Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale ty ostatní co dělal taky, tak zatim držej... třeba Řásná u Telče... :)

tak ChouLu....? Jak to je..? Mám u tebe objednávat Chocerady...? 😂 

Guest minimaxa
Odesláno

Tak já jsem teda vstal a prolezl svůj depozitář blbostí a nemám ani jednu, úspěšně jsme je na srazu rozdali...

Odesláno

@Péťa já myslim, že pokud by se přihlásilo víc lidí.., že by chtělo tuto samolepku..., zaplatil by to club... možná bych zkusila poslat email těm co byli na Broďáku... 😂 hromadná korespondence mi jde... 😅

Osobně mám samolepku ready.. (všechny samolepky) na skříni, kde neprší.... 😁

Pár různých kusů je i v eshopu.... zkusím SVéčko ať mi dá soupis... hodím to pak na info banner... :) komu bude co chybět, tak pošleme.... :)

Odesláno

@Weri 605 Dík za nabídlu, ale... Sice se samolepkami jsme měli společného jen to, že jsme zpracovali návrh, ale i tak cítím zodpovědnost ;) Těch pár kousků by neměl být problém, ale distribuce klubem by byla milá ;) Hlavně potřebujeme reakci od @ChouLu

Odesláno
před 13 hodinami, Weri 605 napsal:

@Péťa já myslim, že pokud by se přihlásilo víc lidí.., že by chtělo tuto samolepku..., zaplatil by to club... možná bych zkusila poslat email těm co byli na Broďáku... 😂 hromadná korespondence mi jde... 😅

Osobně mám samolepku ready.. (všechny samolepky) na skříni, kde neprší.... 😁

Pár různých kusů je i v eshopu.... zkusím SVéčko ať mi dá soupis... hodím to pak na info banner... :) komu bude co chybět, tak pošleme.... :)

Hele jako, vono nejsou prachy vy budete platit nějaký samolepky, prostě lety odešla no. Myslim že je potřeba platit spoustu duležitějších věcí.

Já bych chtěl zaplatit nový srazový trička, už dvě se mi rozsypaly, Seč a Mohelnice mají díry v podpaží, nešlo by je nechat udělat nový?

Odesláno

Radku, to chce klid a máchat si přirození ve vlažné vodě :D:D:D Mail jsem odeslal, uvidíme cenovou nabídku. Když jsem nechal dělat jiné samolepky v reklamce, nestálo to svět (ale je pravda, že to byla dumpingová cena a reklamka věděla, že na základě vzorku pak dostane poměrně velkou objednávku). V každém případě, pokud se rozhodnu samolepky nechat dodělat, půjde to za mnou. Vím, že si mnoho klubáků nechává samolepky na autě a tak přeci náš sraz nebude kazit celkový estetický dojem auta ;)

Guest Scratch
Odesláno

ja si to teda na auto nelepim, ale myslim, ze tahle lepka mi chybi.... ale nutne ji nepotrebuju

Odesláno
před 9 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Hele jako, vono nejsou prachy vy budete platit nějaký samolepky, prostě lety odešla no. 

Já bych chtěl zaplatit nový srazový trička, už dvě se mi rozsypaly, Seč a Mohelnice mají díry v podpaží, nešlo by je nechat udělat nový?

Proč neodešly i ty ostatní? :myslim

Radku, nevím co jsi s "mým" tričkem dělal? Máš asi agresivní pot. :myslimNechám Ti na svoje náklady vyrobit nové. Jak budu mít chvilku, podívám se na Tvoji velikost a objednám ho. :papa

Odesláno

Radku, ta první otázka byla na ty samolepky, proč neodešly i ty ostatní. :D

Je mi jasné že trička nosíš. Já je všechny, co mám, taky nosím a kupodivu všechny drží. :super

Když je to tak, vyrábět tedy tričko nebudu, ale pro Tebe bych to udělal. :papa

Odesláno

Jak psal Lukáš, tahle samolepka se objednávala jinde. Měla být dokonce kvalitnější, s úpravou do exteriéru. A jak je vidět, tak úprava něbyla zrovna nejkvalitnější. Pevně věřím, že dostaneš novou, buď někdo najde přebytečnou (ale tam hrozí opět problém) nebo ji nechám u Lukáše vyrobit (pravděpodobnější varianta - kvůli kvalitě).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...