observer Odesláno 25. únor 2018 Odesláno 25. únor 2018 Ahoj vsichni, jiz jste mnoha lidem pomohli s dokumentaci o vozidle. Taky bych Vas chtel rad pozadat, jestli by se nekdo z Vas mohl dostat pro P308 (T9) - VIN VF3LBBHZ3GS159940 k elektrickym schemam sklapeni vnejsich zrcatek, denniho sviceni Led diodama a osvetleni zavazadloveho prostoru. Pokud ma nekdo takovou moznost, na preposlani schemat bych poslal svoji e-mail-ovou adresu. Vsem Vam dekuji za pomoc. Poznamka: Skousel sem registraci na Peugeot Service Box. Pro registraci se vyzaduje zamestnani profesionala v automobilnem odvetvi a udaje o firme. Nejsem zivnostnik, proto nemam moznost si diagramy vyhledat na Service Box-u. S pozdravem, Vas fanda Citovat
P607Olda Odesláno 25. únor 2018 Odesláno 25. únor 2018 (upraveno) Na service box se přihlaš, to nevadí že nejsi profík. Schemata zdarma tam nejsou. Zdarma jsou charakteristiky vozidla (podrobné údaje o výbavě), a podrobný rozkres vozidla vč. objednacích čísel, a když je vložíš do košíku, tak i ceny. Na opravy ti schemata moc nepomůžou. Dodělávání věcí je u těchto aut taky problematické, protože prakticky vše nějak souvisí s řídící jednotkou, do které se softwarově nedostaneš. Problémy se spíše řeší podle zkušenosti, kde např. obvykle zatéká, kde se co obvykle ulomí atd. Jaký máš problém? Upraveno 25. únor 2018 uživatelem P607Olda Citovat
observer Odesláno 25. únor 2018 Autor Odesláno 25. únor 2018 Sklapeni zrcatek je vzdy po uzamceni vozidla. Mam obavy, ze motorek tolik cyklu pri castem pouzivani nevydrzi a pak bude problem. Najdu se taky mista na parkovani, kde bych nemusel zrcatka sklapet a chtel bych zivotnost motorku uchovat co nejdele. Sklapeni zrcatek se da deaktivovat diagnostikou, to by byl ale druhy extrem, nesklapet zrcatka klicem vubec. Chtel bych teda udelat vypinac pro rozepnuti obvodu napajeni motorku a v pripade, ze nemusim sklapet zrcatka pri parkovani, tento obvod vypnout. Rovnaka myslenka je pro deaktivaci Led diod pro denni sviceni, ktere ale sviti stale pri bezicim motoru. V zime, kdy chci na parkovisti ohrat vnitrek kabiny, musim svitit pri bezicim motoru, i kdyz stojim na miste. Zavazadlovy prostor auta sviti vzdy pri otevreni kufru, nehlede na intenzite denniho svetla. Svetlo zhasi s poklesem napeti baterie. Pro tyto okruhy bych udelal vypinac. Tak jsem se zaregistroval na Service Box-u. Nejdrive jako individualny klient. To mne to dal vubec nepustilo v registraci. Pak jako nekdo, kdo pracuje v automobilnem prumyslu. Potiz byla v tom, ze po mne chteli nazev spolecnosti. Napsal jsem nesmysl "zamestnanec". Registrace nejak probehla a tak jsem si chtel koupit 1 hodinu na prohlidku technicke dokumentace od meho vozidla. Se zaplacenim objednavky na 1 hodinu byl jiz nejvetsi potiz, protoze to chtelo po mne DIC cislo, tel.cislo a VAT. To bych uz nezvladl, abych se nekde registroval, vymyslel si aj DIC cislo a oni pak zistili, ze vsechno je nesmysl a mnel s tym nejake potize. Uz ted maji moje meno, e-mailovu adresu a adresu trvaleho bydliste. Tak tedy nevim, jak se ke zminene dokumentaci od vozidla dostanu. Dekuji za Vasi pomoc. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. únor 2018 Odesláno 25. únor 2018 za mě bych doporučil do elektroinstalace kvůli tomu, co píšeš, vůbec nesahat Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. únor 2018 Odesláno 25. únor 2018 zrcatka - vypinac je blbost protoze to leze z jednotky stahovani okna po kabelu takze by si musel mit na kazdem zrcatku jeden LEDky - staci prerusit kabel vedouci k LEDkam kufr - staci ho cudlikem na svetle vypnout Citovat
P607Olda Odesláno 25. únor 2018 Odesláno 25. únor 2018 (upraveno) Taky bych nešahal. Zrcátka ovládá procesor ve dveřích, takže se musíš probojovat až k samotnému motorku sklápění a tam přerušit drát. A současně i na druhé straně. Takže dvojvypínač nebo relé a spousta kabeláže. Jak začneš sundavat tapacíry, tak mohou začít vrzat, dveřmi zatékat. A když se ti to pokazí, tak si budeš nadávat. Ostatní, tedy LED a kufr není podstatné. LED - zapomeneš zapnout a dostaneš pokutu... Upraveno 25. únor 2018 uživatelem P607Olda Citovat
TomasARN Odesláno 25. únor 2018 Odesláno 25. únor 2018 Zrkadla ak chces, daj si vypnut diagnostikou a sklopis si ich sam tlacitkom, ked budes potrebovat. Riesit svetla je zbytocne Citovat
HonzaZ Odesláno 25. únor 2018 Odesláno 25. únor 2018 Pokud budou zrcátka deaktivována diagnostikou, tak nepůjdou sklápět vůbec. Citovat
Laďa Odesláno 25. únor 2018 Odesláno 25. únor 2018 Proč vymýšlíš blbosti a neprojdeš si zde příspěvky ostatních členů. Např. zrcátka sklápěcí už měla 307 nebo 407 z roku 2004 a více. A schválně kolik lidí zde mělo problém ze zrcátky, že by se mu unavil motorek. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. únor 2018 Odesláno 25. únor 2018 me na 18 let starem aute ale tam je spis problem v tom ze se nezastavi v otevrene poloze ale jedou stale dale Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. únor 2018 Odesláno 25. únor 2018 no na 806 jsou ty prevody nejake mekke a praskaji - tim motorek nepozna ze se uz ma zastavit a jede vesele dal ale stane se to tak 1x ze 30 pripadu Citovat
observer Odesláno 25. únor 2018 Autor Odesláno 25. únor 2018 Dekuji vsem za informace. Zatim jsem se rozhodl nestourat se v elektrice zrcatek. Jak jste se zminili, byl by to dosti odvazny cin a nemuselo by to dopadnout nejlepe. Skusim radu od Tomase a vypnout sklapeni diagnostikou. V manualu je psano: "Sklapeni zrcatek pomoci dalkoveho ovladace muze byt neutralizovano v siti Peugeot.". Pokud je to takhle psano, teoreticky diagnostikou by byly deaktivovane zrcatka ovladane jenom klicem. Vevnitr je ovladac, kterym se daji taky elektricky sklopit a vyklopit zrcatka pri zapnutem zapalovani. Mozna tento system zevnitr bude jeste taky fungovat pri deaktivaci klice. To bych zistil v servisu a dal vedet, kdyz se tam dostanu. To, ze svetlo v kufru lze vypnout cudlikem na lampe, jsem vubec nevedel. Nikdy jsem to svetlo neskoumal a v popisu zadna zminka. Dobra rada od Lukase. Skusim. Vypnuti Led diod pri bezicim motoru zatim resit nebudu. Preji, at nemusite se svym vozem nic vazneho resit. Citovat
mmartinkovic Odesláno 26. únor 2018 Odesláno 26. únor 2018 Nedajú sa tie zrkadlá vypnut v menu pal PC? Co sa týka led, vypnut by mali ísť zapnutom parkovaciek. Druhá vec, v novších autách už svetlá vôbec nevypnes, tak ako na starých, sláva EU, Svetlo v kufri má časovač, economy mód nabieha podla stavu baterky, resp po cca 30 min Citovat
Guest Doktor1962 Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 Zdravím, já si nechal vypnou diagnostikou v servisu automatické sklápění zrcátek, protože mi v zimě přišlo, že ty motorky přimrzají a jeden přestal fungovat úplně. Ručně se to dá uvnitř tím tlačítkem normálně sklopit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.