Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To vím taky že nemůže vyhrát každý :D

Mě spíš šlo o to, že u tohoto příkladu je poslední vybraný den 22. Března a např u člena přema není nic. A to mám za to že jsem to u něj dřív viděl taky... 

Proto jsem se ptal zda to není chyba na fóru 

Odesláno (upraveno)

Historie zřejmě sahá jen omezeně daleko, takže po čase se to muže ztratit. Neviděl bych to jako chybu fora, a i kdyby tak to není zavažná chyba. Prostě to je vlastnost fora :D:D

Ty tam taky nemáš nic a 25. březen 2018 jsi byl hodnocen jako druhý

Se asi zobrazují jen první mista u profilu, nebo nevim.

Já bych to neřešil :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V 26. 3. 2018 at 16:44, pavelu96 napsal:

Stává se mi posledních pár dní, na telefonu Samsung S7 Chrome prohlížeč aktuální, že po otevření jakéhokoliv vlákna se stránky po srolování dolů vždy vrátí nahoru a zase musím  rolovat dolů. Je to docela otravné a samozřejmě na jiných stránkách to nedělá :D

To jsem jediný, komu to dělá???

Už mi to docela dost lze krkem...

Odesláno (upraveno)

Hele nemuže ti to dělat tlačitko na vracení zpět nahoru? Je umistěné v pravem dolním rohu prohližeče

Pravě jsem to zkusil v Chrome u sebe a nedělá mi to. Jinak na Androidu používám FF

Odesláno

zkusím se taky zeptat :)--po modernizaci fora kliknu na příspěvek, ale nezobrazí se mi poslední stránka (jako kdysi), ale první...,takže musím kliknou ještě jednou, aby skočila poslední stránka s novým příspěvkem, (bohužel někdy musím klikat do zblbnutí, než konečně skočí poslední stránka)

mám něco špatně tady u sebe? díky za případnou radu

Odesláno

jsem přihlášený, cookies nemám, kliknu na nový příspěvek v nepřečtených a jsem na první stránce :(, takže musím kliknout na poslední stránku a někdy to na poslednístránku skočí, ale většinou neskočí a musím to opakovat...

Odesláno
před 37 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Musi to hodit na první nepřečtený i když klikne na nazev.

To si nesouhlasím. Když kliknu na název, otevře se mi vlákno na prvním příspěvku. Pokud chci skočit hned na první nepřečtený příspěvek, musím kliknout na to kolečko, jak píše @machulda. Pochopitelně píšu o PC, nemám důvod lozit na internet z mobilu.

Odesláno
před 10 minutami, ozzy56 napsal:

chlapi, děkuju moc, jsem to ale trubka :D, když kliknu na to kolečko, tak to funguje, díky :papa

Mi někdo vysvětlete proč mam tedy odkaz z nazvu stejnej jako z kolečka?

Odesláno (upraveno)

Nemám to rozbitý.

Ono to totiž funguje jinak pokud se k tomu proklikáš z fora a nebo pokud to bereš přes příspěvky nastavený v nepřečtených

Z fora to funguje jak pišeš. Z nepřečtených je to tak že to jde na poslední i z názvu.

Kurňa to su vychytavky jak noha.

Odesláno
před 4 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Mi někdo vysvětlete proč mam tedy odkaz z nazvu stejnej jako z kolečka?

vysvětlit to neumím, ale po kliknutí na kolečko mi to už funguje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...