Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Milan+ já ti nevím, ty fotky celkem matou. Ta kapota mi přijde už trochu narovnaná, já myslím že to bylo takové menší "véčko". Takže bych si tipl podbehy/nosníky ("nosníki" jak píše onen překupník) lehce stáhlé k sobe, všechny chladiče, sahara, světla budou mít ulomené držáky, nárazník a kapota je jasná, k tomu airbagy a hlavně palubovka.... A ta palubovka je důvod, proč bych to nebral, ještě nikdy se mi nepovedlo palubovku vyměnit tak, aby to následně nepovrzávalo, nechrastilo a bylo to naprosto bez chyby. 

Ta oprava je minimálně za 100t a pořád to bude už bourané auto co má najeto 120tkm. V NDR za cca 500 se dá koupit auto s nájezdem 30-50tkm, samozřejmě nebourané.

Upraveno uživatelem David 106s16
Odesláno

Ta palubka bude problém, protože na GTI je jiná než na běžné 308, možná GT má stejnou. Ale těžko shánět někde použitou... 

Světla Full LED, taky drahá záležitost. Oprava by vyšla dost draho, jedině že by někdo měl dobrý zdroj dílů. Jinak se spíše vyplatí tohle, viz obrázek 

Screenshot_20191207-135309_Bazos.jpg

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...