Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

@Radek Hurvajz a @HonzaC2 ahoj kluci, obracím se na vás rovnou. Zřejmě ta grafika odešla. Během hraní najednou černá obrazovka a přes dxdiag ji nevidím (vidím pouze integrovanou). Předpokládám, že je s ní amen. Netuším, jestli se to dá nějak diagnostikovat, ale předpokládám, že ne. A tak bych vás chtěl ještě jednou požádat o nějakej tip na bazarovku(nebo nebazarovku, cenově normální). Já nejsem úplně schopnej to najít. Děkuju za pomoc

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno (upraveno)

moc děkuju, já tomu nerozumím, ale budu rád za každou pomoc. :)

Edit: ta "asi rozbitá" je amd-radeon-hd-7470-1gb-ddr3-low-profile

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

ano, zkoušel jsem to jako první. nejdřív restart a pak sem otevřel bednu a vyndal/zandal a zase start. Bohužel. kluk řikal, že normálně rozjel hru a po nějaký době černo.

• O 11 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Přižívím se tady..potřeboval bych prosím poradit jakou grafiku do pekelného stroje hp z240 tw...nějakou rozumnou poměr/cena/výkon...díky za rady :)

ted tam je Nvidia Quadro NVS 510 2GB...a nic moc :) 

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

Možná by to chtělo doplnit specifikaci té "worstejšny". Alespoň jaké je tam CPU. GK musí být nízkoprofilová, nebo se tam vejde i "normální". Rád bys novou, nebo nějaký bazar? Max cena?

Odesláno

@MJSytic

Je tam Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1245 v5 @ 3.50GHz, 16 gb ram.. 

místa tam je dost, je to minitower. 

ideálně nová, ale nebráním se ani bazaru...cena cca do pěti.

Já zamrzl někde u agp :D a tohle je už pro mě španělská vesnice :D 

Odesláno

Hmm, CPU z roku 15-16 - to tě nové GPU moc nevytrhne :aut  Taky záleží, jaký tam je zdroj - aby výkonější GK utáhnul.
Pokud novou, tak něco takového RX 6600 :myslim 
Nebo můžeš zkusit Intela A750 (v Akci za 4999,-)
UserBenchmark: AMD RX 6600 vs Intel Arc A750 
Ale dle mého jsou to vyhozené peníze za novou. Podíval bych se po nějaké 8GB bazarové s alespoň 256bit sběrnicí. Kupoval jsem teď 8GB RX580 za 1200,- a DIRT 2.0 frčí krásně a novější hry stejně nemám :D 

Odesláno

Třeba :) Ale dle mého už za ní chce moc :myslim Za 2,5 se dá pořídit RX VEGA a to je výkonem o řád jinde. Můžu ti dát kontakt na toho typa, co jsem od něj bral já. Myslím, že ještě něco má. Je z Veliké Vsi (Odolna Voda) ;)

Jestli máš jen 400W tak mrkni po nějaké RX460-560. Případně jestli neporadí někdo alternativu od nVidia, tam si netroufám radit :nevim

Odesláno (upraveno)

Tak asi půjdu cestou spíš starší karty a silnějšího zdroje...přeci jen nepotřebuju nebo spíš nevyužijí výkon nových karet a stejně většina z nich chce silnější zdroj...:)

Upraveno uživatelem Fruktis

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...