Weri 605 Odesláno 1. únor 2020 Odesláno 1. únor 2020 Ale ty ostatní co dělal taky, tak zatim držej... třeba Řásná u Telče... tak ChouLu....? Jak to je..? Mám u tebe objednávat Chocerady...? Citovat
Pepito Odesláno 1. únor 2020 Odesláno 1. únor 2020 Na mé fotce je vidět, že ty ostatní jsou v pořádku a jedna je z mého srazu, vyrobená mým známým grafikem. regius ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 1. únor 2020 Odesláno 1. únor 2020 Ne, tu nedělal @ChouLu Vyzvedával jsi je někde cestou v Krkonoších. Byl jsi tam na Scooteru a přijel na sraz až navečer Citovat
Péťa Odesláno 1. únor 2020 Odesláno 1. únor 2020 Ještě mě napadá - samolepku jsem vytvářel já, mám ji v CDR. @ChouLu kolik by stála výroba nových, kdyby byl zájem. opravdu malá série 10 až 15 ks, víc by jich asi potřeba nebyla. Já bych to zaplatil. Pepito a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. únor 2020 Odesláno 1. únor 2020 Tak já jsem teda vstal a prolezl svůj depozitář blbostí a nemám ani jednu, úspěšně jsme je na srazu rozdali... Citovat
Weri 605 Odesláno 1. únor 2020 Odesláno 1. únor 2020 @Péťa já myslim, že pokud by se přihlásilo víc lidí.., že by chtělo tuto samolepku..., zaplatil by to club... možná bych zkusila poslat email těm co byli na Broďáku... hromadná korespondence mi jde... Osobně mám samolepku ready.. (všechny samolepky) na skříni, kde neprší.... Pár různých kusů je i v eshopu.... zkusím SVéčko ať mi dá soupis... hodím to pak na info banner... komu bude co chybět, tak pošleme.... Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 1. únor 2020 Odesláno 1. únor 2020 @Weri 605 Dík za nabídlu, ale... Sice se samolepkami jsme měli společného jen to, že jsme zpracovali návrh, ale i tak cítím zodpovědnost Těch pár kousků by neměl být problém, ale distribuce klubem by byla milá Hlavně potřebujeme reakci od @ChouLu Pepito ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 Jo zrovna tyhle dělala externí reklamka, když mě nefungovala tiskárna a evidentně se bohužel nepovedly Udělat pár dalších není problém, pošli mi @Péťa na info @ choulinka.cz ten návrh a já ti to spočítám Pepito, regius, Weri 605 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Weri 605 Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 Tak na skladu je jen 40. 44. a 48. sraz..... jinak nic... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 před 13 hodinami, Weri 605 napsal: @Péťa já myslim, že pokud by se přihlásilo víc lidí.., že by chtělo tuto samolepku..., zaplatil by to club... možná bych zkusila poslat email těm co byli na Broďáku... hromadná korespondence mi jde... Osobně mám samolepku ready.. (všechny samolepky) na skříni, kde neprší.... Pár různých kusů je i v eshopu.... zkusím SVéčko ať mi dá soupis... hodím to pak na info banner... komu bude co chybět, tak pošleme.... Hele jako, vono nejsou prachy vy budete platit nějaký samolepky, prostě lety odešla no. Myslim že je potřeba platit spoustu duležitějších věcí. Já bych chtěl zaplatit nový srazový trička, už dvě se mi rozsypaly, Seč a Mohelnice mají díry v podpaží, nešlo by je nechat udělat nový? Citovat
Péťa Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 Radku, to chce klid a máchat si přirození ve vlažné vodě Mail jsem odeslal, uvidíme cenovou nabídku. Když jsem nechal dělat jiné samolepky v reklamce, nestálo to svět (ale je pravda, že to byla dumpingová cena a reklamka věděla, že na základě vzorku pak dostane poměrně velkou objednávku). V každém případě, pokud se rozhodnu samolepky nechat dodělat, půjde to za mnou. Vím, že si mnoho klubáků nechává samolepky na autě a tak přeci náš sraz nebude kazit celkový estetický dojem auta brixtr, Pepito a Weri 605 ohodnotil 3 Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 ja si to teda na auto nelepim, ale myslim, ze tahle lepka mi chybi.... ale nutne ji nepotrebuju Citovat
Pepito Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 před 9 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Hele jako, vono nejsou prachy vy budete platit nějaký samolepky, prostě lety odešla no. Já bych chtěl zaplatit nový srazový trička, už dvě se mi rozsypaly, Seč a Mohelnice mají díry v podpaží, nešlo by je nechat udělat nový? Proč neodešly i ty ostatní? Radku, nevím co jsi s "mým" tričkem dělal? Máš asi agresivní pot. Nechám Ti na svoje náklady vyrobit nové. Jak budu mít chvilku, podívám se na Tvoji velikost a objednám ho. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 @Pepito, ja to tričko nosil, no. Čeče ostatní se kupodivu nerozpadli a nosim je taky. Nic nevyraběj a neobjednávej. To byl jen šťouchanec do Weri Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
brixtr Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 Já si ji nikam nelepil tak zkusím prohledat zdá ji ještě mám Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 Radku, ta první otázka byla na ty samolepky, proč neodešly i ty ostatní. Je mi jasné že trička nosíš. Já je všechny, co mám, taky nosím a kupodivu všechny drží. Když je to tak, vyrábět tedy tričko nebudu, ale pro Tebe bych to udělal. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 Jak psal Lukáš, tahle samolepka se objednávala jinde. Měla být dokonce kvalitnější, s úpravou do exteriéru. A jak je vidět, tak úprava něbyla zrovna nejkvalitnější. Pevně věřím, že dostaneš novou, buď někdo najde přebytečnou (ale tam hrozí opět problém) nebo ji nechám u Lukáše vyrobit (pravděpodobnější varianta - kvůli kvalitě). Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.