simanek.marek Odesláno 5. prosinec 2017 Odesláno 5. prosinec 2017 Ahoj, mám Peugeot 508 2.0 Hdi 2012. Můžete mi prosím někdo poradit, kde najdu žhavící svíčky ? Dřív jsem měl Passata a tam jsem je našel a vyměnil za 15 minut. Tady je nemůžu ani najít. Předem děkuji za radu, ideálně foto. Marek Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. prosinec 2017 Odesláno 5. prosinec 2017 u 2 litra budou zezadu bez demontaze motoru asi vymane neklapne Citovat
simanek.marek Odesláno 5. prosinec 2017 Autor Odesláno 5. prosinec 2017 Díky za odpověď. Proto jsem je asi nemohl najít. Sice jsem takovou odpověď nechtěl slyšet :-) , ale dík. Marek Citovat
Multiplex406 Odesláno 5. prosinec 2017 Odesláno 5. prosinec 2017 Myslím že podle rozkresu jsou ve předu, ale jestli půjdou vyměnit bez demotáže vduchového rozvaděče nevím, ale demontáž motoru určitě ne Citovat
simanek.marek Odesláno 5. prosinec 2017 Autor Odesláno 5. prosinec 2017 Dík, tak se budu muset podívat důkladněji. Citovat
simanek.marek Odesláno 5. prosinec 2017 Autor Odesláno 5. prosinec 2017 Dík, tak teď to snad najdu. Ještě se k tomu dostat Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. prosinec 2017 Odesláno 6. prosinec 2017 prave ze jeden motor zepredu - druhej zezadu - presne zjistime podle VIN Citovat
simanek.marek Odesláno 6. prosinec 2017 Autor Odesláno 6. prosinec 2017 Dnes jsem na to koukal a vypadá to fakt zezadu, zepředu jsem nic neviděl. Posílám tedy VIN : VF38ERHF8CL051016. Zkusíš to tedy Lukáši zjistit ? Předem děkuji Já teda hlavně nevím, jestli je problém ve žhavičkách, nebo v relé. Píše mi to chybu 1351 - Neznámý chybový kod. Co jsem vyčetl, tak je problém někde ve žhavení. Tak jsem koupil žhavičky a myslel, že je v pohodě vyměním, jako dřív na pašíkovi. MŠ Citovat
TomasARN Odesláno 6. prosinec 2017 Odesláno 6. prosinec 2017 Ked ti pise tu chybu, tak mas nejaky problem so startovanim? Na 308 mam tu istu chybu, ale problem ziadny. Co som sa docital, tak to moze.byt aj nejake rele, nie iba zhavic, preto treba robit diagnostiku na origo diagnostike a nie napriklad na elm327. Citovat
simanek.marek Odesláno 6. prosinec 2017 Autor Odesláno 6. prosinec 2017 problém se startováním zatím nemám, ale nerad bych, aby mě to doběhlo někde na horách v minus dvaceti. Já vím, že by to chtělo origo diagnostiku, ale za ty prachy za diagnostiku jsem koupil žhavičky a zřejmě naivně jsem si myslel, že je vyzkouším a vyměním sám. A když by to nebyly žhavičky, šel bych na to relé. Citovat
TomasARN Odesláno 6. prosinec 2017 Odesláno 6. prosinec 2017 Mne tuto chybu pise uz dobre 2 roky, zistena bola prave tou lacnou elm327 a auto nastartovalo aj v -24, tak neviem, ci je ta chyba realna alebo nie Citovat
ferinko2 Odesláno 6. prosinec 2017 Odesláno 6. prosinec 2017 Máš síce motor RHF,ale postup výmeny rovnaký ako u RHR. Žhavičky zozadu,prístup ako k peniazom,zver to radšej servisu. Postup v súkr.správe. Havlicek.Lukas ohodnotil 1 Citovat
BezoM Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 Cez origo diagnostiku vieš otestovať priamo relé robil som to akurát včera ... btw ak by si náhodou potreboval relé tak mám 2 v zálohe Citovat
jenky29 Odesláno 16. říjen 2019 Odesláno 16. říjen 2019 V 6. 12. 2017 at 19:50, ferinko2 napsal: Máš síce motor RHF,ale postup výmeny rovnaký ako u RHR. Žhavičky zozadu,prístup ako k peniazom,zver to radšej servisu. Postup v súkr.správe. Nazdar máš ešte postup na výmenu zhaviacich sviečok? Bol by som rád ak by si mi to vedel poslať. Do predu ďakujem. Citovat
cerki Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 Chlapi otázka na ( 508 - 2.0 HDI ) idú 4 rovnaké žhaviče alebo môže byť aj taká možnosť že majú žhaviče rôzne rozmery? Ďakujem Citovat
romanciko Odesláno 21. leden Odesláno 21. leden Dobrý den,má někdo zkušenosti výměna žhavících svíček u peugeota 508 SW r.v.2013, typ motoru RH02,120 kw,2.0 HDi. Prosil bych nějaké video nebo aspoň návod, předem děkuji. Citovat
MJSytic Odesláno 23. leden Odesláno 23. leden Není to přesně ten stejný motor, ale předpokládám, že to bude podobné pavelu96 a romanciko ohodnotil 2 Citovat
romanciko Odesláno 24. leden Odesláno 24. leden (upraveno) Děkuji Upraveno 24. leden uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.