Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

super! Mrknu na to! Diky

Chytas signál i na dálnici? Tam mi to děla celkem problém, když jedu ze Zlína třeba směr Brno

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek a nepiš dva rychle za sebou, použij edit
  • O 5 měsíců později...
Odesláno
V 4. 10. 2018 at 13:49, cerki napsal:

Ak nic ine okrem radia nezapaj, tak nieje potrebne tam pripajat ziadne kable bez koncoviek. Vsetky potrebne kable reproduktory.... su uz zapojene v konektoroch ktore len pozasuvas. Pripojis obrazovku, usb kabel, velky dvojity konektor s napajanim a reproduktormi, CAN bus, GPS antenu, maly reproduktor cez ktory pípajú senzory a ak nemas tak aj mikrofon a malo by to fungovat. Na kable ktore nemajú konektor sa napajaju cúvacia kamera alebo ine vstupy a vystupy.  Vid foto ak pomôže: 

20180709_191759.jpg

20180709_201636.jpg

20180709_201830.jpg

20180709_195536.jpg

• O 6 měsíců později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno
V 6. 7. 2021 at 13:57, alternativ napsal:

Nejdrive bych si zjistil, jaka konkretni chyba to je. Popripade smaz chyby a uvidis, zda znovu naskoci. Myslim,ze se mi stalo neco podobneho s Junsunem.

Ahoj, jek si to vyřešil. Chyba je U0055 komunikační sběrnice vozidla D

Odesláno

Ahoj, tak jsem to zkusil a ta kontrolka zhasla ale jenom na okamžik. Byl bych rád pokud by jsi mě to poslal já už opravdu nevím co s tím.

• O 2 týdny později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Nazdar nazdar mam taky jeden dotaz. Koupil jsem androida do 508 je to yunsun v1pro vse maka tak nejak jak ma ale trapi me jeden problem,bez nastartovanyho motoru nebo bez zapnuteho zapalovani ani nevrkne. Kdyz mu dam povel z puvodniho vypinace tak je slyset ze auto se probere ale radio nic jen kdyz otocim klickem na doraz, Tak nabehne, jde pak ovladat jako to origo, z jednotky  vycte vse, klimu ukazuje, spotrebu, proste vsechno jde, jen me stve ze musi byt zapnutej ten klicek. A jeste me stve ze uz nejde nastavit doba spanku je to tak cca 10 min ve vypnutem stavu a zase nacita vse jako kdyz vypnete telefon. Jinak auto je 2013 a origo radio bylo to nejzakladnejsi co slo do auta dat. Poradi nekdo nebo je to uz tak dany a nic s tim neudelam.

Odesláno

jen se zase zeptám signál rádia pořád nevyřešen? Mám s tím problém když jezdím z práce tak nechci vybírat písničky 😄 myslel jsem že to půjde pořešit DABem ale to jsem zjistil že vlastně v ČR v podstatě nefunguje.

Odesláno (upraveno)

Ja sa pridám k otázke signálu. Nikto neskúšal pridať nejaký zosilňovač. Viem že externá anténa s vlastným zosilňovačom zlepší signál, ale predsa musí existovať nejaké riešenie ako dvom vstavaným anténam dodať silu ako lepiť na okno externú. Ďakujem za odpoveď. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna divná citace
  • O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...