Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím proč, ale na obou NTB s WIN10 mám problém s automatickým přihlašením do sítě Wi-Fi po najetí do systému 99 krát ze 100 se mi automaticky nepřihlásí i když je zaškrtlá volba "Připojovat automaticky".

Ve vlastnostech síťového adaptéru záložka řízení spotřeby je nepovolené vypínání zařízení z důvodu energie.

Nechápu kde je problém, na NTB s WIN7 se vždycky automaticky přihlásí Wi-Fi bez problémů.

:nevim

DSC_0878.JPG

Odesláno

Zkusil bych ve správci zařízení, tento síťový adaptér odinstalovat včetně ovladačů v době kdy jsi připojený drátem a dát vyhledat změny HW. 

Odesláno

Ovladače mám,teď se přihlásil automaticky,ráno jsem musel kliknout na připojit.To samé mi dělá i na druhém NTB jiné značky taky na WIN 10 tak nevím co se děje.

Odesláno

Čístý W10, nebo upgrade ze 7? Ovladače wifi jsou MS nebo od výrobce? Děje se to jen na téhle síťi, nebo obecně na všech? 

Odesláno

Jeden je tuším čistý a druhý z 8-miček,ovladače jsou jak se sami nainstalovaly při instalaci na jednom a na druhém od výrobce.Na jiné síti jsem to nezkoušel.

U třetího NTB ,který má WIN 7 není problém s touhle sítí,vždy se sám přihlásí

Odesláno

Pokud by to dělalo i u jiných sítí, zkusil bych si pohrát s ovladači, aby byly od výrobce a přímo určené pro W10. Pokud by to bylo jen u té stávající sítě, tak bych mrknul, jak je nastavený router - vypnul bych "auto rychlost" a nechal jen nejrychlejší verzi sítě apod.:myslim 

Odesláno

Je to pomerne bežný problém vo Win10. Sám som si svoje užil s odmietaním pripojenia po prebudení Win - wifi sa tvári ako pripojené ale sieť nešla. Vždy bolo potrebné niekoľkokrát zopakovať ručné pripojenie. Zaujímavé bolo, že hibernácia fungovala spoľahlivo. V mojom prípade pomohlo povolenie vypínanie adaptéra pre šetrenie energie - teda opačne ako máš ty. To ale asi nebude tvoj problém keďže sa ti to nechce pripojiť po reštarte, ale skúsiť prepnúť môžeš. Tu je zopár ďalších tipov, niektoré si už asi skúšal https://appuals.com/windows-10-will-not-connect-to-wifi-automatically/

Inak je toho plný internet, takže len skúšať...

Odesláno

Určitě ne MS ovladače, ale originál TP link pro W10, ručně nainstalovat.

Odesláno

Vypadá to,že zatím pomohlo zapnutí šetření energie,odebrání přístupového bodu,restart a znovu přihlášení do sítě.

Tak jsem zvědavý jestli to bude fungovat i dál.

Díky :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...