Petridas Odesláno 1. únor 2018 Autor Odesláno 1. únor 2018 Jj z jednotky. A ted koupit novou a nebo "novou" a nebo nechat predelat. Citovat
Hafity Odesláno 1. únor 2018 Odesláno 1. únor 2018 Napřed bych zkusil pořádně to prostříknout nečím na kontakty a potom několikrát zasunout a vysunout ať se ty kontakty očistí.... Za pokus to stojí.... ferinko2 ohodnotil 1 Citovat
Petridas Odesláno 1. únor 2018 Autor Odesláno 1. únor 2018 JJ zkouseli jsme to , Jenze nektere piny z tech konektoru jsou ulomene . Citovat
Hafity Odesláno 1. únor 2018 Odesláno 1. únor 2018 A ty ulomené samozřejmě zůstaly v tom protikusu.... tak to je dvojitá pakárna.... Citovat
Petridas Odesláno 1. únor 2018 Autor Odesláno 1. únor 2018 přesně tak. No naštěstí mam kamaráda kterej dělá takovéto auto elektro opravy. no tak ted jen aby to bylo tim a ta jednotka neodpalila ještě něco jiného . Citovat
Petridas Odesláno 3. únor 2018 Autor Odesláno 3. únor 2018 Nahodou nekdo schema te jednotky?? Nebo cena takove jednotky? Citovat
Semir103 Odesláno 3. únor 2018 Odesláno 3. únor 2018 to Petridas: Tak jen orientačně co jsem koukal tak tato jednotka +- 3000,-Kč. Schema jsem zatím nenašel..-( A jinak: Přidám svůj příspěvek. S manželkou jsme se rozhodli prodat auto. Auto jsem nastartoval, máme ten samý motor 2,2 hdi 94kw r.v. 2003 jel jsem ho před prodejem trochu umýt, vyluxoval. Najel jsem asi 10km. Před tím asi měsíc stálo. Nafta na dojezd á 80km. Pán si přijel, prohlédl, spokojený, projel si to asi 5km. Zaplatil a odjel směr Brno, po 15km volá, že mu auto kleklo. Tak nejsem svině, že za ním zajedu, vzal jsem diag. Říkám, tankoval jste, on ne a že byl dojezd asi 70km. No dobrá říkám to by mohlo ještě jít. Po cestě jsem vzal 5l nafty. Už když volal se mi to zdálo divný...Přijel jsem k autu, baterka vymlácená, jak zkoušel startovat. Prý jel, z kopce mu to začalo cukat a do kopce zdechlo. Doleju 5l nafty, od jednoho chlápka z baráku opodál jsem si půjčil kabely, napojil na auto a nechal chvíli. Mezi tím jsem koukal do motoru a jen tak zběžně na pojistky, nikde viditelně nic nebylo. Napojil jsem diag a hlásilo to všechny možný chyby sporadicky, ad. Airbag řidiče, nízký tlak paliva apod. Vymáznu a nic, bez závad. Zkusím po dolití 5l nafty nastartovat a chylo to hned na první škrtnutí. Motor běží pravidelně, šel do otáček, po chvilce co se ohřál jsem zkusil pořádně vytočit a nic vše jako nic jen svítí kontrolka motoru. Napojil jsem to na diag, na displeji v autě chyba emisního limitu (nebo tak něco, už přesné znění nevím) v diag u motoru nízký tlak paliva k ECU, a asi dalš čtyři chyby. Zatím jsem je neukládal s kody. Auto běželo normálně. Chlápek, že to odveze zpět ke mě a přijede pro auto až to bude OK a nebude svítit kontrolka motoru. A teď babo raď. Dnes jsem prošel všechny svazky, konektory u jednotky, vše bez oxidace, poškození, koroze. Pojistky OK: nikde viditelně nic. Čekám na zítra dobíjím baterii a uvidím co mi vyskáče. Nemáte někdo námět na možný problém?. Díky Milan+ ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. únor 2018 Odesláno 3. únor 2018 (upraveno) kontrolka motoru po několika startováních zhasne, vše je v souvislosti s tím nedostatkem paliva prostě jezdit nadoraz je blbost, tankuju každé diesel auto nejpozději, když mi ukazuje rafika čtvrt nádrže, myslete si třeba, že je to brzy, ale nikdy jsem pak neměl s palivovým systémem trable Upraveno 3. únor 2018 uživatelem ozzy56 Péťa, Milan+ a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. únor 2018 Odesláno 3. únor 2018 Hele dvadvojku neznám. Ale skoro bych si i vsadil že i tu kontrolku motoru vyvolala ta vytlučená baterka. Zítra až bude nabitá baterka tak to normálně píchni vyčisti kus to projeď a pro sichr píchni diag znova ale myslím si že to bude rychtig. Citovat
Semir103 Odesláno 3. únor 2018 Odesláno 3. únor 2018 No pokud to tak bude, bylo by to samozřejmě nej. Spíš mám obavy, aby to nebylo něco jiného...zarazily mě ty chyby v diag ohledně nízkého tlaku paliva s rozlišným údajem ECU, nebo něco podobného, při tom fofru pomalu o půlnoci na silnici jsem si to neukládal. Spíš mě zarazilo to, že to hned po dolití 5l nafty a připojení baterky přes kabely chytlo a i dle mého jelo normálně zpět, jel s tím ten chlápek ale auto nekouřilo a jel normálně, prý mu to ani neškubalo jako před tím než dojel. :-(((Mě picne... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 Myslím že je zbytečné myslet na nějaké katastrofické scénáře. Jestliže na autě po tomto dobrodružství vyskákali dočasné chyby tak všechny budou souviset s nedostatkem PHM případně poté s nedostatkem elektriky. Berlingo mi taky při vyšťavení AKU vyházelo chyb na dva monitory a po dobití AKU a projížďce se to snížilo na pár řádků a po třech- čtyřech dnech už tam zůstali jen ty na které jsem byl zvyklí a uměl s nima žít. A je to přece i logické pokud je auto vybavené elektronikou která řídí chod motoru tak ta elektronika potřebuje pracovat v nějakých podmínkách a pokud není proud tak ty prvky začnou hlásit ŘJ nemůžu pracovat nemám dost proudu a ty prvky které pracují i s tlakem paliva a nemají dostatečný přísun paliva začnou hlásit nedokážu tlak regulovat protože se nedostává plnohodnotné dodávky paliva. Snad jsem to vysvětlil srozumitelně nejsem žádný velký diagnostik ale takhle polopaticky my to vysvětloval můj mechanik. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Semir103 Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 Tak abych sdělil nějaká zjištění. Jak jsem uvedl, dobil jsem baterii, před tím jsem ji odpojil. Po odpojení baterie zkontroloval pojistky, svorkovinice u čerpadla, lišty, BSI a BSM i u řídící jednotky, zda nemám něco jako zde Petridas. Nikde nic nezjištěno, nic zoxidované, ulomené. Dobil jsem tedy baterku, napojil a provedl diag. Naskočily chyby : P1425 Katalyzátor 2, signál teploty za katalyzátorem - zkrat obvodu na plus - pol baterie nebo rozpojený obvod P1112 Informace o tlaku paliva - tlak je nižší než referenční hodnota řídící jednotky (ECU) P0340 Signál otáček motoru - nekorektní hodnota P0571 Obvod brzdového spínače - nen signál. Na displeji se zobrazila hláška : chyba systému na snižování škodlivin První věc je již dlouho a nezpůsobuje problém. Další naskočily po problému co se stal. Baterka, nízká hladina paliva. Před vymazáním jsem dvakrát otočil klíčkem a kontrolka motoru po druhém nastartování zhasla. Po vymazání všech chyb jsem jel s autem natankovat, vzal jsem naftu a jel projet. Po celou cestu á 25km se auto chovalo úplně normálně, žádná hláška, nic. Po cestě jsem si udělal dvě zastávky, vypnul jsem motor, chvíli nechal tak 5min a zase nastartoval a jel. Nic. Vše OK. Najel jsem celkem asi 60km. Pak napíchl na diag a jediné je P1425, ale jak jsem psal toto je tam tak nějak už několik let. Regenerace probíhájí, množství aditiva v diag 1111. Že by tedy jen nedostatkem paliva a vybitou baterií? :-( Nikde nic. Vše jako dřív. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 no prvotní problém je v nedostatku paliva--baterka je až následný, prostě kdybys natankoval za 500 naftu, tak má chlapík auto doma a ty víkend v klidu neuraz se, píšu jak mi to de z huby Citovat
Semir103 Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 (upraveno) Ne v pohodě, tak máš pravdu to je jistá. Ale koho by napadlo, že chlapík pojede od nás od baráku s hláškou nízká hladina paliva 5km kolem třech pump a další má za 40km a nenatankuje. :-(( Upraveno 4. únor 2018 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ozzy56 Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 jasně, asi myslel, že to jezdí na vzduch já prodávám auta s poloviční nádrží, kdybych dal plnou, tak jsem vůl, a zase prázdná je taková jako nesolidní --abych vysvětlil, natankuju půl nádrže a přidám to k ceně auta... Citovat
Semir103 Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 No byl jsem domluven na zítra ke známému do servisu ((kdybych to nerozchodil). Nj. Já dal v té ceně sadu kol..:-( Citovat
Milan+ Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 V 3. 2. 2018 at 19:28, Semir103 napsal: to Petridas: Tak jen orientačně co jsem koukal tak tato jednotka +- 3000,-Kč. Schema jsem zatím nenašel..-( A jinak: Přidám svůj příspěvek. S manželkou jsme se rozhodli prodat auto. Auto jsem nastartoval, máme ten samý motor 2,2 hdi 94kw r.v. 2003 jel jsem ho před prodejem trochu umýt, vyluxoval. Najel jsem asi 10km. Před tím asi měsíc stálo. Nafta na dojezd á 80km. Pán si přijel, prohlédl, spokojený, projel si to asi 5km. Zaplatil a odjel směr Brno, po 15km volá, že mu auto kleklo. Tak nejsem svině, že za ním zajedu, vzal jsem diag. Říkám, tankoval jste, on ne a že byl dojezd asi 70km. No dobrá říkám to by mohlo ještě jít. Po cestě jsem vzal 5l nafty. Už když volal se mi to zdálo divný...Přijel jsem k autu, baterka vymlácená, jak zkoušel startovat. Prý jel, z kopce mu to začalo cukat a do kopce zdechlo. Doleju 5l nafty, od jednoho chlápka z baráku opodál jsem si půjčil kabely, napojil na auto a nechal chvíli. Mezi tím jsem koukal do motoru a jen tak zběžně na pojistky, nikde viditelně nic nebylo. Napojil jsem diag a hlásilo to všechny možný chyby sporadicky, ad. Airbag řidiče, nízký tlak paliva apod. Vymáznu a nic, bez závad. Zkusím po dolití 5l nafty nastartovat a chylo to hned na první škrtnutí. Motor běží pravidelně, šel do otáček, po chvilce co se ohřál jsem zkusil pořádně vytočit a nic vše jako nic jen svítí kontrolka motoru. Napojil jsem to na diag, na displeji v autě chyba emisního limitu (nebo tak něco, už přesné znění nevím) v diag u motoru nízký tlak paliva k ECU, a asi dalš čtyři chyby. Zatím jsem je neukládal s kody. Auto běželo normálně. Chlápek, že to odveze zpět ke mě a přijede pro auto až to bude OK a nebude svítit kontrolka motoru. A teď babo raď. Dnes jsem prošel všechny svazky, konektory u jednotky, vše bez oxidace, poškození, koroze. Pojistky OK: nikde viditelně nic. Čekám na zítra dobíjím baterii a uvidím co mi vyskáče. Nemáte někdo námět na možný problém?. Díky Prodáváš a ještě šetříš na naftě,nový než se zorientuje ,tak je nádrž prázdná. Podle PP 80km není problém ,když mu dáš za uši za 3Okm vyjet i dřív,podle palubáku se dá,ale jak se rozsvítí kontrolka ,tak pumpa. Citovat
Semir103 Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 před 27 minutami, Milan+ napsal: Prodáváš a ještě šetříš na naftě,nový než se zorientuje ,tak je nádrž prázdná. Podle PP 80km není problém ,když mu dáš za uši za 3Okm vyjet i dřív,podle palubáku se dá,ale jak se rozsvítí kontrolka ,tak pumpa. Milan+ : no přesněji bych řekl, že jsem nešetřil na naftě, prostě bylo málo, řekl, že si natankuje. Samozřejmě jak tu zaznělo, měl jsem to raději udělat já. Pozdě bycha honit....stalo se...:-( Citovat
Vena garážmistr Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 Jak jsem Ti psal ráno nevěš hlavu všechno to naskákalo tím nedostatkem PHM a následně prázdnou AKU. A to se potvrdilo. Hlavní je že to funguje a že to kupci můžeš předat. A poučení pro příště auto prodávat aby tam bylo nafty aspoň na 200 km a ještě kupce poučit že ano je tam na 200 km ale za vsí /městem je pumpa tak si tam aspoň za 500 Kč cvrkněte ať máte jistotu. Ale hele kdo nic nedělá nic nezkazí a po bitvě je každej generál. Ale je pravda co psal @ozzy56 mohl jsi si užít klidný víkend a né se honit a strachovat okolo už cizího kočáru. Citovat
Milan+ Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 Další věc je,aby o to byl od něj zájém,pokud si vzal zpět svoje kačky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.