Guest Masinka Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Masinka ja i martina ano Už jsem upravil ten příspěvek pro ostatní, ale tebe se musím zeptat specielně. Budeš tam chtít i nick, nebo jen logo? samozrejme nick i logo (sice pak vyroba vyjde asi draz, ale to neva), aby se vedelo kdo jsem a aby se vedelo i odkud jsem [upravil dne 11/2/06 Masinka] Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 11. únor 2006 Autor Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Masinka Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Masinka ja i martina ano Už jsem upravil ten příspěvek pro ostatní, ale tebe se musím zeptat specielně. Budeš tam chtít i nick, nebo jen logo? samozrejme nick i logo (sice pak vyroba vyjde asi draz, ale to neva), aby se vedelo kdo jsem a aby se vedelo i odkud jsem Výroba dráž nevyjde . Budu ten nick dopisovat na každej potisk trička pro konkrétní osobu.(Bude to už v tom souboru) :D:D Jen mi ještě napiš velikosti těch triček a gramáž (130,155,190 g/m2) Citovat
Guest Masinka Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 tak pokud to chces vedet primo ode me, tak masinka - XL nukyna - L no a gramaz cim vetsi tim lepsi, klidne tech 190 Citovat
Péťa Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Ahoj DoDo. Mám problém. Nevím, jestli na sraz pojedu, proto jsem do teď mlčel. Ale kdybych jel, chtěl bych i tričko :-) Co s tím? Jinak není problém koupit nažehlovací fólie do tiskárny, potiskat je a na trička nažehlit. Ale kdo by se s tím dělal, že Vytištění fólií jsem schopný zajistit na barevné laserovce, ale nevím, kolik taková fólie stojí. Pokud by na ní šlo tisknout inkoustem, můžu vzít na sraz notebook a tiskárnu (jako jsem měl v Červeném Kostelci). Ale to zase naráží na to, že nevím, jestli pojedu... Ach jo! Citovat
Netopýrka Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Netopýrová + Juneau: pokud pojedeme, jakože bychom rádi, tak jasně že chceme dresy! I s logem....plus mě tam můžeš dopsat SILNĚ OHROŽENÝ DRUH V ČR Citovat
Péťa Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Netopýrka ....plus mě tam můžeš dopsat SILNĚ OHROŽENÝ DRUH V ČR Hele, domlouvejte si takovéhle speciality po mailu A? jsou nějaká překvápka... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 11. únor 2006 Autor Odesláno 11. únor 2006 Lidičky, Vaše objednávka mě VELICE těší ale prosím o doplnění objednávky. Potřebuji vědět i velikost a jestli to triko má být z tenké, či silné látky . Jinak Pe?a má pravdu. Případné \"speciální\" nápady prosím posílejte na mail info@autoskola-dodo.cz [upravil dne 11/2/06 Autoškolič Dodo] Citovat
Netopýrka Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Peta: ježiš jaká překvápka, tohleto už se budou za chvíli učit i tví pr?avci ve škole! Citovat
Péťa Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Netopýrka Peta: ježiš jaká překvápka, tohleto už se budou za chvíli učit i tví pr?avci ve škole! Ale jak by všichni na srazu koukali, co máš za tričko. Ale ty asi moc ohrožená nejsi, že? [upravil dne 11.2.06 Peta] Citovat
Netopýrka Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 ...poslouchej Leničko, co to máš za tričko, to je teda paráda, já koukáááám.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D už to vidím :) P.S. už si ten text hitu Michala Davida moc nepamatuju Citovat
Medvěd Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 ...poslouchej Leničko, co to máš za tričko, to je teda paráda, já koukáááám.... To nebyl David, to byl Horňák (jó, my dříve narození holt máme tento HIT (a spoustu dalších s***ek) pevně zasurfovaný v paměti) Citovat
Dave_k Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Netopýrka ...poslouchej Leničko, co to máš za tričko, to je teda paráda, já koukáááám.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D už to vidím :) P.S. už si ten text hitu Michala Davida moc nepamatuju Kdopak to zpíval víš? nápověda: iniciály P.H. :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Ježiš, a to jsem měla Horňáka i na zdi!!! a dost už o tom, a? neznehodnotíme Dodovi vlákno. Citovat
Dave_k Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 To je divný že se najednou mezi mojím a netpejřiným příspěvkem objevil Medvědův. Když jsem to odeslal tak tam ještě nebyl jinak bych tu otázku ani nedával. [upravil dne 11/2/06 Dave_k] Citovat
lexa Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Myslím si, že všichni chtějí gramáž 190, vím o čem mluvím, je to super triko, já chci jedno XXL s logem a nickem LEXA prosebe a druhé L s logem a nickem HONZA pro syna, a kdyby bylo v ČERNÉ barvě byli bychom š?astni. Cenu akceptujeme.:papa Jo a ID je zbytečné, raději bych skutečné jméno Já jsem Sáša a syn je Honza nebo Jan.!!!:myslim:papa:papa [upravil dne 11/2/06 lexa] [upravil dne 11/2/06 lexa] Citovat
Guest Daris Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: Vertex Hele Dodo, co třeba zajistit menší reportáž nebo dokument od Auto-moto revue???? :o:o:o Třeba o tom, jak exujem baworáky? (brčkem ten známý nápoj, ne liquidovat auta) Jo, třeba o tom Nebo si zas nazuju snowboardový boty a hodím tlamu u baru Ale ne, bylo by super, mít to takhle zdokumentovaný - okruh, spanilá jízda, pár záběrů ze servisu, pár z ubytování a večerního posezení No nevim jak bude v kvetnu, ale vetsinou uz ty snowbordovy boty budou zazimovane, ale treba spadnes i tak. Byl to dobry pad, malem jsem od smichu umrela. Citovat
Medvěd Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Medvěd chce triko XXXL 100% v té hustší gramáži(jméno Mirek, nick Medvěd), Helču mi musí pomoc zpracovat členky typu Netopýrka a Aka někdy na Džbáně, mým nátlakům prozatím odolává řka, že nebude nosit triko jako nějakou visačka u kdo se s ní bude chtít bavit, tak si jméno stejně zjistí. [upravil dne 11-2-06 Medvěd] Citovat
Guest Daris Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Jinak teda doufam, ze me bracha vezme sebou. Uz jsem si pocitala sichty a mela bych mit volny vikend. Jen budu muset v pondeli do prace, ale jeste nevim, jestli na den nebo na noc a nebo to vyresit dovolenou a je to. Citovat
Guest Daris Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Původně zaslal: Medvěd Medvěd chce triko XXXL 100% v té hustší gramáži(jméno Mirek, nick Medvěd), Helču mi musí pomoc zpracovat členky typu Netopýrka a Aka někdy na Džbáně, mým nátlakům prozatím odolává řka, že nebude nosit triko jako nějakou visačka u kdo se s ní bude chtít bavit, tak si jméno stejně zjistí. [upravil dne 11-2-06 Medvěd] Tak ja zacinam s presvedcovanim A budu i klidne prosit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.