CrazyCZ83 Odesláno 11. červenec 2018 Odesláno 11. červenec 2018 Ahoj, nikde jsem tady nenašel téma, kde by se řešilo něco podobného mému problému, tak zakládám nové a doufám, že ve správně kategorii (kdyžtak prosím o přesun). Bohužel mi před časem dosloužila moje 307 2.0HDi (rv.2002)a už skoro rok jenom stojí před domem. Je mi líto ji prostě poslat do šrotu, protože si myslím, že dost věcí z ní by ještě mohl někdo použít. Nemáte někdo zkušenosti s tím co všechno se dá z auta vyndat než objednám likvidaci aby mi to ještě vzali jako kompletní vrak a nemusel jsem něco doplácet? Předem díky za rady. Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. červenec 2018 Odesláno 11. červenec 2018 Jak kde, někde musíš odevzdat celé auto,nekde jim stačí holá kastle, někde chtějí jen VIN,od toho kolik si toho necháš se odvíjí i cena.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 11. červenec 2018 Odesláno 11. červenec 2018 před 3 hodinami, CrazyCZ83 napsal: ...nikde jsem tady nenašel téma, kde by se řešilo něco podobného mému problému, tak zakládám nové a doufám, že ve správně kategorii (kdyžtak prosím o přesun). Těžko se hledá, kde takovou diskusi začít Já to přesunul do pokecu, snad to nevadí. Otázku Ti už odpověděl @Charlie 1, je to prostě o tom obvolat firmy likvidující vraky a domluvit si podmínky. Citovat
KoudaK Odesláno 11. červenec 2018 Odesláno 11. červenec 2018 Je to přesně tak jak ti odpověděl Charlie1. Zavolej si na vrakáč který máš nejblíž a zeptej se. Protože jsou vyčůránci (třeba firma Remet) která si za scházejí díl ještě od tebe veme peníze a mohl by jsi být třeba ještě 2500 v mínusu. A jsou i firmy,která k tobě pošle auto s rukou a vrak (třeba i skelet s čitelným win kódem) si naloží a dá ti papír o eko likvidaci. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 (upraveno) Odpověď na skrytý příspěvek Bohuzel. Vyjimku pro inzerci udelit nelze, jednak to nejde technicky a pak mame jen jeden metr. Upraveno 6. srpen 2018 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
kovy_s Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 já likvidoval auto teď, vzal jsem si, co jsem potřeboval a zbytek šel do šrotu - stačila by jim jinak úplně holá kastle s čitelným VIN. Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 Za vrak dostaneš cca 1500kc,když tam nebude motor,převodovka a skla s plastika tak 5Kc/kg cca 3500 Citovat
balu-23 Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 A nezbyl by spodní kryt motoru,teda oba? Díky Citovat
kovy_s Odesláno 7. srpen 2018 Odesláno 7. srpen 2018 No nemyslím si, že za to něco dostaneš. To bylo tak 2 roky dneska už dostaneš jen papír o převzetí autovraku alspoň u nás. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. srpen 2018 Odesláno 7. srpen 2018 ti amíci jsou zajímaví lidi --https://www.novinky.cz/auto/479926-americti-mladici-chteli-ukrast-auto-zaskocila-je-manualni-prevodovka.html Citovat
CrazyCZ83 Odesláno 10. srpen 2018 Autor Odesláno 10. srpen 2018 I dneska davaji za vrak někteří peníze. Já mám slíbeno 1000 Kč když tam zbyde baterie a katalyzátor. Citovat
KoudaK Odesláno 10. srpen 2018 Odesláno 10. srpen 2018 Jo jo kámoš teď dostal za vrak 400 a papír o eko.. Záleží na firmě.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.