Péťa Odesláno 29. květen 2018 Odesláno 29. květen 2018 Děkuji @minimaxa za zajímavý tip, v sobotu jsem s klukama navštívil podzemní město Osówka. Citovat Stavba objektů začala v polovině roku 1943. Její výsledkem vznikl obrovský systém podzemních chodeb, obranných prvků, betonových podzemních hal atd. Účel komplexu a samotné práce byly tajemstvím třetí říše. Podle některých hypotéz mělo zde vzniknout tajné Hitlerovo sídlo. Další autoři historických publikaci tvrdí, že haly byly určeny pro výrobu tajných zbraní. Aby to nebylo úplně a uspokojil jsem i místní automobilové nadšence, mají tam i nějaké ty historické kousky, jeden příklad: Béďa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 29. květen 2018 Autor Odesláno 29. květen 2018 A ještě dvě dobré rady: 1. Oproti informacím na webu se tam všude dá platit kartou 2. Nechoďte do jejich restaurace na jídlo. Hnus Laďa ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 29. květen 2018 Odesláno 29. květen 2018 (upraveno) 3. nezapomeňte si vyžádat sluchátka s českým výkladem Upraveno 29. květen 2018 uživatelem minimaxa Citovat
Pacho69 Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 Jantarovou komnatu jste nenašli? je to velice zajímavá oblast, Soví hory až k zámku Ksiaz, který s nimi měl být údajně propojený... Citovat
Charlie 1 Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 Peto díky za tip,o dovolené příští týden zkusíme,jakou jste šli trasu? Citovat
Péťa Odesláno 31. červenec 2018 Autor Odesláno 31. červenec 2018 Pochopitelně tu extrémní Ona nemá zase tolik navíc, ale je to zpestření pro děti. Nezapomeňte na české sluchátko Citovat
Driver Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 Jo tam je to pěkné. Já tam byl s kamarády v roce 2006, to ještě "česká" sluchátka nedávali Ale i tak to bylo super. Na fotce s Maluchem je pro porovnání vidět, jak velké prostory jsou tam vykutány. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.