chuck11 Odesláno 28. říjen 2017 Odesláno 28. říjen 2017 Nemá náhodou někdo vyzkoušenou tuhle věc: https://auto.bazos.cz/inzerat/81150837/Prodam-modul-deaktivace-START-STOP.php Ten otravný Start-Stop mi opravdu pije krev, navíc je tu za chvíli zima a nechce se mi během 13km jízdy 10x startovat Jaroslav.71 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2017 Odesláno 28. říjen 2017 Tohle funguje, klucina to poskladal za kilo a ted uz jen vydelava, ale otom je busines. Ti co to maji tak na hyu klubu si to chvalej. Ja mam nejakej polskej vyrobek distribuovany fa CA System v cr, urcen pro kia a hyu, je trosku propracovanejsi neb jej lze deaktivovat uplne, jen za pomocí delsiho podrzeni tlacitka. Jinak se to chova tak ze to po startu simuluje zmacknuto tlacitka eco( startstopu). Citovat
pavelu96 Odesláno 28. říjen 2017 Odesláno 28. říjen 2017 A to je takový problém to tlačítko zmáčknout? Citovat
chuck11 Odesláno 28. říjen 2017 Autor Odesláno 28. říjen 2017 Já opravdu na něho vždycky nemyslím,navíc musím otevřít boční přihrádku a dektivovat- přístup taky o ničem Citovat
Usiak; Odesláno 29. říjen 2017 Odesláno 29. říjen 2017 chuck11: My to mame na C4 , kupenej 05/2017, v lete ked boli horucavy nad 32, tak sa S&S deaktivoval sam, dufam, ze v mrazoch to tiez dostane rozum a vypne sa same. Najradsej by som to vypol uplne natrvalo v RJ aj s kontrolou tlaku v pneu. Citovat
mmartinkovic Odesláno 29. říjen 2017 Odesláno 29. říjen 2017 Veď všade pisu, že pod teplotu cca 5 st C, sa S&S sám deaktivuje,nakolko by dochádzalo k vybijaniu batérie. Citovat
chuck11 Odesláno 26. listopad 2017 Autor Odesláno 26. listopad 2017 Modul nainstalovaný a můžu vklidu spát. Po startu se po pár sekundách blbý start/stop automaticky deaktivuje a mohu v klidu jet a zastavovat v kolonách a na křižovatkách . Doporučuji modul i ostatním. Citovat
Ajap Odesláno 26. listopad 2017 Odesláno 26. listopad 2017 (upraveno) Jojo, mně trvá cesta z práce obvykle 15-20 minut, z toho někdy až 10 minut je motor v rámci stání na křižovatkách a/nebo v kolonách vypnutej. Asi si to taky koupím, abych zastavoval "v klidu". Navíc kolemjdoucí chodci budou taky určitě spokojenější. Ale chápu, Ostrava je čistým vzduchem vyhlášená, jak je již dávno známo Upraveno 26. listopad 2017 uživatelem Ajap Citovat
ozzy56 Odesláno 26. listopad 2017 Odesláno 26. listopad 2017 že by tomu ovzduší pomohl Start&Stop si opravdu nemyslím ale Wimmer je super Citovat
Ajap Odesláno 26. listopad 2017 Odesláno 26. listopad 2017 Hele já tomu rozumím, že to může někoho otravovat - pokud je navíc zvyklej hodně vyřazovat na neutrál, tak opravdu motor vypne, i když jen dáváš přednost na křižovatce. Tohle já si hlídám právě tím, že nechám těch pár vteřin nohu na spojce. S&S v globálu - celé planetě - nepomůže skoro nijak. Když se vezmou veškeré emise produkované továrnami, loděmi, atd. Druhá věc je, že ta obří nákladní loď vesele pálící mazut čoudí minimálně několik 1000km daleko, takže ji nemusím čichat. Kdežto exhalace kolon stovek aut, které právě stojí ve městě a čoudí, i když by nemusely - ty dýcháme všichni. A když z toho můžem ubrat třeba "jen" 10% - směle do toho. A to u nás je prdlajs provoz, možná ještě tak Praha, Brno. Spousta "ekovýmyslů" nedává smysl do té doby, než se člověk podívá pár set kilometrů na západ (k bohatějším sousedům s více auty) do nějaké průmyslové aglomerace. Všude jen nekonečné x řadé štrůdly aut (občas) popojíždějíci v kolonách a to i do značné vzdálenosti "za městem". V odpolední špičce (tedy cca od 15 do 19h) je dobrá rychlost přesunu 5km/h ve městě, mimo město 15... To pak dostává na frak nejen pohled "ekokurvítka ničí motry", ale celý koncept individuální autodopravy jako takový... A to říkám jako člověk, který má auto/moto hodně rád a nedokáže si bez nich život představit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.