Schreek Odesláno 3. červenec 2016 Autor Odesláno 3. červenec 2016 Si nás zastihnul během testování Už je to pryč.... Citovat
Pepito Odesláno 3. červenec 2016 Odesláno 3. červenec 2016 V 30. 6. 2016 at 22:02, Veverka napsal: V mobilu není přepínání streamů "Custom Streams" vidět. Mě to v mobilu vidět i nastavit jde Citovat
Veverka Odesláno 3. červenec 2016 Odesláno 3. červenec 2016 (upraveno) Tak to mohu jen závidět Já si takhle musím něco předem nastavit na počítači a pak můžu mobilovat. To je dost na pikaču Upraveno 3. červenec 2016 uživatelem Veverka Citovat
Schreek Odesláno 4. červenec 2016 Autor Odesláno 4. červenec 2016 Mě by spíš zajímal používaný prohlížeč... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 (upraveno) Jako správný Colombo bych se k tomu postupně propracoval také Ale ještě dřív bych rád znal OS. Upraveno 4. červenec 2016 uživatelem minimaxa Citovat
FrantaCV Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 Nějak se nám vypařily špendlíky z mapy členů - tedy až na dva v okolí Prahy. To je úmysl nebo nějaká chybka. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 A že zrovna ti dva co za to můžou Citovat
FrantaCV Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 No, to mi došlo taky - otázka zní proč? Stálo to dost úsilí a práce. Že by odezva na rozporuplné reakce z řad členů na zveřejnění? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 Zdá se že se tam bude moci každý přidat sám, zatim to ale uživatelům není umožněno, asi se to ještě ladí Citovat
FrantaCV Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 To skutečně jde. Už jsem tak učinil 2x a 2x došlo k výmazu. Tak teď raději počkám až někdo oznámí, že je to finální verze. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 Tobě to šlo??? Tedkom? Ja to zkoušel jako uživatel a nejde to aha, ono to nejspiš bude jen pro členy, už si nepamatuju jak to bylo nastaveno v předchozí verzi Jako adminovi mi to samozřejmě jde Citovat
FrantaCV Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 Jde to, koukni už jsem tam. A Ty nejsi člen? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 Člen jsem, ale jak mam admin práva tak mi jde všechno i kdyby to členům nešlo, proto se občas musim přepnout jako obyč uživatel abych viděl jak to vypadá z jejich pohledu Citovat
Veverka Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 před 7 hodinami, minimaxa napsal: Co máš za telefon? Samsung Galaxy S4 mini před 5 hodinami, Schreek napsal: Mě by spíš zajímal používaný prohlížeč... Android, webbrowser ten "default" Citovat
parizov Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 Možná by nebyla špatná (znám to odjinud), možnost zobrazení náhledu nové odpovědi před jejím konečným odesláním (taková poslední kontrola pravopisu a grafiky). Jinak mi teď nefunguje odkaz sem z titulní stránky (vláknech k tomu určených)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.