Kellerman Odesláno 20. červenec 2018 Odesláno 20. červenec 2018 (upraveno) Zdravíčko , stal se mi takový problém z ničeho nic ze dne na den mi přestalo fungovat centrální odemykání dveří (klíčem) centrál na dálku nepoužívám mam rozbitý knoflík na klíčku. Když odemknu klíčem dveře u řidiče tak se odemknou i dveře za řidičem a zbytek nic, poté když chci zamknout tak zase zamknu řidiče , ale dveře za řidičem se už nezamknou a ostatní taky ne. Když zamykám tak slyším zvuky že by se chtěl zamknout kufr , ale taky se nezamkne . Pojistky jsou v pořádku všechny. Nevěděl by někdo jak by se to dalo vyřešit bez servisu? Děkuji za rady. AUTO - Peugeot 406 sedan r.v. 1999 Upraveno 20. červenec 2018 uživatelem Kellerman Citovat
MJSytic Odesláno 20. červenec 2018 Odesláno 20. červenec 2018 Kabely ve dveřích a v průchodkách jsou také v pořádku? Citovat
jarokare Odesláno 20. červenec 2018 Odesláno 20. červenec 2018 Někdy stačí vyndat jednotku centrálu (bývá za schránkou spolujezdce) rozloupnout ji a přeletovat tišťák (ty cínový spoje se časem unaví a nepřevádí) ... Citovat
lukr Odesláno 1. říjen 2018 Odesláno 1. říjen 2018 (upraveno) Ahoj, tak přesně tohle mi teď začala 406ka dělat taky. Nevíte někdo kde jsou konektory připojení kabelových svazků ze dveří? Předpokládám že v sloupku dveří. A jak se k nim dostat? Případně nemáte někdo zapojení-obsazení pinů? Díky. Upraveno 1. říjen 2018 uživatelem lukr doplnění textu juras61 ohodnotil 1 Citovat
lukr Odesláno 8. říjen 2018 Odesláno 8. říjen 2018 Nemaje garáž ani dílnu, kam by se pežotek vešel, využil jsem hezkého počasí a začal hledat (zbytečně rozebírat kde co) až jsem skončil u řídící jednotky zamykání. Když odpojím jednotku a natvrdo si pustím napětí na motorky(jen ťuknout) tak krásně zamyká i odemyká. Tak kabely jsou zřejmě v pořádku. Než začnu bádat a hledat po vrakáčích, nemáte někdo tip na náhradu jednotky? Co jsem se zběžně koukal tak zatím bylo všechno sady. Citovat
Ferry Odesláno 11. říjen 2018 Odesláno 11. říjen 2018 Musis nejlepe vyfotit typ jednotky, bylo vice druhu, podle vybavy a podle rocniku vyroby Citovat
čakom Odesláno 12. říjen 2018 Odesláno 12. říjen 2018 jak píše Ferry je víc typů jednotek. na mé bývalé 406 jsem rozdělal jednotku (nevím jestli jsou rozebíratelný všechny) a propájel studňáky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.