Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

tak mladá si udělala řidičák, a tak jsem dostal za úkol sehnat auto. Než se podívám po bazarech, tak se chci poptat, zda nemáte někdo na prodej nějakou solidní 106 do 50tis. Solidním myslím pojízdnou, bez skrytých vad, papírově OK apod. Prostě něco co se v bazáčích dá sehnat jen těžko a s velkým štěstím :mrk

Kdyžtak mi dejte vědět sem, nebo rovnou na mail. MJSytic@seznam.cz

Všem předem moc díky za nabídky a tipy :papa

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

taky mám pojízdnou. dovezená z venku, nejspíš trefená na pravou stranu, popraskanej lak. Všechno špatný vyměněný.

Taky jsem mel popraskanej lak ale letos v lete byl na oprave laku.... co uz te taky 106tka nebavy??

Odesláno

Jo a zapomněl jsem dodat, že motorově do 1,2 ;)

S 1,4 bych jí někde pak seškrabával ze stromu a to by byla škoda:grr

Samo že myslím škoda tý 106 :D

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Hele ja mam 1.0i ma to 33kw (45Hp) s tim by se ji snad nic nestalo ne??

Odesláno

na 1.4 si zvykneš....to nejede.. ve srovnání s kámošovou XR2i Fiestou je to nuda.

Pro info: za dva roky provozu:

Rozvody + kladka + řemen + olej + fitry 5k

Svíčky, brzdové desky 1,5k

prasátko 1k

poloosa 2,5k

spojovačka řízení 0,5k

kotouče, poloosa, klouby, spojka15k

prasátko 0,6k

pakny 0,7k

V bazarech seženeš kolem 50 nějakou 90-94 a dovoluju si tvrdit, že budeš investovat to samo.

Odesláno

na 1.4 si zvykneš....to nejede.. ve srovnání s kámošovou XR2i Fiestou je to nuda.

Pro info: za dva roky provozu:

Rozvody + kladka + řemen + olej + fitry 5k

Svíčky, brzdové desky 1,5k

prasátko 1k

poloosa 2,5k

spojovačka řízení 0,5k

kotouče, poloosa, klouby, spojka15k

prasátko 0,6k

pakny 0,7k

V bazarech seženeš kolem 50 nějakou 90-94 a dovoluju si tvrdit, že budeš investovat to samo.

Souhlasim s tebou za 50 tacu v bazaru sezenes v daleko horsim stavu ja tu svou koupil pred rokem v bazaru za 60 tacu a mela v haji lak,brzdy byly spatny a taky v interieru nic moc nasipal jsem do toho uz penez jako hrom a stejne porad neni v dokonalym stavu porad je co delat tedka ji mam na oprave za cvili pro ni jedu vymena manzety praskle... Fakt v bazaru bych to uz nebral snazi se to osidit kde se da

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Původně zaslal: MJSytic

Hele ja mam 1.0i ma to 33kw (45Hp) s tim by se ji snad nic nestalo ne??

No to určitě ne :D Jen ta Olomóc je trošku z ruky :myslim

Jinak čučím na ty inzeráty+bazáče a je to bída ... :grr

Odesláno

Ja rikal ze to je z ruky Olomouc-Praha... No a v bazarech je to bída a navic koupis a muzes hned do toho zacit sypat prachy jako do trezoru.... a na ten litr to jezdi solidne maximlaku jsem dal 160km/h a ve meste v poho a navic ta malickaty poviny ruceni to je na tom nejhezci

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

106 za pade? Jen jako navoskovanou past.;)

No jo nesmis ale brat novej model ten starej sezenes za 50-60 tacu kdyz na tom nekdo nebude chtit vytriskat prachy.....

Odesláno
No jo nesmis ale brat novej model ten starej sezenes za 50-60 tacu kdyz na tom nekdo nebude chtit vytriskat prachy.....

Počítej do ceny i těch 5k za rozvody olej a filtry.;)

Jsme na 65 za auto, který je 12-16 let starý.:myslim

Odesláno

Počítej do ceny i těch 5k za rozvody olej a filtry.;)

Jsme na 65 za auto, který je 12-16 let starý.:myslim

Moje je 12let stara je to rok 94 no a kdybych tam mel pocitat kazdou opravu tak to neprodam nikdy v zivote jen kdyz vezmu opravu laku pres 5k plus dalsi opravy tak to bych fakt neprodal....

Odesláno
Moje je 12let stara je to rok 94 no a kdybych tam mel pocitat kazdou opravu tak to neprodam nikdy v zivote jen kdyz vezmu opravu laku pres 5k plus dalsi opravy tak to bych fakt neprodal....

Asi jsem myslel do nákupní ceny, tzn. že to koupíš a musíš nechat tyhle věci vyměnit, že?;)

Odesláno

Asi jsem myslel do nákupní ceny, tzn. že to koupíš a musíš nechat tyhle věci vyměnit, že?;)

Tak jasne to mas 100% pravdu jako ja to koupil za 65 tacu a narval hned po koupy do toho tak dalsich 10k a stejne by se do toho dost dalo jeste dat... a sem te spatne pochopil tak jak to myslis ze po koupy tohle jeste nasypes tak to je pravda ;)

Odesláno

A proč zrovna 106 ? z lásky k PG?

Prostě chce Peugeota. Co mám s ní dělat :D

Zvykla si vozit zadek ve 406 a to je prostě pojízdnej wobývák a teď chce mít taky pežó :D

Odesláno

No já to koupil za 38k a zbytek si dopočítejte z mého příspěvku výše. Zas na druhou stranu vím co v tom autě mám, než kdybych koupil něco za 60 a čekal co se vysere.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...