Guest DD Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 obrazky stary asi 2 mesice, ale kara pekna Citovat
Fusion Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 Nádherný auto. Možná sem paranoidní ale zdá se mě že první foto je hodně dobře udělaná fotomontáž Citovat
Dave_k Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 Původně zaslal: Fusion Nádherný auto. Možná sem paranoidní ale zdá se mě že první foto je hodně dobře udělaná fotomontáž Ne opravdu nejsi paranoidní. Je to fotomontáž. Tohle je taky pěkná kárka. Citovat
Vopičí Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 Mooc pěkný, ale na českejch silnicích by si ho člověk stejně neužil. Taky by mě zajímalo, jestli v ceně auta je i sluha, kterej by vám ho oprašoval a 24 hod hlídal:D Citovat
chechet Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 Původně zaslal: Fusion Nádherný auto. Možná sem paranoidní ale zdá se mě že první foto je hodně dobře udělaná fotomontáž jaktooo? Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 Jak se to pozná, že je to F-M ??? Citovat
Marda106 Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 Tak to je kazdopadne hodne hruby auto a ten interier proste luxusni jako hrom..... Citovat
Fusion Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Jak se to pozná, že je to F-M ??? Mě tam nesedí několik věcí 1. Byl vyrobenej jeden jedinej kus pro Fuldu a znovna se takhle po ulici moc nemotá. Jedině na závodní dráze. Je to jejich \"reklamní předmět\" pro výstavy. 2. Nesedí me tam některý stíny a ostrost auta vůči ostatním věcem. 3. Progoogloval sem celej internet a tohle je jediná fotka. Jestli to fakt někdo fotil a udělal jediný foto tak udělal velkou chybu. 4. Někdo tam asi plácl elektrony z jinýho auta. Citovat
chuck11 Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Původně zaslal: Leggatstreetcars :Dto neni Pazout? Ale jízdu vněm by sem si nenechal ujít :D:D [upravil dne 23.1.06 chuck11] Citovat
Tazman Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Obě by se mi líbyli. Ale to bych musel bydlet jinde než v ČR. Nějaké teplé místečko. Citovat
Bohumil Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Bych chtěl vidět jak to \"šlape\" v -30°C!!!:mrk:mrk:D:D:myslim Citovat
Marda106 Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Původně zaslal: Bohumil Bych chtěl vidět jak to \"šlape\" v -30°C!!!:mrk:mrk:D:D:myslim Rekl bych ze v takove teplote se ani jizda takovyho auta nekona:D:D Citovat
Aceman206 Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 pěkné autíčko fakt super ale peugeot je lepší :D:D Citovat
Operator Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Jezkovi.voci Jak se to pozná, že je to F-M ??? Mě tam nesedí několik věcí 1. Byl vyrobenej jeden jedinej kus pro Fuldu a znovna se takhle po ulici moc nemotá. Jedině na závodní dráze. Je to jejich \"reklamní předmět\" pro výstavy. 2. Nesedí me tam některý stíny a ostrost auta vůči ostatním věcem. 3. Progoogloval sem celej internet a tohle je jediná fotka. Jestli to fakt někdo fotil a udělal jediný foto tak udělal velkou chybu. 4. Někdo tam asi plácl elektrony z jinýho auta. Nevim, nejsem odborník, ale podle interiéru a některejch komponentů v něm v tom má jasně prsty Mercedes. A když se podíváš, tak vzadu jsou nějaký ploty s nápisem Mercedes-Benz Classic, takže to nejspíš nějaká předváděčka byla. [upravil dne 27.1.06 Operator] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.