ozzy56 Odesláno 26. srpen 2017 Odesláno 26. srpen 2017 ahoj chlapi, měl bych dotaz--na kolik dnes vyjde objednat si kolový bagr k vykopání díry o rozměrech 2x3 metry do hloubky 2 metry? pod pojmem bagr si představuju traktor se lžící vzadu, třeba JBC, KOMATSU atd., nebude nic nakládat, jen vykope díru, doprava na pozemek je podle kilometrů, to je jasné, zajímá mě ofiko cena, co si kdo domluvil načerno je zbytečné psát..., díky Citovat
radim.1008 Odesláno 26. srpen 2017 Odesláno 26. srpen 2017 Jak kdo, jak kde. 700 - 1000,-/hodina. Malý pásový jsem platil 500,-/hodina. A tu díru co popisuješ zvládne taky a nezryje ti pozemek jako traktor. Citovat
Agrafik Odesláno 26. srpen 2017 Odesláno 26. srpen 2017 Většinou za traktorbagr kolem 600-750kč/hod. Kilometry se nepočítají, vše je v hodinovce. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. srpen 2017 Odesláno 26. srpen 2017 Jak píše radim.1008 vzal bych spíš minibagr (otočák) než traktorák. Hlavně s tím otočákem dokáže líp umístit tu vykopanou zeminu než s traktorem když se nebude odvážet. A i případné rozprostření a srovnání na pozemku je preciznější otočákem. Traktorák je lepší na takovou humpoláckou práci kde až tak nezáleží na preciznosti jako na výkonu třeba výkopy pro havarijní opravy sítí atd. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. srpen 2017 Autor Odesláno 27. srpen 2017 díky všem za odpovědi ,pomohlo mi to Citovat
barenst Odesláno 27. srpen 2017 Odesláno 27. srpen 2017 a presne na co (septik), je moznost si to i pujcit a vykopat sam Citovat
ozzy56 Odesláno 27. srpen 2017 Autor Odesláno 27. srpen 2017 chci zakopat plast. barel cca 2m3 na dešťovku... Citovat
Péťa Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 V 26. 8. 2017 at 22:18, Vena garážmistr napsal: Traktorák je lepší na takovou humpoláckou práci kde až tak nezáleží na preciznosti jako na výkonu Možná záleží na obsluze Mám souseda, který tím vyhrabe cokoli a velmi přesně a precizně. Dobře se to ukázalo na díře pro bazén, kdy jsem mu udělal na zemi kruh a přesně ten vyhrabal. Vedle u druhého souseda dělal díru někdo jiný, sice levnější, ale zato musel nakonec bazén obezdít ztraceným bedněním. Myslím, že ho to vyšlo mnohem dráž, než když já jsem jen nasypal beton do mezery mezi bazén a terén Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 (upraveno) Tak to bych chtel peto videt fotku urcite mas... Hele jak se ten chlapek jmenuje? Upraveno 28. srpen 2017 uživatelem Charlie 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 Ono velmi záleží na složení země. U nás je to samý "labák" (veliké kulaté říční kameny) a můžeš to hrabat jak chceš, vyvalí se ti 60cm kámen jako nic a z plánované jámy 1x1m je najednou 2x2m Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 labáky sice nemám, ale kdyz jsem kopal zaklady na plot, tak takovy 1 ustak byl taky za trest . Tohle tema budu sledovat, zajima i pujceni nejakeho toho maly hajzla.... chci udelal hydroizolaci kolem chalupy a rad bych si ulehcil praci s kopanim, at to nereju 3 vikendy.... dalsi veci je, ze budem delat i novou predzahradku, tak by se to hodilo na vyryti travy... Citovat
Péťa Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 Právě, že já mám celý pozemek navážku, když se dělala regulace místního potoka. Takže kamenů hafo. Původně jsem nechtěl díru hlubokou a mělo se hrabat tak dlouho, až se dojde na solidnější podloží, takže mám bazén skoro celý zapuštěný Mnohem větší problém byl, když se dělaly základy na barák. To byly jámy jako sviňa a betonu ještě víc (nešaloval jsem, nebednil, prostě jsem ty základy vylil 18 mixy betonu) Fotky mám doma na NASu. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 Když se kácí les, létají třísky. @Scratch máš tam nenápadně kontakt Pár kamenů se našlo. Rýha pro kanalizační trubku. Pán si za to řekl 800,- ale je to 12 let dozadu. Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 Si delas prdel tolik tam bylo kamenu? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 Narazil jsem na fotku - stejné místo rok poté. Citovat
Péťa Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 před 6 hodinami, Charlie 1 napsal: Tak to bych chtel peto videt fotku Díra (už mám srovnané dno, ale ono bylo v podstatě dokonale rovné): Bazén (lepší asi nemám - nenašel jsem): A ty základy regius ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 Tak jasně že záleží na bagrákovy. O tom žádná. Hele když jsem dělal na SÚSce tak na dopravě byla T148 UDS byli na tom dva chlapy skoro stejně starý předtím spolu taky jezdili na bagru u jiné firmy. Jeden špičkovej vyhrabat cokoliv nebyl problém a ten druhej ten dokázal akorát tak tou ÚDéSkou nahrabovat roští na hromadu když se pálilo. A pořád tvrdil jak je tam mašina zhuntovaná že je volná ve votoči atd. a ten druhej si mašinu nemohl vynachválit že mašinu v takovém stavu měl jen chvilku když měl jednou asi půl roku novej traktor. Hlavně si ale myslím že meloucháře dnes seženeš snadněji s minibagrem (otočák) než s traktorem protože za cenu slušnýho traktoru se dá pořídit otočák i s kontejnerovým autem na převážení. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
barenst Odesláno 29. srpen 2017 Odesláno 29. srpen 2017 tak na barel takovy maly , to bude nejdrahsi doprava , jinak mam znameho z krpole co ma bagrika ale nema velke auto na odvoz hliny , a dalsiho co ma jak auto tak bagrika a umi snim hodne dobre a je ze šenova Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.