Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj v týdnu jsem měnil čepy řízení nechal udělat geometrii ale ještě na starých pneu jelikož se mě dodání o 3 dny zpozdilo a byl jsem rád že mě na geometrii vecpali ale po geometrii mám volant mírně doprava především u rychlosti nad 80 takže při mírným zatočení doleva mám vlastně volant rovně atd.je to o ničem.Navíc pokud jedu třeba 110 tak když otočím mírně doleva tak volant vibruje hlavně na mokru ale jinak auto drží stopu nikam neujíždí a zítra jedu přezout a převážit kola tak by mě zajímalo jestli je naděje že se to zlepší nebo budu muset znovu na geo.každopádně předtím byla špatná a momentální gumy při které se geo.dělala jsou z vnější strany mírně sjetý.

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno (upraveno)

Před geo se musí volant nastavit rovně, tam udělali chybu, reklamuj

Vibruje = nevyvážená přední kola, počkej po vyvážení

Sjeté zvenku - byla moc velká sbíhavost, snad to teď udělali správně... nastavuje se asi 0 až 1 mm sbíhavost (k sobě), i když předpis tvrdí jinak.

Před geometrií je třeba zkontrolovat vůle, čepů řízení (to jsi udělal), spodních čepů a taky silentbloků ramen, jinak jsou to vyhozené peníze.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Taky si myslím že ten volant už moc neřešili ......:bojim jj čepy nový a zbytek dílů na nápravě bez vůle zítra přezuju a uvidím každopádně zajedu zpět na geometrii líp se s tím jezdilo i s vůli v čepu a to by nemělo...

Odesláno

mne robili Geo na 3(!) krát. Preistotu som ich upozornil pred robením geo nato, že ak volant nebude rovno, pôjdem tam toľkokrát, dokedy nebude volant rovno. Bol som aj pri tom, na tretí krát to robil iný chlapík a ten to dal na prvý krát... Nerozumiem, ale stáva sa to, reklamuj hneď.

Odesláno

tie fixatory volantu in niekedy nefunguju na 100 percent staci ze sa trochu mechanik oprie o auto a vsetko na monitore sa rozteluje 

mne to takto tiez robili na 3 krat v ten isty den 

nakoniec sadol jeden do auta a ten volant drzal v rovine  aby to bolo tip top

Odesláno

Nick ked to pojdes reklamovat rovno mu povedz nech jeden sadne za volant a druhy steluje ten tam sice bude sediet jak za trest bez pohnutia ale spravia to na prvy krat a dobre 

Odesláno

Jj, rozpěra s pružinou se zasadí mezi volant a pedál brzdy.

Je fakt, že je to hrozně choulostivé, ale zkušený mechanik to umí i bez fixování, případně si s tím pohraje, projede a došteluje.

Odesláno (upraveno)

umi neumi ,vsade to mas rozne len pisem co som videl

niekde to robia chlapci niekde starsi mechanik  urcite je to o skusenostiach

havlicek- urcite nieje potreba dvoch ale ked sa nedari ten druhy sa zide :)

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...