Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

svou 106tku jsem prodal v zari:

byl to r.v. 96, najeto 70000 km, motor 1.1i 44kW, dobra vybava (imob., okna v el., central s DO, airbag ridice, sibr), krasny lak, s elektronama, se sadou zimnich kol, s radiem na mp3. ostatne jaka byla krasna muzete videt v mem profilu. auto v naprosto perfektnim stavu. prodal jsem ji za 79000,- a to si myslim, ze jsem hodne dobre pochodil.

106tka s rokem vyroby 93-94 a horsi vybavou nez byla ta moje musi byt v pohode sehnatelna za 50 litru. :roker

Odesláno

minuly tyden jsen prodal 306 1.6 5dv jako novou s taznym rv 12/96 za 69000.- jinak 106tek jsem mel taky dost a mohu k tomu dodat, ze to je nizsi trida, tudiz horsi dilensky zpracovani. Co vam odejde na 406 za 6 let odejde na 106 za 3 roky. Ty intervaly te ci one vymeny si muze kazdy spocitat. Takze u 106, ktera ma najeto 100000 km pocitejte s tim, ze uz je hodne na case zacit neco menit a nemam tim na mysli desticky ci jine pi.oviny.

Priklanel bych se k tej 1.4, nebot ten podvozek bude asi lepsi - bezpecnejsi - pokud ma predni stabilizator a trochu jede - nemusis mit strach, ze az bude predjizdet, ze tam zustane. Spotreba bude relativne stejna a pojisteni? Moje Pani dela ruceni a pojistila vcera 1.6 ZA 3561kc!!!!!!!!!!!!!:o:o:o Neni snad zlaticko?:D:D:roker

Odesláno

Ja minuly mesic koupil z inzeratu 106XS rv.95,airbag,klima,immob,central,zrcatka a okna v el. za 59tKč.Predchozi majitel se o to staral,takze snad to bude v klidu.Strasne dlouho sem shanel XSi 1,4 95k nebo 1,6 88k ale to bylo marny,za dlouhou dobu sem natrefil jenom na tri a ty za moc nestaly.Teda krome jedne,ale ta zase byla cerna a to sem nechtel.

To Hadra,Marda 106:co s tim lakem?Ja sem koukal a mam na kapote vsude same drobne prasklinky...to je nejaka rozsirenejsi vec nebo co?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Proc resite, jestli je z Olomouce do Prahy (a naopak) daleko? Pro auto za 50tis. to snad neni takova dalka.

Toz to neni dalka a ze je to klubak tak bych dal i slevu na ktere by jsme se mohli domluvit podle toho jak by to dopadlo....

Odesláno
Původně zaslal: Piklz

To Hadra,Marda 106:co s tim lakem?Ja sem koukal a mam na kapote vsude same drobne prasklinky...to je nejaka rozsirenejsi vec nebo co?:myslim

Pravdepodobne to byva po bouracce nebo oprave laku kdyz si nekdo neda vubec zalezet ja musel striknout celou strechu znovu i predni kapotu a strechu zbrousit az na plech, vykytovat a pak striknout jak to bylo odflakly ale pokud to mas ne moc tak se to da rozlestit kdyz jsou to spis jen mirny skrabanecky

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Moje je 12let stara je to rok 94 no a kdybych tam mel pocitat kazdou opravu tak to neprodam nikdy v zivote jen kdyz vezmu opravu laku pres 5k plus dalsi opravy tak to bych fakt neprodal....

Asi jsem myslel do nákupní ceny, tzn. že to koupíš a musíš nechat tyhle věci vyměnit, že?;)

musíš?a co když už byli měněny?
Odesláno
Původně zaslal: Piklz

Ja minuly mesic koupil z inzeratu 106XS rv.95,airbag,klima,immob,central,zrcatka a okna v el. za 59tKč.Predchozi majitel se o to staral,takze snad to bude v klidu.Strasne dlouho sem shanel XSi 1,4 95k nebo 1,6 88k ale to bylo marny,za dlouhou dobu sem natrefil jenom na tri a ty za moc nestaly.Teda krome jedne,ale ta zase byla cerna a to sem nechtel.

ty jsi koupil tu černou XS 1,6?
Odesláno
Původně zaslal: Crack

Původně zaslal: Kurt

Moje je 12let stara je to rok 94 no a kdybych tam mel pocitat kazdou opravu tak to neprodam nikdy v zivote jen kdyz vezmu opravu laku pres 5k plus dalsi opravy tak to bych fakt neprodal....

Asi jsem myslel do nákupní ceny, tzn. že to koupíš a musíš nechat tyhle věci vyměnit, že?;)

musíš?a co když už byli měněny?

Tak jasně, budu riskovat, že se mi potkají ventily proto, abych ušetřil pár stovek za rozvody!:super

Odesláno
ty jsi koupil tu černou XS 1,6?

Píše \"ale ta zase byla cerna a to sem nechtel.\"

Tak co myslíš, koupil černou?:roll

Odesláno

Tak pánové mladá se rozhodla, že chce 106 s novou tváří, tak jsem jí řekl a? kouká šetřit a přijde wotravovat, až bude mít 80k :D Takže děkuji za nabídky, ale se ženskou nic neuděláš ...:mad:

Odesláno

Kurt:aha,tak to sem blbě čet :)) ne třeba,tuším že olda tady taky prodával auto a bylo tam všechno nedávno měněný,tak proč třeba po 10ti tisících znovu měnit rozvody:D

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tak pánové mladá se rozhodla, že chce 106 s novou tváří, tak jsem jí řekl a? kouká šetřit a přijde wotravovat, až bude mít 80k :D Takže děkuji za nabídky, ale se ženskou nic neuděláš ...:mad:

:D Dobře jsi to zařídil!

Odesláno

No jo z zenskyma je nekdy kriz tak nemas za co dekovat radi jsme se chtely zbavit nasich auticek:super

Odesláno

No tak 107 bych se nebál, ale spíš bude šetřit na 206. To je její sen.

No a když jsem jí ukazoval fotky 207 tak mi doma poslintala klávesnici :D

Odesláno

No tak 107 bych se nebál, ale spíš bude šetřit na 206. To je její sen.

No a když jsem jí ukazoval fotky 207 tak mi doma poslintala klávesnici :D

Co se ji na tom ufonskym taliru 207 libi..... to radeji at si koupi 206 ta je mnohem hezci:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...