pigi.jakub Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Taky mi to teď papá víc jak kdy jindy, hold je zima a ty studené starty.... Němáte někdo otestovanou tu lepší naftu,jede auto opravdu lépe???Mám 1.9TD Citovat
Tornado Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Kolik ti to bere, jestli se muzu zeptat? Citovat
pigi.jakub Odesláno 18. leden 2006 Autor Odesláno 18. leden 2006 Já jezdím delší tratě bere mi to zrhruba tak sedm litříků +- ale to jen odhad....Palubní počítač v autě némám ale co jsem si tady četl tak není moc přesný... Citovat
Guest Miro406 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 ja osobne neriesim kolko mi to zere, k comu to bude dobre, budete menej jazdit ked vam bude zrat 8l namiesto 7l ???? Zbytocne sa nad tym pozazstavovat...... :bojim:bojim Citovat
Parc Odesláno 19. leden 2006 Odesláno 19. leden 2006 mno ale da sa to postavit aj inak .... co ked to moze papat 6 a papa to 9?... ona zvysena spotreba moze kludne signalizovat nejaku zavadu... aj ked u td... asi tam vela moznosti co sa moze pokazit nebude Citovat
Kralda Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 Lehká noha - 6 litrů. Závodník - 9 litrů. Neřeš to a buď rád, že si jezdíš. Citovat
Parc Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 kralda: mno u mna je to hodne super ultra lahka noha a furt tych 9 :D:D Citovat
Ingeles Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 v létě kolem sedmi, v zimě kolem osmi - jezdím, jak mě napadne, žádný žinýrování (1,9 td) Citovat
Zipík Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 Taky jsem to řešil ale vzdal jsem to.Moje spotřeba kolem 8l a podle pc jízda ve městě 11l.Nalil jsem tam 11l nafty tak jsem zvědav,kdy se mi rozsvítí hladové oko a budu vědět skutečnou hodnotu.:myslimAbych se pak ale neďivil:bojim Citovat
Guest Miro406 Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 ked som chodil do rakuska , tak som si doma natankoval plnu plnucicku, a dosiel som tam a spat cca 1100-1250km. Tak neviem pocitajte komu sa chce. Citovat
Jaris Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 On se ptal na spotřebu. Takže píšte kolik vám to žere.Né jestli to řešíte nebo ne.. Proč si nekoupíte 3 litr a víš když to neřešíte. Já bych hned šel do nějakýho většiho obejmu kdybych to neřešil. Ale on je rozdíl jestli vám to žere 6 litrů nebo 9. Když hodně jezdíte. Takže pište k tématu borci Citovat
Ajdamek Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 Těch 7 litrů je úplně normální. Zkoušel jsem V-power diesel, dynamika podle mě stejná, ale spotřeba se mi lehce snížila. Citovat
Tornado Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Jaris On se ptal na spotřebu. Takže píšte kolik vám to žere.Né jestli to řešíte nebo ne.. Proč si nekoupíte 3 litr a víš když to neřešíte. Já bych hned šel do nějakýho většiho obejmu kdybych to neřešil. Ale on je rozdíl jestli vám to žere 6 litrů nebo 9. Když hodně jezdíte. Takže pište k tématu borci Nevím prož zase psát k tématu,myslím že pokud zadam do vyhledávání,tak zde něco najdu o spotřebě se tady už psalo,proč se zase opakovat:myslim No jo, ale spotreba v zime se tu myslim jeste neresila. Ja jsem vyhledavani pouzil a ale o zimni spotrebe jsem nic nenasel. Citovat
-=Michal=- Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Miro406 ja osobne neriesim kolko mi to zere, k comu to bude dobre, budete menej jazdit ked vam bude zrat 8l namiesto 7l ???? Zbytocne sa nad tym pozazstavovat...... :bojim:bojim plně ti dávám za pravdu:Dbuď budu jezdit či ne Proč jste si tedy kupovali TD ????? Tuším, že ze zvyku a nebo z mladické nerozvážnosti jako já HDi :D:D:D Citovat
pigi.jakub Odesláno 12. únor 2006 Autor Odesláno 12. únor 2006 Já jsem si koupil 1.9TD protože jsem se bál jít do HDI.Kamoši automechanici mě před HDI varovali.Rozmýšlel jsem se mezi P406 TD nebo HDI a taky Octavia 1,9TDI dobrý motor ale pohodlí žádné......(tvrdé sedačky,málo místa hlavně vzadu..)P406 je podle mého pohodlné a elegantní auto..Zátim jsem spokojen až na nějaké muchy... Citovat
self.esteem Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Je to jak kdy, když jedu hodně submisivně, tak jedu pod sedm, ale jinak, ... Na to, že jezdím kolem rychlostních limitů to není v zimě žádná sláva. Ale počkejte až nasadím letní gumy, vyměním olej, možná palivovej filtr a co já vím co ještě, ... to se to pak pojede :-D Citovat
Petr 406 red Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: Kralda Lehká noha - 6 litrů. Závodník - 9 litrů. Neřeš to a buď rád, že si jezdíš. Tak do toho rozmezí se vejdu většinou jezdím kolem 7,5l. A přesně tak psal Kralda taky bych to neřešil. Citovat
Marcel505 Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: pigi.jakub Němáte někdo otestovanou tu lepší naftu,jede auto opravdu lépe???Mám 1.9TD Medvěd vyprávěl o té lepší naftě od Shellu. Lil to snad do 309ky 1,8 TD a prý to mělo lepší tah. Se ho zeptej, pak jsem slyšel ještě od někoho, že nějaké pumpa má taky vylepšenou naftu, ale teď už si nevzpomínám. Citovat
Medvěd Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 V POVER DIESEL od SHELLu jsem vyzkoušel jak v 309ce (1,8 TD), tak i ve 405 (1,9 TD), dokonce i v Ducatu (2,8 JTD, najeto cca 15 000 km) a u všech aut jsem poci?oval značný nárůst výkonu, který by měl být doprovázený i snížením spotřeby = logické, páč ten motor pro dosažení určité rychlosti nemusíš tak hnát. Jinak je fakt, že lepší vytáčení motoru svádí k dokazování si jakou maximálku s autem vyvineš, pak se snížením spotřeby ale nepočítej (já jsem to Ducato /naložené cca 2 t knih/ rozhýbal až na těžko uvěřitelných tachometrových 170 a cestu Plzeň - Praha po dálnici jsem jel kromě dvou kopečků u Berouna a Loděnice prakticky trvale mezi 150 - 160 km/h) P. S. Spotřebu nijak zásadně neřeším (jen při tankování vynuluju denní počítadlo km), bo bych se z toho musel zvencnout. Při nulování počítadla km jsem ale postřehl, že po natankování plné bandy V POVERu najedu cca o 50 km víc než na SUPER DIESEL též od SHELLu. [upravil dne 26-2-06 Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.