Guest StibTo Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 (upraveno) Nastrojeno a připraveno ke stříkání... ...a výsledek Detail 308 po devíti letech... Parta hic loví šroubeček co má držet podběh z prostoru mezi kotoučem a ochranným plechem... 308 po nástřiku... 2 ze 3 aut hotové... A další pán na holení... Podběh hotový... Ráno po cca 4 hodinách spánku nastrojení podběhů+montáž kol a pak odjezd Upraveno 6. srpen 2018 uživatelem StibTo Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 Jste ty podběhy nejdřív vystříkaly wapkou,umyli a odmastily? nebo jste to nástřikali na prasaka? Citovat
chuck11 Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 Nechcu to tu hanit, ale ty podběhy jsou odfláknuté pořádně Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 proc odmastovat kdyz jde na to asfalt? To jsem neodmastoval ani kdyz jsem si delal plech pripravu na novou strechu. Proste rovnou pozink pretrit asfaltem. Slysim prvne, ze by to nekdo odmastoval...... Myslis ty nedostrikane podbehy, ktere se fotily v mezipauze? Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 před 2 hodinami, chuck11 napsal: Nechcu to tu hanit, ale ty podběhy jsou odfláknuté pořádně Věci jako tlumiče a hadičky se samozřejmě nedemontovaly takže to nemůže být dokonalé... Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 (upraveno) @Vena garážmistr @StibTo @Klemoň a pustime i nejakou tu hlasku do mistniho eteru me utkvela v hlave tato: hlas A "ja to tam nemuzu strcit, je to nejaky uzky", hlas B "Tak sakra pritlac", A: "Uz je tam", B: "Tak ho tam poradne takhle drz at to zase nevyklouzne" A: "Tvl, uz jsem zase od taho sajratu celej oblemcanej, ja si to musim utrit" Upraveno 6. srpen 2018 uživatelem Scratch Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2018 Autor Odesláno 6. srpen 2018 to vyznívá jako hromadné znásilnění Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 Jo jo byli jsme hodně na sluníčku a lezlo to na mozek .... Některý ty hlášky byly libový Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 Jako jo pánové, za mě to byla vcelku vydařená akce. Netvrdím že se drobné zádrhele a nedostatky nevyskytli ale tak jsme jen lidi a lidi můžou chybovat. A když teda hlášky tak taky něco přidám z neděle. : hlas A teď zvednu to kolo nasadím ho tam a zároveň s ním vrhnu hlas B tak to zvedej pomalu a hlas C ten bordel si uklidíte tak si vrhněte třeba na celou podlahu hlas B tak už jsem to tam nasadil ale nemám dost těch zmetku co to drží no tak to snad bude držet i tak .. hlas C si dokoupíš ve fordu a dodáš.. hlas B hm tak to vidím že to naházím do kufru a udělám to někdy v čase xxxx Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 před 9 minutami, Scratch napsal: @Vena garážmistr @StibTo @Klemoň a pustime i nejakou tu hlasku do mistniho eteru me utkvela v hlave tato: hlas A "ja to tam nemuzu strcit, je to nejaky uzky", hlas B "Tak sakra pritlac", A: "Uz je tam", B: "Tak ho tam poradne takhle drz at to zase nevyklouzne" A: "Tvl, uz jsem zase od taho sajratu celej oblemcanej, ja si to musim utrit" C "sem říkal támhle sou doktrorské rukavice"... A " nejsem gynekolog" C " tak si buď zablemcanej" Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 před 14 hodinami, Charlie 1 napsal: Jste ty podběhy nejdřív vystříkaly wapkou,umyli a odmastily? nebo jste to nástřikali na prasaka? V sobotu se sešli samí pánové, takže vystříkali a odmastili, když už ..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 pritom v posledni vete uz je to spravne Citovat
Klemoň Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 Gramatické chyby neřešte pánové. V některých případech je to již od školy zbytečné a v některých případech je to pro "zbytkáč" taky zbytečné Citovat
chuck11 Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 Jsem holt zvyklý to buď udělat 100% nebo se na to vykašlat. Případně bych to vyřešil štětečkem a dotřel to s ním,chápu ale že jste chtěli hlavně stříkat. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 Hm, tak na štěteček fakt nebyl čas ... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 Asi tak jak píše StibTo. První auto šlo na zvedák v cca 8,30 dělali se tři auta plus na tom třetím ještě výměna oleje a brzdové desky na zadní nápravě. Kluci odjížděli někdy kolem 19,30 a já jsem na dílně zhasínal po 21 hodině. Měl jsem toho jak hezky napsal ozzy56 plnou pr..l a byl jsem rád že jsem se dekontaminoval a padnul jsem do postele a to ještě musím všechny účastníky zájezdu pochválit za celkem vzornou spolupráci při vzájemné pomoci s odstrojováním a nastrojováním aut. Pokud to někdo nevidí jako 100% odvedenou práci tak je to jen jeho problém, pro mě jako hostitele akce je důležité že s výsledkem jsou spokojeni majitelé aut. Ono kdo nezkusil takovou akci organizovat asi nepochopí jak složité to je sladit termín 4 vcelku dost zaměstnaných lidí. Pak sladit požadavky na práci sehnat dostatek materiálu připravit dílnu po akci dílnu uklidit. jako já osobně když vezmu všechen čas který jsem do téhle akce investoval tak nebudu daleko když napíšu že to bylo okolo 48 hodin a to ještě kluci samy s organizací vydatně pomáhali. Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. srpen 2018 Odesláno 8. srpen 2018 (upraveno) @Vena garážmistr Hlavně se nenech nasrat, vždycky bude někdo rejpat, tak to prostě je. Za mě Ti patří dík za poskytnutí prostor, vercajku, za přístup, ochotu a hlavně trpělivost s bandou amatérů EDIT: A samozřejmě za ošetření našich plechových miláčků Upraveno 8. srpen 2018 uživatelem StibTo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.