Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Masinka
Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Původně zaslal: Masinka

ja i martina ano

Už jsem upravil ten příspěvek pro ostatní, ale tebe se musím zeptat specielně. Budeš tam chtít i nick, nebo jen logo?

samozrejme nick i logo (sice pak vyroba vyjde asi draz, ale to neva), aby se vedelo kdo jsem a aby se vedelo i odkud jsem :super

[upravil dne 11/2/06 Masinka]

Odesláno

Původně zaslal: Autoškolič Dodo

ja i martina ano

Už jsem upravil ten příspěvek pro ostatní, ale tebe se musím zeptat specielně. Budeš tam chtít i nick, nebo jen logo?

samozrejme nick i logo (sice pak vyroba vyjde asi draz, ale to neva), aby se vedelo kdo jsem a aby se vedelo i odkud jsem :super

Výroba dráž nevyjde :mrk. Budu ten nick dopisovat na každej potisk trička pro konkrétní osobu.(Bude to už v tom souboru) :D:D:D

Jen mi ještě napiš velikosti těch triček a gramáž (130,155,190 g/m2):myslim

Guest Masinka
Odesláno

tak pokud to chces vedet primo ode me, tak

masinka - XL

nukyna - L

no a gramaz cim vetsi tim lepsi, klidne tech 190

Odesláno

Ahoj DoDo. Mám problém. Nevím, jestli na sraz pojedu, proto jsem do teď mlčel. Ale kdybych jel, chtěl bych i tričko :-) Co s tím? Jinak není problém koupit nažehlovací fólie do tiskárny, potiskat je a na trička nažehlit. Ale kdo by se s tím dělal, že :D Vytištění fólií jsem schopný zajistit na barevné laserovce, ale nevím, kolik taková fólie stojí. Pokud by na ní šlo tisknout inkoustem, můžu vzít na sraz notebook a tiskárnu (jako jsem měl v Červeném Kostelci). Ale to zase naráží na to, že nevím, jestli pojedu...

Ach jo!

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

....plus mě tam můžeš dopsat SILNĚ OHROŽENÝ DRUH V ČR :D

Hele, domlouvejte si takovéhle speciality po mailu :D A? jsou nějaká překvápka...

Odesláno

Lidičky, Vaše objednávka mě VELICE těší ale prosím o doplnění objednávky. Potřebuji vědět i velikost a jestli to triko má být z tenké, či silné látky :myslim. Jinak Pe?a má pravdu. Případné \"speciální\" nápady prosím posílejte na mail info@autoskola-dodo.cz :papa:super:D

[upravil dne 11/2/06 Autoškolič Dodo]

Odesláno

Peta: ježiš jaká překvápka, tohleto už se budou za chvíli učit i tví pr?avci ve škole! ;):D

Ale jak by všichni na srazu koukali, co máš za tričko. Ale ty asi moc ohrožená nejsi, že? :mrk

[upravil dne 11.2.06 Peta]

Odesláno

...poslouchej Leničko, co to máš za tričko, to je teda paráda, já koukáááám....

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D už to vidím :) :) :)

P.S. už si ten text hitu Michala Davida moc nepamatuju :D

Odesláno

To nebyl David, to byl Horňák

(jó, my dříve narození holt máme tento HIT (a spoustu dalších s***ek) pevně zasurfovaný v paměti)

Odesláno

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D už to vidím :) :) :)

P.S. už si ten text hitu Michala Davida moc nepamatuju :D

Kdopak to zpíval víš?

nápověda: iniciály P.H.:myslim

:D:D:D :xvul

Odesláno

To je divný že se najednou mezi mojím a netpejřiným příspěvkem objevil Medvědův. :myslim

Když jsem to odeslal tak tam ještě nebyl jinak bych tu otázku ani nedával. :bojim

[upravil dne 11/2/06 Dave_k]

Odesláno

Myslím si, že všichni chtějí gramáž 190, vím o čem mluvím, je to super triko, já chci jedno XXL s logem a nickem LEXA prosebe a druhé L s logem a nickem HONZA pro syna, a kdyby bylo v ČERNÉ barvě byli bychom š?astni. Cenu akceptujeme.:papa:papa

Jo a ID je zbytečné, raději bych skutečné jméno Já jsem Sáša a syn je Honza nebo Jan.!!!:D:myslim:papa:papa

[upravil dne 11/2/06 lexa]

[upravil dne 11/2/06 lexa]

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Původně zaslal: Jezkovi.voci

Původně zaslal: Vertex

Hele Dodo, co třeba zajistit menší reportáž nebo dokument od Auto-moto revue???? :o:o:o:o

Třeba o tom, jak exujem baworáky? (brčkem ten známý nápoj, ne liquidovat auta) :aut

Jo, třeba o tom :D Nebo si zas nazuju snowboardový boty a hodím tlamu u baru :D

Ale ne, bylo by super, mít to takhle zdokumentovaný - okruh, spanilá jízda, pár záběrů ze servisu, pár z ubytování a večerního posezení

No nevim jak bude v kvetnu, ale vetsinou uz ty snowbordovy boty budou zazimovane, ale treba spadnes i tak. Byl to dobry pad, malem jsem od smichu umrela. :mrk

Odesláno

Medvěd chce triko XXXL 100% v té hustší gramáži(jméno Mirek, nick Medvěd), Helču mi musí pomoc zpracovat členky typu Netopýrka a Aka někdy na Džbáně, mým nátlakům prozatím odolává řka, že nebude nosit triko jako nějakou visačka u kdo se s ní bude chtít bavit, tak si jméno stejně zjistí.

[upravil dne 11-2-06 Medvěd]

Odesláno

Jinak teda doufam, ze me bracha vezme sebou. Uz jsem si pocitala sichty a mela bych mit volny vikend. Jen budu muset v pondeli do prace, :myslim ale jeste nevim, jestli na den nebo na noc a nebo to vyresit dovolenou a je to.;)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Medvěd chce triko XXXL 100% v té hustší gramáži(jméno Mirek, nick Medvěd), Helču mi musí pomoc zpracovat členky typu Netopýrka a Aka někdy na Džbáně, mým nátlakům prozatím odolává řka, že nebude nosit triko jako nějakou visačka u kdo se s ní bude chtít bavit, tak si jméno stejně zjistí.

[upravil dne 11-2-06 Medvěd]

Tak ja zacinam s presvedcovanim ;) A budu i klidne prosit.:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...