Autoškolič Dodo Odesláno 25. prosinec 2017 Odesláno 25. prosinec 2017 Mám problém s ABS. Na diagnostice se chyba čidel nezobrazila ale byla načtena chyba, že je špatné čidlo snímání rychlosti.Tachometr mi ale ukazuje rychlost bez problému. Chyba ABS se OBVYKLE zobrazuje až poujetí nějaké vzdálenosti. Tím myslím do první zatáčky, jako by chyba vyskočila v situaci, kdy v zatáčce se točí každé kolo jinak ryczhle. Když dobržďuji z malé rychlosti (20 km/h) a chyba není ještě načtena, mě při mírném dobržďování ABS třepe s brzdovým pedálem . Podotýkám, že jsem si 100% jistý, že to nesouvisí s kotouči. Citovat
krtek 2 Odesláno 25. prosinec 2017 Odesláno 25. prosinec 2017 ako prve by som vycistl kartacom vsetky abs kruzky a pozrel ci niesu nahodou prasknute ak to robi v zatacke ,mohlo by to byt aj vybite lozisko kolesa ,v zatacke ti abs kruzok odskoci a snimac ho uz nezosnima Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 25. prosinec 2017 Autor Odesláno 25. prosinec 2017 (upraveno) Zkusím vůle, ale nápravy jsou jinak absolutně tiché. Žádný hluk od ložisek, když jedu po rovině ani v zatáčkách. Ale díky za tip. Ještě jak jsem se díval, tak na kontrolu, opřípadně výměnu kroužků ABS je nutný stahovák, že? Upraveno 25. prosinec 2017 uživatelem Autoškolič Dodo Citovat
krtek 2 Odesláno 25. prosinec 2017 Odesláno 25. prosinec 2017 (upraveno) pokial ti kope do pedalu tak abs si mysli ze niektore koleso je zablokovane i ked realne byt nemusi takze najskor niektory so snimacov prestane davat impulzy (ze nezachyti zuby kruzku) i ked je snimac ok takze by som sa motal okolo tych kruzkov po oprave (nejakom zasahu) musis tu chybovu hlasku zmazat cez diag inak to tam bude naskakovat ABs fault stale i ked uz bude vsetko ok ,vecsinou to tak je Upraveno 25. prosinec 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 25. prosinec 2017 Odesláno 25. prosinec 2017 napis vin ci mas alebo nemas snimac rychlosti Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 25. prosinec 2017 Autor Odesláno 25. prosinec 2017 Musím do auta. chvilku... Citovat
krtek 2 Odesláno 25. prosinec 2017 Odesláno 25. prosinec 2017 ale podla mna s tym snimac na prevodovke (ak ho mas)nesuvisi mal som s nim problemy a ziadne hlasky od ABS neboli len vypadaval tachometer pocitadlo a autu padol vykon ako by so bez turba Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 25. prosinec 2017 Autor Odesláno 25. prosinec 2017 VF38E4HXF81588620. Mě bylo na diagnostice řečeno, že pokud to snímač na převodovce má, tak že se informace z ABS a z tohoto čidla můžou "kopat" a počítač to hodí jako chybu ABS. Citovat
krtek 2 Odesláno 25. prosinec 2017 Odesláno 25. prosinec 2017 (upraveno) tak SB ukazuje ze tam je ,ale treba sa pozret v aute ci tam naozaj je od spodu ho uvidis musis pod auto na prevodovke(diferenciale) Upraveno 25. prosinec 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 25. prosinec 2017 Odesláno 25. prosinec 2017 (upraveno) vymenit ho preventivne mozes a uvidis ,neni drahy 20-30 euro ale stale mam pochybnosti o tom snimaci zrejme je nesulad v rychlostiach kolies a preto hlaska snimace to nezahlasi lebo po elektrickej stranke su ok tusim prasknuty kruzok kope do pedalu aspon ked sa dobre pametam tu z fora Upraveno 25. prosinec 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 25. prosinec 2017 Autor Odesláno 25. prosinec 2017 Super. děkuju. Mrknu na to. Citovat
krtek 2 Odesláno 25. prosinec 2017 Odesláno 25. prosinec 2017 (upraveno) tipujem prasknuty alebo poskodeny alebo silne zarasteny abs kruzok pri dobrzdovani to kope co sa tebe deje vlastne tiez ale musit to omrknut to by som pozrel ako prve Upraveno 25. prosinec 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
misho.1709 Odesláno 26. prosinec 2017 Odesláno 26. prosinec 2017 (upraveno) Bude to určite prasknutý ABS krúžok vpredu. Keď napíšeš či ti vyhadzuje chybu pri prejazde pravotočivej alebo ľavotočivej zákruty, tak ti napíšem, ktorý z tých dvoch to zrejme bude. Upraveno 26. prosinec 2017 uživatelem misho.1709 Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. prosinec 2017 Autor Odesláno 27. prosinec 2017 Pánové, moc děkuju za rady. Objednávám dva kroužky na poloosu a 3.1. je to objednaný na výměnu. Zvládl bych to i sám, ale jak dělám v Německu, tak je mi vzácnější čas s rodinou. Napíšu, jak to dopadlo. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 13. leden 2018 Autor Odesláno 13. leden 2018 Takže chyba ABS vyskakovala při projíždění pravé zatáčky. Tak se potvrdilo, že byl prasklej levej kroužek. Přibodování COčkem vše vyřešilo. Divný, že diagnostika neukázala který kolo. Citovat
misho.1709 Odesláno 13. leden 2018 Odesláno 13. leden 2018 Neukáže to. Ale schválne som sa pýtal na ten prejazd zatáčkou, no nakoniec si na to prišiel a kontrola je otázka chvíľky. Hlavne že to je opravené a že si napísal kde bol problém Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.