lamancha Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 SW to ja mam B - rilantni R - odinnou E - konomickou A - ntikorozni K - aru Citovat
bigicek Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 SW:Srot Wagen, ja mam 50000 tisic a zatim tech problemu bylo docela dost!!! Jinak autíčko je to nadherne akorad to zpracovani a ty poruchy. Prostě 1203 v nové kastle. Možná 1203 byla i lepsí!!! Citovat
barenst Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: BIGI ........... Že by moje Lvíče chytlo ptačí chřipku?? Nejradši bych jim ho poslal zpět do Francii soudruhum at ho daji do hromady nebot takove nadherné auto s takovým charisma si nezasloučí takový vnitřek. Motor je super, šlape moc dobře (?uk, ?uk) jsem sice po výměně setrváku, olejového čidla, části zadních dveří, ale co se děje uvnitř, to jsou kouzla přímo. Škoda že tam není delší záruka nebo se to neobjevilo dřív, ale že začne po 3 letech to auto blbnout za to jako nemůžu takže pokud by to stálo dost peněz tak nevim ,asi zavolam na peugeot a něco pěkného jim řeknu.Je to takove male Pendolino. Jedu teď do servisu pro nove dveře tak mi prý přehrají software tak uvidím co s tím, ale docela mě to štve, hlavně ten měnič!! Prostě smůla... Me v Praze rekli ,ze mam opravdu uz stary vuz a na starych opravdu starych vozech se zavady obevuji rv konec 2002. Citovat
lamancha Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 hm, ja mam taky opravdu, opravdu stary vuz - konec r.2003, soude podle tech zavad:aut Citovat
barenst Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Podle prodeje novych peugotu u nas ,je hodne nastvanych majitelu a co jsem slysel tak si uz nikdy nekoupi peugeota Citovat
prochy Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Chlapi, měl jsem taky 307 SW HDi 110k a jak píšete, těch pár much. Za 3 roky, toho bylo trochu i na mě moc. Auto se mi pořád líbí. Budu vzpomínat : skleněná střecha, super výbava, pohodlí atd.. Akorát motoricky, pořád s něčím do servisu a dělat sponzoring Peugotu se mi už nechce. Já si myslel, že se to vychytá, ale pak zas něco jiného. Přeji Vám, a? jste všichni na tom líp a hodně š?astných spokojených kilometrů. Citovat
P607Olda Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 prochy: chodil\'s s tím do Artcomu? Pak no comment. V Nové Hradečné je prý borec který dělá jen Peugeoty, ne zle. Citovat
Bohumil Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Původně zaslal: lamancha hm, ja mam taky opravdu, opravdu stary vuz - konec r.2003, soude podle tech zavad:aut Tak to můj Jean je ještě o rok starší, :mrk a futr dobrý.(?uk,?uk,?uk) . Citovat
prochy Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 P607Olda : Jo tak bylo, připadalo mi to jako by to dávali ze svýho. Když řešíš záruční problém, musíš do autorizovanýho servisu. Zkoušel jsem i jinde, ale to se prodražuje i časově. V Hradečné je to Buxbaum? To by bylo v poho znám. Už jsem to vyřešil jinak. Dík Citovat
bigicek Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Kdo chodí do ARTCOM GROUP DO OLOMOUCE tak je SEBEVRAH a nic jiného, já bych už tam v žvotě nekoupil ani přívěšek na klíče. Škoda že jsem to nevěděl dřív a koupil u nich auto za třičtvrtě Mega, které se ještě navíc tak sere. Pokud se mnou někdo nesouhlasí tak velmi rád zde napíšu moje zkušenosti!!! Bohužel jenom ty negativní, pozitvní žádné nejsou! Nechci dělat nikomu reklamu ale jezdím teď do Fryštáku u Zlína - IVOS a zatím ?uk ?uk jsem spokojený!! Citovat
P607Olda Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: prochy V Hradečné je to Buxbaum? To by bylo v poho znám. Surala (nevím určitě jestli Hradečná nebo někde vedle). Já jezdím už roky do Zábřeha a spokojenost. Citovat
123ps Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Čau Bigi, protože jsem z Přerova, uvažoval jsem o servisování v Artcomu, přestože jsem auto kupoval v Jablonci. Takže jestli můžeš, rozepiš se klidně do podrobna. Chtěl jsem i koupit v Artcomu, ale když jsem jim řekl, za kolik mi SW nabízejí v MK Cars v Jablonci, tak mi řekli, že to není možný, že si z nich dělám srandu. Také jestli máte někdo reference na servis v MK Cars Jablonec, tak mi prosím napište pár řádek. Uvažuji, že to budu servisovat tam. Přece jen se mi zdá, že když servisuji u koncesionáře, kde jsem nakoupil, je trochu jiný přístup. Díky Jezděte opatrně, někde to dnes klouže ! Citovat
milda Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Jo jo, IVOS taky můžu vřele doporučit, dle vlastních zkušeností se servisem. Jezdím tam už snad od jejich začátků, i když to nepotřebuju tak často, a zatím vždy pohoda. Jednak to jednání s lidmi a hlavně Pežotům rozumí. V Artcomu jsem byl jednou a už nikdy více nechci. Citovat
bancroft Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 tak chlapci já mám taky teda šíleně starý fosilní Srot Wagen z roku 2002 a to mě uklidnilo že ty závady od začátku jsou tím že je to starý Páčky blinkrů a topící klimatizaci jsem už vzdal takže jsem se radoval, že jezdím skoro rok bez závad - pominul-li zarezlé lanovody ruč. brzdy. Ale teď jsem vyplázl 2500,- za údajně prodřené kabely airbagu - svítilo stále na displeji airbag fault, a při té příležitosti zjistili, že jsou prasklé výfukové svody - oprava 10.000,- Svody se nevyrábějí v druhovýrobě, takže jedině značkový sklad. Díl stojí 5.500,-. Tzn. za práci chtěj 4500,.- to mi přinde docela dost. Čili - vychytání much asi nehrozí, jak tady někdo píše. A že by tak pronikavě zvedli kvalitu? No vám novým majitelům bych to samozřejmě přál ale lepší je být psychicky a finančně připraven. Citovat
El Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Čau 307čkáři.Doufám,že se mě ty problémy z kvalitou Pažoutů 307 vyhnou.Kromě vadných brzd.kotoučů,které vyměnily v záruce a poblémům z pneu.Brigestone Turanza (letní),tak zatím v pohodě ?uk, ?uk, ?uk.Mám 307 asi rok, najeto 20000 km. a to co se na tomto fóru o jejich spolehlivosti a kvalitě píše je docela strašidelný. Jak mě bude s..t jde z baráku,ale věřím že ne. Citovat
gewehr Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 No ja mam 307 rok vyroby 2003 a Peugeota uz nikdy viac. Nedavno som kupil aj Octavku a na rozdiel od uvodneho prispevku tvrdim, ze je podstatne lepsia. Chodim s nou iba na garancky, zatial co s peugeotom som mal v servise pomaly zapisane prechodne bydlisko. S 206 kou to bola obdoba len v inej farbe... takze Peugeot no moooore:aut P.S.: som zvedavy co LubosK napise, az mu opadne prvotne nadsenie a pride normalna kazdodenna prevadzka. [upravil dne 28.2.06 gewehr] Citovat
123ps Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Kuva, napište taky nějakou pěknou recenzi na 307-čku, jako píšu já. Nebo si budu myslet, že jsem nakoupil špatně a to si zatím rozhodně nemyslím. Luboši, help me ! Citovat
prochy Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 a ostatní : nevěš hlavu, to si pouze někteří vylévají teď už zlost. Když jsem s tím jezdil 3 roky (najto 130 000 km), tak jsem se těšil na každou cestu. Nebylo to vždy problém i když ..... . Vždy jsem říkal, zůstaneš doma, zůstaneš doma, než skončil leasing. Pak jsem začal počítat co do něho do roka nacpu a s těžkým srdcem jsme se rozloučili. Stejně pořád na něho vzpomínám. Taky jsem se rozhodoval co vzít 407 sedan nebo SW, samozřejmě 2.0 v naftě. Pak jsem zavzpomínal a teď je to OII (někdo píše, kokta, nebo jak dál ........), ale tak jak jezdím pořád stejně, pouze svižně, tak mě zaráží přístup Peugeota ohledně spotřeby - měl jsem ji o 1 - 1,5 litru vyšší, což je prý normální. U OII spotřeba 5,3 - 5,6 při 4 000 km. Ke konci leasingu jsem využíval od ženy auto, ale normálně za 3 roky najedu 150 000 km, ve spotřebě je to to co dávají slevu (těch cca 100 000,- Kč), nemluvě o dalších problémech a nákladech. Dnes u těch novějších je to prý super???, ale já když kupoval tak tvrdili, že FAP stojí jak na P605-607, nějakých 10 - 15 000 Kč. Po koupi, na P307 nějakých 30 - 35 000 + práce a to není seriozní, + počítejte pak i další věci. Když lapají pěkně zpívají. S tím, že u nového se Fap nemění jen dolévá aditivum, chci slyšet člověka co má najeto u takového auta 120 - 130 000 km a a? to zde napíše co je pravda. Já se přesvědčil o opaku a né jednou. Pozn. : Stále vzpomínám - chybí mi ta prosklená střecha. Citovat
Martinsk Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Ja som za 3 roky a 2 mesiace najazdil 175 000 km na 307 2,0 HDi. Samozrejme nejaké poruchy tam boli. Teraz mám 307 SW 1,6 HDi. V servise som bol 3x. Zatial všetko odstránené. Uvažoval som aj ja nad OII, ale bola o 100 tis. drahšia ako SW. Nájde sa určite dobrý ale aj vadný kus u obidvoch automobiliek. Mám známeho, ktorý povedal, že VW už nikdy... Tak si vyberte. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.