Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravíčko , stal se mi takový problém z ničeho nic ze dne na den mi přestalo fungovat centrální odemykání dveří (klíčem) centrál na dálku nepoužívám mam rozbitý knoflík na klíčku. Když odemknu klíčem dveře u řidiče tak se odemknou i dveře za řidičem a zbytek nic, poté když chci zamknout tak zase zamknu řidiče , ale dveře za řidičem se už nezamknou a ostatní taky ne. Když zamykám tak slyším zvuky že by se chtěl zamknout kufr , ale taky se nezamkne . Pojistky jsou v pořádku všechny. Nevěděl by někdo jak by se to dalo vyřešit bez servisu? Děkuji za rady. AUTO - Peugeot 406 sedan r.v. 1999

Upraveno uživatelem Kellerman
Odesláno

Někdy stačí vyndat jednotku centrálu (bývá za schránkou spolujezdce) rozloupnout ji a přeletovat tišťák (ty cínový spoje se časem unaví a nepřevádí) ...

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, tak přesně tohle mi teď začala 406ka dělat taky. :fnuk 

Nevíte někdo kde jsou konektory připojení kabelových svazků ze dveří? Předpokládám že v sloupku dveří. A jak se k nim dostat?

Případně nemáte někdo zapojení-obsazení pinů?

Díky.

Upraveno uživatelem lukr
doplnění textu
Odesláno

Nemaje garáž ani dílnu, kam by se pežotek vešel, využil jsem hezkého počasí a začal hledat (zbytečně rozebírat kde co:mad:) až jsem skončil u řídící jednotky zamykání. Když odpojím jednotku a natvrdo si pustím napětí na motorky(jen ťuknout) tak krásně zamyká i odemyká. Tak kabely jsou zřejmě v pořádku. Než začnu bádat a hledat po vrakáčích, nemáte někdo tip na náhradu jednotky? Co jsem se zběžně koukal tak zatím bylo všechno sady.  

Odesláno

jak píše Ferry je víc typů jednotek.
na mé bývalé 406 jsem rozdělal jednotku (nevím jestli jsou rozebíratelný všechny) a propájel studňáky. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...