Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak kartu mám :D ale jsem debil :D slepě jsem věřil manuálu co jsem dostal k bedně a on tam není na ní napájací konektor :bacha

tak ještě bych poprosil poradit čím nahradit PS-5401-1HA alespon za 500w

Odesláno (upraveno)

tak redukce nepomohla, začne pípat skřín a blikat červeně power ledka a nic...takže to zdroj asi neutáhne

tak jsem se dopátral k nápovědě na hp

This condition indicates a potential graphic chip failure....

otázka je..může to být tím, že to neutáhne zdroj? nebo je to prostě vadná karta...?

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

Spíš to neutáhne zdroj. Následně to hlásí chybu GK, protože GK nenaběhne :myslim Ale samozřejmě jistota bude, až kartu vyzkoušíš v jiném stroji, nebo s jiným zdrojem.

Odesláno (upraveno)

Kouknu se co to tu mam za zdroj, je funkčni  ale nějakej promačklej. Za poštu bych ho nechal. Ale vydrž, nevim co to je zač. 

EDIT: tak nic pouhých 400 W

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

tak zdroj dorazil....no ....abych nenarazil i tady....tak na desce není klasický atx konektor....

a tak sháním toto:

https://allegro.cz/nabidka/adapter-zdroje-atx-2x6pin-24pin-hp-z220-z230-13028063057?utm_feed=712 -4749-4512-b084-b6e297fc9e0b&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ>Electro>Home-electro>3P>PMAX&ev_campaign_id=20035822444&gad_source=1&gclid=CjwKCAiApaarBhB7EiwAYiMwqqwFqir4b_Ogrw2t1vMQbS5b7HTM9xxx3K--whnTrO3_6dQSqGKV8RoCcX8QAvD_BwE

Nemá to někdo doma?:D nebo kde to sehnat v cz?

tak koupený na allegru...tak snad už poslední překážka :D

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

No jo no...tak jsem zdroj rozchodil,samozřejmě že je grafika ve stejném problému...takže to reklamuju u prodejce...doufám že se k tomu postaví čelem....:roll

Odesláno

Jelikož je to HP tak bych se vůbec nedivil, kdyby to měli nějak blokovaný v biosu. Ve svý době měl táta v práci s počítači HP a Dell problémy vyměnit i blbej pevnej disk... Jak to v sobě nemělo digitalní podpis, prostě ho to nezchroustlo.

Odesláno

Hmmm...našel jsem na fóru hp někoho kdo resil to samé....ale samozřejmě tam není odpověď zda vyřešil🤔

Naštěstí si kartu prodejce vezme na reklamaci...

Odesláno (upraveno)

No taky píšou že ta karta je celkem žrout a potřebuje na větvi aspoň 30A, Takže jestli nebude problem tady

Hele: disable Secure Boot to get the card working
https://forums.tomshardware.com/threads/upgrading-hp-psu-possible-adapter-or-return.3654414/

I když jiná starší karta, ale co kdyby.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...