brixtr Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 To vím taky že nemůže vyhrát každý Mě spíš šlo o to, že u tohoto příkladu je poslední vybraný den 22. Března a např u člena přema není nic. A to mám za to že jsem to u něj dřív viděl taky... Proto jsem se ptal zda to není chyba na fóru Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 (upraveno) Historie zřejmě sahá jen omezeně daleko, takže po čase se to muže ztratit. Neviděl bych to jako chybu fora, a i kdyby tak to není zavažná chyba. Prostě to je vlastnost fora Ty tam taky nemáš nic a 25. březen 2018 jsi byl hodnocen jako druhý Se asi zobrazují jen první mista u profilu, nebo nevim. Já bych to neřešil Upraveno 29. březen 2018 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
pavelu96 Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 V 26. 3. 2018 at 16:44, pavelu96 napsal: Stává se mi posledních pár dní, na telefonu Samsung S7 Chrome prohlížeč aktuální, že po otevření jakéhokoliv vlákna se stránky po srolování dolů vždy vrátí nahoru a zase musím rolovat dolů. Je to docela otravné a samozřejmě na jiných stránkách to nedělá To jsem jediný, komu to dělá??? Už mi to docela dost lze krkem... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 (upraveno) Hele nemuže ti to dělat tlačitko na vracení zpět nahoru? Je umistěné v pravem dolním rohu prohližeče Pravě jsem to zkusil v Chrome u sebe a nedělá mi to. Jinak na Androidu používám FF Upraveno 8. duben 2018 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
ozzy56 Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 zkusím se taky zeptat --po modernizaci fora kliknu na příspěvek, ale nezobrazí se mi poslední stránka (jako kdysi), ale první...,takže musím kliknou ještě jednou, aby skočila poslední stránka s novým příspěvkem, (bohužel někdy musím klikat do zblbnutí, než konečně skočí poslední stránka) mám něco špatně tady u sebe? díky za případnou radu Citovat
machulda Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 klepeš na kolečko před názvem vlákna? Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 Tim to nebude. Musi to hodit na první nepřečtený i když klikne na nazev. Jsi přihlášený?? Kdyžtak vymaž cookies, přihlas se znovu a pak vyzkoušej. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 jsem přihlášený, cookies nemám, kliknu na nový příspěvek v nepřečtených a jsem na první stránce , takže musím kliknout na poslední stránku a někdy to na poslednístránku skočí, ale většinou neskočí a musím to opakovat... Citovat
Péťa Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 před 37 minutami, Radek Hurvajz napsal: Musi to hodit na první nepřečtený i když klikne na nazev. To si nesouhlasím. Když kliknu na název, otevře se mi vlákno na prvním příspěvku. Pokud chci skočit hned na první nepřečtený příspěvek, musím kliknout na to kolečko, jak píše @machulda. Pochopitelně píšu o PC, nemám důvod lozit na internet z mobilu. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 před 50 minutami, machulda napsal: klepeš na kolečko před názvem vlákna? chlapi, děkuju moc, jsem to ale trubka , když kliknu na to kolečko, tak to funguje, díky Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 (upraveno) Divný, mě to funguje i z nazvu Odkaz z názvu vypadá takhle https://www.peugeot-club.com/topic/80179-partner-a-predni-naprava/?do=getNewComment A z puntíku takhle https://www.peugeot-club.com/topic/80179-partner-a-predni-naprava/?do=getNewComment Je prostě stejnej. Aktualni Firefox Upraveno 8. duben 2018 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 ja klikam na cas u prispevku kdyz kliknu na nazev skocim na zacatek - kolecko sem neskousel Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 Pokud tam nemaš nepřečtený přispěvky tak by kolečko mělo být šedivý, a neklikací. jestli to není nakonec tím Citovat
Péťa Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 Jenže když klikneš na čas, pošle Tě to na poslední příspěvek, ne na poslední Tebou nepřečtený ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 před 10 minutami, ozzy56 napsal: chlapi, děkuju moc, jsem to ale trubka , když kliknu na to kolečko, tak to funguje, díky Mi někdo vysvětlete proč mam tedy odkaz z nazvu stejnej jako z kolečka? Citovat
Péťa Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 Protože to máš rozbitý Jak se dostaneš na začátek vlákna? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 (upraveno) Nemám to rozbitý. Ono to totiž funguje jinak pokud se k tomu proklikáš z fora a nebo pokud to bereš přes příspěvky nastavený v nepřečtených Z fora to funguje jak pišeš. Z nepřečtených je to tak že to jde na poslední i z názvu. Kurňa to su vychytavky jak noha. Upraveno 8. duben 2018 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
ozzy56 Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 před 4 minutami, Radek Hurvajz napsal: Mi někdo vysvětlete proč mam tedy odkaz z nazvu stejnej jako z kolečka? vysvětlit to neumím, ale po kliknutí na kolečko mi to už funguje Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. duben 2018 Odesláno 8. duben 2018 Už jsem si to vysvětlil, čti výše ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.