Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teď jsem najel na stránky klubu a byl jsem přihlášený. Vložil jsem příspěvek a odešel ze stránek klubu. Za cca 2 minuty najedu na stránku klubu a musím se přihlásit.

Odesláno

Máme z5 hlavní stránku, za to tleskám :potlesk Jen na to pusťte prosím nějakého korektora, ať opraví překlepy apod. ;) 

Odesláno

Nově při najetí na tlačítko ESHOP se vám ukáže nabídka, kde najdete své předchozí nákupy a objednávky...  Zde lze najít přesnou platnost svého členství... 

Odesláno

V eshopu ted vidím objednávky, ale nějak se mi nedaří dostat do eshopu abych něco objednal:myslim

Odesláno

Bud trošku konkrétnější Machuldo, když klikneš na ESHOP, tak by ses do něj měl normálně dostat... Co konkrétně Ti nejde?

Odesláno

klepnu na eshop a rozbalí se "objednávky" a "správa nákupů", ale nikde nemůžu najít položky eshopu

Odesláno (upraveno)

Jedu na notebooku, mozila. Po najetí se nerozbalí nic. Musím klepnout a rozbalí se jen ty 2 možnosti, klepnout dvaktát nepomáhá. Zkoušel jsem i explorer a taky nic. cookies vymazány

po klepnutí

Výstřižek.PNG

Upraveno uživatelem machulda
Odesláno (upraveno)

Ha, teď koukám, že ta nová šipka "nahoru" mi v tomhle vlákně zmizela :myslim Zdá se, ze to dělá snad jen tahle poslední stránka tohohle vlákna :myslim

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...