martinecondrej Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 jsou rozdíly, případně si musíš říct obsluze o nějaký magnet, nebo tak něco, co se nasadí na pistoli a už to teče rychle Citovat
rass76 Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 hmm zaujimave to som nikdy o tom nepocul, nechapem ako by magnet zvacsil prutok, tankoval som uz na on omv, benzina, globus, a tecie to vsade rovnako, dokonca hovoria ze sa to tam nema drtit pod velkym tlakomm ,asi koli senzorom v nadrzi Citovat
martinecondrej Odesláno 24. srpen 2022 Odesláno 24. srpen 2022 je to pro náklaďáky a pro velké dodávky. Všude kde to teče pomalu to mají. Taky jsem nevěděl, ale když jsem bral a zrovna tankoval PPL vedle u stojanu, tak mi obsluha upozornila a počkal jsem si na magnet. Pak to bylo během chvilky plný. A není to o tlaku, jen to teče normální rychlostí. U nás není problém, nádrž je velká a tankujeme do plna. Problém je třeba u koncernu, kde většinou tankují max 4 litry a nesmí!!! dát víc, jinak utopí plovák a musí do servisu. Citovat
radek63 Odesláno 24. srpen 2022 Odesláno 24. srpen 2022 Díky, tak teď ještě najít pumpu kde ho mají, ta bába na Benzině evidentně žádný neměla. Tvářila se že je to normální. Citovat
martinecondrej Odesláno 25. srpen 2022 Odesláno 25. srpen 2022 nebo najít pumpu, kde to teče rychle. Kolem mě např. Prim a nebo Kontakt Citovat
xSilver Odesláno 25. srpen 2022 Odesláno 25. srpen 2022 (upraveno) A neni to trochy hajp kolem te rychlosti? Moje tabulka cerpani rika ze Ad-blue tankuju "do plne" coz je az kdyz si auto rekne ze neujedu vic nez cca 2000 (hlasi uz pri stavu pod 2400). Tankuju cca 12.5-14 litru jednou za cca 7.000 km. Pokud to potece i 5 minut, tak za tech 7 tis. km prostojim na cervene a nebo v kolonach mnohem vic casu. Zas tak casto to neresim abych se staral a stresoval s tim ze muj "pit-stop" cas je pres 42 vterin NAvic opravdu nechci aby to nekde strikalo protoze pistole nestihne vycvaknout, nebo kdybych nedej buh vlastnil koncern kde je to pry udelany tak blbe ze nemuzes tankovat ani moc ani malo a musis se trefit presne .. coz je asi opruz a s rychlejsi pistoli bude jen este vetsi sance ze to podelas. Upraveno 25. srpen 2022 uživatelem xSilver Pijerek ohodnotil 1 Citovat
martinecondrej Odesláno 26. srpen 2022 Odesláno 26. srpen 2022 no jasně, ale někomu vadí, že to trvá dlouho. Každého věc, každopádně to řešení má. Jinak mě to vadí a vyhledávám rychlejší řešení. Hlavní důvod je, že jsem neviděl pistoli co má zacvaknutí. Vždy musím držet a je to opruz. A koncern nemáme, takže nám to může být jedno. Citovat
vladosr Odesláno 11. září 2022 Odesláno 11. září 2022 29 MINUTA https://www.facebook.com/watch/?v=581782430281910 Citovat
martinecondrej Odesláno 26. září 2022 Odesláno 26. září 2022 jo to je ten magnet. Jinak teď jsem tankoval 12 litrů po cca 4000km. Citovat
mjtwister Odesláno 26. září 2022 Odesláno 26. září 2022 Magnet na pistoli Adblue u některých benzinek půjčují. Když tankuji adblue u Tank-ono ve Cvikově, tak zajdu za obsluhou a na tankování mi to půjčí. Bez magnetu se nedalo natankovat do Zafiry skoro nic. Ale ještě předtím, když jsem se snažil poprvé tankovat adblue u jiné benzínky, na mě obsluha čuměna jak na ufouna, když jsem jim říkal, že z toho nic neteče a pistole pořád cvaká. O nějakém magnetu očividně nic netušili. Asi jim tam osobáky běžně adblue netankují. Jen mě poučili, že musím pistoli strčit pořádně do otvoru a když to nejde, tak je to divný a asi mám nádrž plnou... Citovat
tazik Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 V 27. 12. 2018 at 21:26, Vašek Traveller napsal: Tak jsem dostal pod stromeček od auta novou, rozsvícenou “ikonku” AdBlue ve 12.000km. Jak jste na tom vy? Do adblue nádrže u proace se mi vejde něco přes 10litru a vydrží 12tis km xSilver ohodnotil 1 Citovat
dextrone Odesláno 2. září 2024 Odesláno 2. září 2024 Ahoj, kontrolka na doplnění AdBlue se poprvé rozsvítila při 10660km. Dolil jsem pomalu z kanystru asi 10L. Po pár minutách nastartoval a kontrolka se již nerozsvítila. Citovat
mata100 Odesláno 2. září 2024 Odesláno 2. září 2024 Já jsem to měl stejné od 0 km do 40000km.Vycházelo to zhruba 2L na 1000km. Ve 40000km kompletně ucpaný vstřikovač ADblue. Po výměně vstřikovače a nastavení diagnostiky to žere 3L na 1000km ,přestal jsem brát u Hrubýho a ADblue tankuji jen na ONO a do dnešních 115000km zatím vše v pořádku.Žádný magnet není potřeba,jen se pistole nevypne při naplnění. Citovat
xSilver Odesláno 4. září 2024 Odesláno 4. září 2024 (upraveno) Kdyz koukam na staty Travellera co mam do 42k najezdu tak to mam podobne, cca 1.8-2.1 lit AdBlue na 1000 km najezdu a do bandasky se pri kontrolce svitici ze je dojezd "jen" cca 1500km vejde zhruba 14 litru tankuji AdBlue ze stojanu bud u Globusu nebo Benziny Upraveno 4. září 2024 uživatelem xSilver Citovat
mata100 Odesláno 4. září 2024 Odesláno 4. září 2024 Já si myslím,že je hlavní brát na benzínkách,kde je vysoký odběr.Nicméně mám objednaný nový Jumpy a prodejce už říkal,že spotřeba adblue už je někde kolem 4 litrů na 1000km. Tak nevím ,jestli je to kvůli emisím nebo aby se tak snadno neucpávali ty rozprašovače je Citovat
xSilver Odesláno 4. září 2024 Odesláno 4. září 2024 .. nebo aby se zlepsila vytoc a zisky. Asi to taky bude tim jak, kam a za jakych teplot se to AdBlue pricurava. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.