Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A toto mi přišlo z oficiálního zastoupení Peugeot, tak už tomu přestávám rozumět, obchodník tvrdí jiné věci než zastoupení Peugeotu, není tu prosím někdo přímo z Peugeotu??

žádost pneu.jpg

Odesláno

No tak potom ti nezostáva iné, iba to skúsiť a veriť že to zapíšu. Pokial by som ešte nemal kolesá, tak by som sa na to vykašlal ale v tvojom prípade to asi stojí za pokus.

Odesláno

Jarine, to je jednoduché. To je vyjádření po emailu, že? 

Oni ti píšou, at si zajdeš za dealerem a tam sepíšeš onu žádost, za kterou se platí. :D 

Odesláno (upraveno)

Zdarec, já mám od soboty novou 308 a rozměrů kol tam mám víc, ptal jsem se na to paní co mě auto předávala, podívala se na papíry od nějaké 3008 a taky tam byl jenom jeden rozměr, docela se tomu divila, ale proč to tak je asi ani vona sama nevěděla, takže tak.

Jinak přeju ať se ti to podaří nějak vyřešit a hodně km bez problémů.

IMG_20181020_1501452.thumb.jpg.15fdb1933d87bf83dbdfcbc54ac80bed.jpg

Upraveno uživatelem vozzyn
Odesláno

Jarin011

Souhlas, ta bronzová barva je fakt pěkná, mění odstín podle počasí. Původně jsme chtěli tu zlatou, ale nakonec jsme šli do té bronzové a nelitujeme. Já jsem s autem také spokojen, zatím vše bez problémů.

Odesláno (upraveno)

No som veľmi zvedavý na výsledok. Dnes som si otvoril aktuálny cenník 3008 a toto som sa v ňom dočítal: "Motorizácie nemusia mať povolené všetky uvedené rozmery pneumatík. Niektoré motorizácie nemajú k dispozícii žiadny alternatívny rozmer. Ohľadne rozmerov sériovo dodávaných pneumatík a alternatívnych rozmerov pneumatík povolených v závislosti od typového schválenia sa informujte u Vášho predajcu."

To asi hovorí za všetko

Upraveno uživatelem loque
Odesláno

Pořád stále jen nějaké omezení, motor si nemůžeš vybrat jaký by jsi chtěl, výbava taky nejde nakombinovat jak by jsi chtěl a teď už ani pneu co asi tak bude následovat. Začíná mi to připadat jako dřív kdy byl Favorit jen s jedním motorem a jedním rozměrem pneu.

Odesláno

To se pak budou kupovat auta jednodušeji.😁 Člověk přijde do salónu a řekne chci naftovou 3008 v hnědé barvě.😁 A pak, že jsme svobodnější. V příštích evropských volbách vyhraje Komunistická strana Evropské Unie🐵 

Odesláno

Osobne si myslím, že to má na svedomí nová metodika merania emisií wltp... Zrejme prikazuje homologovať každú verziu a zmenu, ktorá môže mať vplyv na spotrebu a emisie.

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak včera jízda v koloně a kamínek do čelního skla a dírka sakra. No má přijet technik z pojišťovny zda to půjde zalepit tak uvidíme, snad ano, nerad bych po 4 měsících měnil sklo. Máte s tím někdo zkušenosti??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...