Odesláno 2. leden 2019 Odesláno 2. leden 2019 Rodičům se po konci záruky podělal Sharp , nešlo ovládání , byl problém v TV skoro rok bez ovladače a pak se zjistilo že má zaplacenou prodlouženou záruku která koinčila za týden ! reklamace byla úspěšná , po měsíci kdy se ani neobtěžovali kontaktovat že je ( neni ) tv opravená se zjistilo že jim TV upadla a jiná nebyla tak vrátili cca 20tis . Máti koupila opět Sharp. Péťa, Gabriel 307 a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2019 Odesláno 2. leden 2019 Na tom Aukru to prodal krásně Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 2. leden 2019 Autor Odesláno 2. leden 2019 Já tedy nevím,ale kdybych něco reklamoval ,či dával opravit,tak se starám i sám,jak to je. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 2. leden 2019 Autor Odesláno 2. leden 2019 před 1 minutou, Péťa napsal: Na tom Aukru to prodal krásně Blázen ten,kdo to koupil Péťa ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 2. leden 2019 Odesláno 2. leden 2019 (upraveno) nikdy sem snad nezažil aby někdo dodržel měsíční lhůtu na reklamaci , pokaždé bylo info telefonem a nebo mailem že je hotovo a to i dřív , naši měli Tv náhradní tak se to neřešilo. Jim ta televize údajně upadla ten den kdy ji tam naši přivezli , pravděpodobně se řešilo co stím a kde asi sehnat jinou nebo díly . Údajně to musela platit obsluha elektra. Upraveno 2. leden 2019 uživatelem Davidak79 Citovat
Milan+ Odesláno 3. leden 2019 Autor Odesláno 3. leden 2019 tak zítra by měl dorazit Sam Favoritem byla tahle https://www.mall.cz/ultra-hd-televize/samsung-ue65nu7442?src=bestsellers ale nakonec díky kontaktům co ma mamina z práce v různých shopech ,tak jsem vzal tohle krom blutut,to je stejný https://www.mall.cz/ultra-hd-televize/samsung-ue65nu7172?src=bestsellers i s klavesnicí to vyjde na necelých krásných 16000 MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 3. leden 2019 Odesláno 3. leden 2019 mě ten blutut docela chybí , občas si vezmu bezdrát sluchátka na hudbu z tv. Musím tam pak zapojit ty soňácký co mají tu stanici a pak bezdrát , jenže to zase musím zapojit a pak odpojit. Citovat
Milan+ Odesláno 5. leden 2019 Autor Odesláno 5. leden 2019 Tak od pátku doma,pozemní z HK v T2 naprostá spokojenost a ze satu není co řešit. Když to ještě srovnám na koukání ve dne oproti plasmě,tak jelikož mám po celé straně tv okno s balkon.dveřmi v délce cca 4,5m,tak plasma jela dost na dynamiku a tohle jsem zatím extra neladil jede na mod standart a i přes den v pohodě,rozdíl ve spotřebě značný a to i ted večer. Plasma fičela večer ,jelikož nemám rád moc ztažený podsvícení,aby byl obraz kontrastní za cca 170-190w průměrně a tohle jede ted za cca 66-69w a je to 127cm plasma vůči 165 cm LCD. Ještě v po.pořešíme kabel na net a asi nový router,nějak začíná kolabovat,dnes jsem ho musel dvakrát restartnout. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. leden 2019 Odesláno 6. leden 2019 njn spotreba je dulezita, jeste poresit dph u energii vid a jsi nadmiru spokojen. Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. leden 2019 Odesláno 6. leden 2019 Dnes jedu ke tchanovi zprovoznit 50HZ LG 177cm tak jsem zvedav jak to pojede u sportu a pozorovací uhel jakej bude, dřív LCD při pohledu ne přimo z roviný Citovat
MJSytic Odesláno 6. leden 2019 Odesláno 6. leden 2019 Jestli jsem ten češtin správně pochopil, tak: Na 99% bude mít TV IPS panel a SW dopočítání PMI, takže sport a pozorovací úhly budou v pohodě Citovat
Milan+ Odesláno 6. leden 2019 Autor Odesláno 6. leden 2019 před 18 minutami, Charlie 1 napsal: Dnes jedu ke tchanovi zprovoznit 50HZ LG 177cm tak jsem zvedav jak to pojede u sportu a pozorovací uhel jakej bude, dřív LCD při pohledu ne přimo z roviný Když na tuhle koukám jen v obyvačce, tak pohoda, ale jak se kouknu z boku z jídelny, tak to s plasmou nejde srovnávat. Citovat
MJSytic Odesláno 6. leden 2019 Odesláno 6. leden 2019 Tak srovnávat plazmu s LCD, to by nebylo fér Citovat
Milan+ Odesláno 6. leden 2019 Autor Odesláno 6. leden 2019 (upraveno) před 7 minutami, Charlie 1 napsal: barvy a černá degradují? Je to tak na vzdálenost 6m a úhel menší jak 45, jakoby lehce rozostření. Upraveno 6. leden 2019 uživatelem Milan+ Citovat
MJSytic Odesláno 6. leden 2019 Odesláno 6. leden 2019 Pořád si myslím, že IPS je u LCD nejlepší volba Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.