Semir103 Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 No uvidíme. Auto jede jak má, stav se nezměnil. Hold když nebude chtít tak si najde jiného majitele...to už nezměním. Auto se jim moc zamlouvalo...popravdě když volal, že mu to z kopce zacukalo a následně ihned další kopec nevyjel říkal jsem si, že nafta, ale zaskočili mě ty závady...pro jistotu jsme se dohodli, že se to zkontroluje. Spěchal zase do práce...Slibuje, že si přijede, tak třeba ano...Ještě to pro sichr dvakrát projedu, ale asi opravdu souběh několika kravin...A naftu už má na tak půlce..:-))) Citovat
Petridas Odesláno 7. únor 2018 Autor Odesláno 7. únor 2018 Panove shanim servisni manual. Je to jedno v jakem jazyce Citovat
Zodiak Odesláno 7. únor 2018 Odesláno 7. únor 2018 (upraveno) před 3 hodinami, Petridas napsal: Panove shanim servisni manual. Je to jedno v jakem jazyce I v ruštině? Máš sz. Upraveno 7. únor 2018 uživatelem Zodiak Citovat
Petridas Odesláno 7. únor 2018 Autor Odesláno 7. únor 2018 klidne i v Rustine , to prelouskam , na zakladce jsem rustinu mel. SZ mi neprisla :-( Citovat
Petridas Odesláno 7. únor 2018 Autor Odesláno 7. únor 2018 No tak není u toho elektrika. Hlavne potrebuju zapojení ridici jednotky motoru . Citovat
ferinko2 Odesláno 7. únor 2018 Odesláno 7. únor 2018 Máš povedať presne čo chceš.....schému?? Čoho?? Citovat
Zodiak Odesláno 7. únor 2018 Odesláno 7. únor 2018 před 1 hodinou, Petridas napsal: klidne i v Rustine , to prelouskam , na zakladce jsem rustinu mel. SZ mi neprisla :-( Chyba nebyla na tvém přijímači. Včil se koukni. Citovat
Petridas Odesláno 7. únor 2018 Autor Odesláno 7. únor 2018 Jak jsem uz psal vyse schema zapojeni ridici jednotky , Citovat
Zodiak Odesláno 7. únor 2018 Odesláno 7. únor 2018 V tom, co jsem ti poslal ty schémata jsou. Je to v té ruské knize na konci, popis schémat je latinkou. Citovat
Semir103 Odesláno 7. únor 2018 Odesláno 7. únor 2018 (upraveno) V 4. 2. 2018 at 20:57, Semir103 napsal: No uvidíme. Auto jede jak má, stav se nezměnil. Hold když nebude chtít tak si najde jiného majitele...to už nezměním. Auto se jim moc zamlouvalo...popravdě když volal, že mu to z kopce zacukalo a následně ihned další kopec nevyjel říkal jsem si, že nafta, ale zaskočili mě ty závady...pro jistotu jsme se dohodli, že se to zkontroluje. Spěchal zase do práce...Slibuje, že si přijede, tak třeba ano...Ještě to pro sichr dvakrát projedu, ale asi opravdu souběh několika kravin...A naftu už má na tak půlce..:-))) Tak auto odjelo v pořádku sloužit novému majiteli. V pohodě dojel bez sebemenšího problému domů. Holt i má blbost, že tam bylo toliko málo nafty. Kupující se omlouval také, že si myslel...že dojede. Díky vám všem co jste se snažili poradit a pomoct. To Petridas držím pěsti v následném zprovoznění auta. Opravdu co kus to originál. U mne u jednotky snad aní není možnost aby se kontakty tak zoxidovaly... Upraveno 8. únor 2018 uživatelem Péťa Už jsem to nevydržel :) ozzy56, P607Olda, Vena garážmistr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. únor 2018 Odesláno 8. únor 2018 Však my jsme Tě je klidnili abys zbytečně neplašil Ty jsi si prožil možná pár krušných chvil když jsi se dozvěděl že se auto zastavilo kousek od baráku. Citovat
Semir103 Odesláno 9. únor 2018 Odesláno 9. únor 2018 (upraveno) Děkuji za pomoc Upraveno 9. únor 2018 uživatelem Semir103 asi něco špatně Citovat
Petridas Odesláno 11. únor 2018 Autor Odesláno 11. únor 2018 Panove muj problem porad pretrvava. Potrebuji zapojeni řídící jednotky. To co jste mi zasilali tak tam to neni. Nema nekdo napad kde to sehnat? Citovat
Petridas Odesláno 21. únor 2018 Autor Odesláno 21. únor 2018 tak auto stale nefunguje. Poslední věc ze vlastne ŘJ je v pořadku , to zatecene bylo do zhaveni a do volnych pinu. Podle diagnostiky zase hazi chybu cidlo na vacce. . nejaka synchronizace otáček . Dotaz , muzou se rozvody samovolne posunout o zub?? Citovat
Návštěvník Odesláno 21. únor 2018 Odesláno 21. únor 2018 Můžou a když nemáš synchronizaci, motorová jednotka nedá pokyn ke startování a nestartuje to pak :-) Citovat
Petridas Odesláno 21. únor 2018 Autor Odesláno 21. únor 2018 No dneska jsem koupil cidlo tak uvidíme Citovat
Petridas Odesláno 22. únor 2018 Autor Odesláno 22. únor 2018 Tak cidlo vyměněno a...... nic , nefunguje . Tak už nevím Citovat
Petridas Odesláno 23. únor 2018 Autor Odesláno 23. únor 2018 takze cidla pomenene, tlak nafty je a auto jen sem tam skytne . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.